Dr. Cem Karas Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

betul87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
25
0
35
cem karas a ameliyat olanlar lütfen şimdiki durumları hakkında bilgi versin.tecrübeleri paylaşalım.
 

betul87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
25
0
35
merhaba arkadaşlar.ben CEM KARAS a oldum.bugün 11.günüm.ve önden bakıldığında bir kütük gibi burnum.iki gözümün arası çok yüksek.sanki hiç kavis vermemiş gibi ya a şişlik var da ondan mı öyle bilmiyorum.ben şiş olup olmadığını bile anlayamıyorum.sanki böyle kalacak gibi.doktor çok sert masaj yapın dedi.morluklarım da hala geçmedi.ne bi krem verdi ne bişey..
 

burcuuu20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
3
0
34
mrb..bende ameliay olmayı düşünüyorum denizlide oturuyorum izmirde doktor araştırıyorum..izmirde ameliyat olan arkadaşlarımla görüştüm cem karasa ameliyat olan bi kaç arkadaşım var memnunlarmış herhangi bir sorunları yokmuş ama ben yinede bi kaç isimde kararsız kaldım
 

betul87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
25
0
35
ya memnunlarmıymış.yani aslında adamın başı o kadar kalabalık ki ama kimse burayı ziyaret etmiyor anlaşılan.ben zaten küçükken yamulan burnumu(kemer vardı) düzelttirdim ve başka bişey istemedim zaten doktor da gerek yok kaldırmaya falan demişti.geçen hafta cidden bunalımdaydım burnum kocamandı.bu hafta normale döndü gibi artık ama 1 ay diyorlar ya biraz daha inmesi gerek sanırım.bugün arkdşlrm gördü sen takıntı yapmışsın hiç bi anormallik yok diyolar.doktorumun da günahına girmek istemem.1ay sonunda daha da net konuşabilirim.ve fiyat olarak da daha uyguna yaptı tabi benim burnumu da biraz basit gördü sanırım,yoksa forumdaki fiyatları görmüşsündr baya uçuk.brnim şuan 21 gün oldu.
 

UyuyanGuzel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
4.068
683
ben degil ama ablam oldu. size bir fikir olsun diye yaziyorum. ablamin iki kasinin arasi yuksek oldugu icin ve begenmedigi icin ikinci kez ameliyat oldu(birinci aemliyati da Cem Karas yapmisti, ikincisini de o yapti). ablamin burnunun son halini hic gormedim guzel ya da cirkin diye bir yorum yapamicam maalesef ama ikinci ameliyattan sonra odem problemi yasadi. odem ameliyattan kaynaklaniyordur ama doktorun bir hatasi yoktur sanirim.
bana kalirsa bir kbbciye degil de estetik doktoruna ameliyat olun. Cem Karas kotu demiyorum tabii ki ama isin egitimini estetik doktorlari aliyor kbbciler degil. bence risk almayin ve bir estetik doktoru bulun
 

betul87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
25
0
35
ben degil ama ablam oldu. size bir fikir olsun diye yaziyorum. ablamin iki kasinin arasi yuksek oldugu icin ve begenmedigi icin ikinci kez ameliyat oldu(birinci aemliyati da Cem Karas yapmisti, ikincisini de o yapti). ablamin burnunun son halini hic gormedim guzel ya da cirkin diye bir yorum yapamicam maalesef ama ikinci ameliyattan sonra odem problemi yasadi. odem ameliyattan kaynaklaniyordur ama doktorun bir hatasi yoktur sanirim.
bana kalirsa bir kbbciye degil de estetik doktoruna ameliyat olun. Cem Karas kotu demiyorum tabii ki ama isin egitimini estetik doktorlari aliyor kbbciler degil. bence risk almayin ve bir estetik doktoru bulun

sağol canm ama benim için artık çok geç benim artık 23 gün oldu.şişliklerim var tabi.iner diye sabrediyorum yoka böyle mi kaldı bilemiyorum.
benim merak ettiğim ablanı doktor 1.ameliyatı başarılı olmadığı için mi 2.yi yaptı.yoksa ablan beğenmeyip takıntı haline getirdiği için ekstra ücret ödeyerek mi ameliyatı yaptırdı?bilgilendirirsen çok sevinirim..
 

Arina

İzmir 🌴
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
4.235
0
Merhabalar,

Cem Karas'a babam ve kardeşim ameliyat oldu. Şuan çok memnunlar, herhangi bir sorunları yok. Babamın ameliyatı hafif geçti; ama kardeşimin ameliyatı daha ağır geçti. Çünkü kardeşimin burnu kırıktı ve yeniden şekillendirdiler. İçindeki kırıkları aldılar. Buna rağmen süper bir iş çıkardı Cem Bey. Bence tereddütsüz düşünebilirsiniz. Çok hastası da var.
 

