Dr Bülent traş ta tüp bebek tedavisi görenler

Arkadaslar tup bebek oncesi aldiginiz vitaminleri takviyeleri ogrenebilir miyim? Esinize de verdiler mi? Balik yagi c vitamini..... Arttirma karbonhidrati azaltma gibi tavsiyelerde bulunuldumu lutfen yardimci olur musunu,z

Merhaba! Tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum Bülent traş beye randevu aldım burda tedavi görenler var mı yardımcı olurmusunuz
canım ne yaptın gittin mi bende düşünüyorum gitmueyi ama güven azıı var bende plazma yöntemi yapıyorlarmış nasıl acaba

Arkadaslar tup bebek oncesi aldiginiz vitaminleri takviyeleri ogrenebilir miyim? Esinize de verdiler mi? Balik yagi c vitamini..... Arttirma karbonhidrati azaltma gibi tavsiyelerde bulunuldumu lutfen yardimci olur musunu,z
CNim bana uc farkli takviye verildi isim yazilamiyor sanirim esimde sorun yok esime verilmedi bisey evet karbonhidrat şeker yumurta kalitesini cok etkiliyormus tup bebek dokturum degil ama normal kadin dogumcum bana ekmegi bir dilim tukettigim halde onu da tuketme demisti islenmis gida rafine seker vs uzak dur bol bol sebze tuket dedi

Merhaba! Tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum Bülent traş beye randevu aldım burda tedavi görenler var mı yardımcı olurmusunuz
Canim bende gecen ay baslayacaktim rahatsizlandigim.icin iptal etti dr.isleme almadi bu ay basinda hic yumurta bulanamadigi icin prp yapilacak bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…