Dr damla diyor, yuvarlak istiyorum.Ne yapmalıyım?

mutluluk2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
3.479
4.776
45
Arkadaşlar, göğüs dokum sıfır. göğüs kafesi 80 cm, meme ile birlikte 83,5 cm.Görüştüğüm 2 Dr da damla şeklini uygun gördü.Ama damlanın çok düşük bi ihtimal de olsa, dönebileceğini duymuştum.Bu yüzden yuvarlak istiyorum.Forum da benim gibi sıfır dokulu bazı arkadaşlarımın yuvarlak taktırdığını gördüm ve çok beğendim.Ama damla yaptıranlarınkini de çok beğendim.BİLİYORSUNUZ ARTIK BEN HERKESI ÇOK BEĞENIYORUM :KK70:Sadece bu dönebilir ihtimali beni korkutuyor.Yorumlarınızı bekliyorum.Yuvarlak diye ısrar etmeli miyim, yoksa Dr dan daha iyi mi bilcen sus bakiiim, diyip damla mı yaptırmalıyım.

Arkadaşlar, göğüs dokum sıfır. göğüs kafesi 80 cm, meme ile birlikte 83,5 cm.Görüştüğüm 2 Dr da damla şeklini uygun gördü.Ama damlanın çok düşük bi ihtimal de olsa, dönebileceğini duymuştum.Bu yüzden yuvarlak istiyorum.Forum da benim gibi sıfır dokulu bazı arkadaşlarımın yuvarlak taktırdığını gördüm ve çok beğendim.Ama damla yaptıranlarınkini de çok beğendim.BİLİYORSUNUZ ARTIK BEN HERKESI ÇOK BEĞENIYORUM :KK70:Sadece bu dönebilir ihtimali beni korkutuyor.Yorumlarınızı bekliyorum.Yuvarlak diye ısrar etmeli miyim, yoksa Dr dan daha iyi mi bilcen sus bakiiim, diyip damla mı yaptırmalıyım.

Canım sonra içinde kalmasın , istersen başka bir doktorla daha görüş,Memnun kalmazsan üzülürsün.
Ameliyat sonuçta aaaa bu olmadı öbürünü takalım demek kolay değil... Bu işlerde hiç belli olmuyor ki doktoru dinlesen bi dert dinlemesen bi dert :KK43:

Canim kimlerle gorustun bilmiyorum ama benimde arastirmalarima gore dokusu olanlarda daha cok damla onwriyorlar hem toplasin diye ama bizim gibi dokusu yok denecek kadar az olanlarda kas atalti yuvarlak daha tercih ediliyor.bende sasirdim istanbuldaysan baska doktorlar da var git gorus damla cok dogal bende damlayi begeniyorum fakat benim dokum olmadigi icin yuvqrlak istiyorum

Canım doktorlarla görüşmeye başlamışsın. En büyük adımı atmışsın. Sıra hangi doktor ve hangi protez oluşunda...
Canım aslında ben de damla silikonu daha doğal buluyordum, beğenmiştim birkaç arkadaşın fotoğrafına baktığımda. Ama riskler de göz önünde bulundurulmalı tabi. Yaşanacak en ufak bir aksilik bile moralimizi alt üst etmeye yetebilir çünkü bu göğüs ameliyatında.
Bence farklı doktorlara da bir danış. Yanlış hatırlamıyorsam Ankara'da oturuyordun. Sırf için rahatlayacaksa bir haftasonu İstanbul'a gelip burdaki bir-iki doktorla da fikir alışverişi yapabilirsin. Çocuklarından ve eşinden fırsat yaratabilirim diyorsan yap bunu...
Peki senin göğüs dokun da yoksa, neden damla önerdi doktorlar? Gerekçeleri ne? Göğüs kafesi mi etkili, bilmiyorum da ben?