UyuyanGuzel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
4.068
683
sağol canm ama benim için artık çok geç benim artık 23 gün oldu.şişliklerim var tabi.iner diye sabrediyorum yoka böyle mi kaldı bilemiyorum.
benim merak ettiğim ablanı doktor 1.ameliyatı başarılı olmadığı için mi 2.yi yaptı.yoksa ablan beğenmeyip takıntı haline getirdiği için ekstra ücret ödeyerek mi ameliyatı yaptırdı?bilgilendirirsen çok sevinirim..

canim ablam takinti falan yapmadi. dedigim gibi kaslarinin ortasi yuksekti ve orda sislik mi inmemis ne oyle bir sey olmus iste, ben olaylari yakindan takip edemedim cunku uzakta yasiyorum. 2. ameliyatta ucret almadi cunku ablamdan kaynaklanan bir sorun yoktu. umarim en kisa zamanda burnundaki sorunlarin azalir da rahat edersin tatlim. gecmis olsun
 

betul87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
25
0
35
canim ablam takinti falan yapmadi. dedigim gibi kaslarinin ortasi yuksekti ve orda sislik mi inmemis ne oyle bir sey olmus iste, ben olaylari yakindan takip edemedim cunku uzakta yasiyorum. 2. ameliyatta ucret almadi cunku ablamdan kaynaklanan bir sorun yoktu. umarim en kisa zamanda burnundaki sorunlarin azalir da rahat edersin tatlim. gecmis olsun

çok teşekkür ederim canm.benim de ablan gibi yüksek,inmesini bekliyorum bakalım inşallah iyi olur.
 

betul87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
25
0
35
merhaba kızlaar.ben CEM KARAS A ameliyat olmuştum.bugün 52.günüm.burnumdan memnunum allaha şükür.doktorumu da tavsiye ederim.daha ödemlerim varmış doktorum öyle söyledi 6ay sonunda daha da incelecek inşallah.ama şuan da kötü değil kesinlikle ve güzel.Tavsiye ediyorum..
 

silwister

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2010
53
0
ben CEM beye ameliyat olalı tam 3 sene oldu,nefes almamda kessinlikle bir problem yok çok şükür şeklide guzel fakat sol burun deliği daha kapalı tekrar ameliyat olucam.
 

yasyas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
8
0
Merhabalar,

Cem Karas'a babam ve kardeşim ameliyat oldu. Şuan çok memnunlar, herhangi bir sorunları yok. Babamın ameliyatı hafif geçti; ama kardeşimin ameliyatı daha ağır geçti. Çünkü kardeşimin burnu kırıktı ve yeniden şekillendirdiler. İçindeki kırıkları aldılar. Buna rağmen süper bir iş çıkardı Cem Bey. Bence tereddütsüz düşünebilirsiniz. Çok hastası da var.

bende burnumu yaptırmak istiyorum burunlarında memnunlar mı bir de ne kadara yaptı
 

yasyas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
8
0
ya memnunlarmıymış.yani aslında adamın başı o kadar kalabalık ki ama kimse burayı ziyaret etmiyor anlaşılan.ben zaten küçükken yamulan burnumu(kemer vardı) düzelttirdim ve başka bişey istemedim zaten doktor da gerek yok kaldırmaya falan demişti.geçen hafta cidden bunalımdaydım burnum kocamandı.bu hafta normale döndü gibi artık ama 1 ay diyorlar ya biraz daha inmesi gerek sanırım.bugün arkdşlrm gördü sen takıntı yapmışsın hiç bi anormallik yok diyolar.doktorumun da günahına girmek istemem.1ay sonunda daha da net konuşabilirim.ve fiyat olarak da daha uyguna yaptı tabi benim burnumu da biraz basit gördü sanırım,yoksa forumdaki fiyatları görmüşsündr baya uçuk.brnim şuan 21 gün oldu.

selam ben de cem karas düşünüyorum burnun nasıl memnun musun ?
 

asyakaram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
254
1
arkadaşlar bende cem beye amelıyat oldum.burnum kırılmıştı küçükken.ben çok memnunun 1 yıl oldu amelıyat olalı.benımde amelıyat sonrası 1 ay kadar burnum kocamandı şimdi odurdu şekli ve beğenıyorum.burnumun yapısını bozmadan şekılde verdı. ben hiç ön görüşme yapmadım.tlf açtım randevu aldım aynı gün amelıyat oldum .çokta memnunum.
 

cry

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
259
3
aa cem bey mi?? beni de üzdü vallahi,3 sene oldu ben ameliyat olalı,şimdi tekrar olmalıyım ama cesaretim yok,
siz ne gibi sorun yaşadınız aydınlatırmısınız beni lütfen.??
 
X