Göğüsdokusu sıfır olupta yuvarlakla çok güzel netice alan arkadaşlarda var biliyorsun. Ben hala kime damla uygun kime yuvarlak gerektiğini çözemedim. Dr.u damla önerip yuvarlak taktiran bi üye vardi, pek girmiyor artik, o mutlu olamadi neticesiyle mesela. Honeyyylove var mesela ilk iki görüştüğü dr. damla önerdi, üçüncü dr.da yuvarlağa karar verdiler. Istersen sende birkaç dr.a daha görün. Libra'nın dr.uda kendisine damla önermiş yanlış hatirlamiyorsam, kendisi aynı bu endişelerden dolayı yuvarlak taktirdi ve çok beğendiğim neticelerden biri. Ama kesinlikle damla sarkik duruyor veya üstü boş kaliyor diye bişey yok. Damlaninda üst kısmı high/ultra high olani var. Benim üst kısmım boş değil, damla olmasina rağmen, sarkikta durmuyor! Ama döner mi diye korku baya uzun bi zaman yaşadım. Bu korkuyuda kimse alamaz, heleki burda damla dediğin an ikinci kelime dönüyor deniliyor zaten, okadar yer etmiş. Kendi dr.um biçok kez beni yatiştirdi, ya dönerse diye yine sorduğumda. Kas altında olduğu sürece, pürüzlü olduğu taktirde ve cepler doğru açıldıysa, dönme ihtimali yok bile diyebilirim dedi. Ama insan yinede ister istemez düşünüyor.

Son düzenleme:
canım benim de doku sıfır, 2 doktor damla dedi, 3. gittiğim doktor yuvarlak olur dedi, ben de dönme riskinden dolayı yuvarlak olur diyen 3. doktora karar verdim. doku olmaynca direk keskin bir geçiş olmasın yapay durmasın diye damlayı öneriyorlar doktorlar, ama ben doktoruma sordum yapay çok yuvarlak balonumsu duracak mı diye, ilk zamanlar biraz durucak dedi. Zamanla aşağıya inip doğallaşacağını, yuvarlağında yerçekiminin etkisiyle zmnla damla şeklini aldıgını söyledi. Bence sende bi kaç doktorla daha görüş..

canım benim; daha öncede anlatmıştım bunda 7-8 yıl önce damla yaptıran bir arkadaşım şimdi yuvarlak la değiştirmek istiyor. çünkü yaş ilerledikçe üsteki doku söndü tamam sarkmadı ama dekoltesi olmadığından müzdarip...
yuvarlak protez kasaltına koyulduğunda damla görüntüsü veriyor zaten protezin keskin hatları kas altında kaldığı için gözükmüyor ve ele gelmiyor. bende önceden balon gibi hissediyordum şimdi zamanla yumuşadıkça ve protez oturdukça dahada doğallaştığını görebiliyorum.
tabiiiikkkkiiii doktorla ters düşmemek lazım aslında onlar en başarılı oldukları yöntemi tercih ediyorlar genelda.
o yüzden içine sinen doktora, o doktorun tekniğiyle yaptır derim ben ...

canım biliyosun benim dokuda sıfır :KK70: banada ilk önce damla dendi ben yuvarlak istedim bulent bey oda olur dedi olduda yani kişiden kişiye değişebilir sonuçta vucud farkı ama başka doktorlarlada görüş fikir al mutlaka ki ilerde pişman olma

Çok zor karar.aynı ikilemi ben de yaşamıştım.ferruh bey yuvarlak tercih ediyor diye biliyordum.bana da yuvarlak önereceğinden emindim neredeyse ama biliyorsun bana da damla dedi:KK70:ne diyeceğimi bilemedim ilk anda.sonra yuvarlak istiyorum dedim.sırf dönerse diye korkudan.gösterdiği damlalar harikaydı.aklım kalmadı değil.çok güzellerdi gerçekten.
Şimdi olsa ne yapardım bilmiyorum.damla,düzgün yapıldıysa cidden çok hoş duruyor,sarkık durmuyor.ama seneler ilerledikçe nasıl olur bilmiyorum.benimkiler de damlamsı duruyor biliyorsun.en son gittiğimde ferruh bey,daha da damlalaşacaklar dedi.geçiş de sert olmadı bende ama mod plus olması etkilemiş olabilir.

Göğüsdokusu sıfır olupta yuvarlakla çok güzel netice alan arkadaşlarda var biliyorsun. Ben hala kime damla uygun kime yuvarlak gerektiğini çözemedim. Dr.u damla önerip yuvarlak taktiran bi üye vardi, pek girmiyor artik, o mutlu olamadi neticesiyle mesela. Honeyyylove var mesela ilk iki görüştüğü dr. damla önerdi, üçüncü dr.da yuvarlağa karar verdiler. Istersen sende birkaç dr.a daha görün. Libra'nın dr.uda kendisine damla önermiş yanlış hatirlamiyorsam, kendisi aynı bu endişelerden dolayı yuvarlak taktirdi ve çok beğendiğim neticelerden biri. Ama kesinlikle damla sarkik duruyor veya üstü boş kaliyor diye bişey yok. Damlaninda üst kısmı high/ultra high olani var. Benim üst kısmım boş değil, damla olmasina rağmen, sarkikta durmuyor! Ama döner mi diye korku baya uzun bi zaman yaşadım. Bu korkuyuda kimse alamaz, heleki burda damla dediğin an ikinci kelime dönüyor deniliyor zaten, okadar yer etmiş. Kendi dr.um biçok kez beni yatiştirdi, ya dönerse diye yine sorduğumda. Kas altında olduğu sürece, pürüzlü olduğu taktirde ve cepler doğru açıldıysa, dönme ihtimali yok bile diyebilirim dedi. Ama insan yinede ister istemez düşünüyor.
Evet canım, söylediğin herşey çok doğru.Libranın doktoru ile görüştüm zaten, o damla önerdi .damlanın altında tırnaklar varmış, o yüzden ilk yıl dönmezse hiç dönmezmiş.Ben de olsun ya dönerse, zaten zor izin aldım hazreti kocamdan dedim :KK66: o da yuvarlak da olur tabii ki dedi.sadece damlada üst kısımdaki geçiş daha doğal olur dedi.ama yuvarlak takacaksak, daha yumuşak olan natrella yı tercih ederiz dedi.çünkü hiç doku yok ben de, tıkır tıkır, mememin altı kaburga :KK70:

canım biliyosun benim dokuda sıfır :KK70: banada ilk önce damla dendi ben yuvarlak istedim bulent bey oda olur dedi olduda yani kişiden kişiye değişebilir sonuçta vucud farkı ama başka doktorlarlada görüş fikir al mutlaka ki ilerde pişman olma
Sen ve Libranınkiler zaten kararımı çok etkiledi :KK66:

Canım benimde ilk görüştüğüm Dr damla dedi ve o zaman zaten kafamda damla vardı hemen ameliyata girsem damla olucaktı taaaa 2016 lara gün verince vazgeçtim iyiki geç zamana vermiş çünkü benim düşüncelerim değişti .artık yuvarlak istiyorum gerçi istanbullondra arkadaşın damla burada gördüğüm ilk ve tek damla o da gayet güzel görünüyor. Diğer arkadaşlar yuvarlak onlarıda çok beğendim .ben az dekolte istiyorum o yüzden yuvarlak tercihim..benim biraz dokum var cuma bir Dr la görüşücem bakalım o ne diyecek.

Son düzenleme:
Canım benimde ilk görüştüğüm Dr damla dedi ve o zaman zaten kafamda damla vardı hemen ameliyata girsem damla olucaktı yaaaa 2016 kara gün verince vazgeçtim iyiki geç zamana vermiş çünkü benim düşüncelerim değişti .artık yuvarlak istiyorum gerçi istanbullondra arkadaşın damla burada gördüğüm ilk ve tek damla o da gayet güzel görünüyor. Diğer arkadaşlar yuvarlak onlarıda çok beğendim .ben az dekolte istiyorum o yüzden yuvarlak tercihim..benim biraz dokum var cuma bir Dr la görüşücem bakalım o ne diyecek.
Evet cnm, İstanbullondra nınkileri de çok beğeniyorum.Ama onun yine biraz dokusu vardı, benim hiç yok.asil94 ve tikkabillanın eski haliyle aynıyım, Libranınkiler biraz büyükmüş benim şimdiki halimden. Bu yüzden bu üç arkadaşımınkini baz alıyorum.Doğru yaptığımı düşünüyorum :)

X