Dr. Fuat Demirkıran

kankamanka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
92
47
Kendi doktorum o gün uygun olmadığı için rutin kontrol için kendisine ilk defa acibademe gittim.
Daha kapıdan girdiğim an tenezül edip merhaba bile demedi soguk bir sekilde sikayet nedir dedi.
Kontrol için geldim dedim ne kontrolü dedi sanırım ciddi hastalığım olmaması garip geldi. Kısacası toplam 1 dk.da masaya oturdum ve kalktım; zoraki olarak "bir sorununuz yok" dedi ve beni gönderdi. Bir kaç sorum vardı onları da geciştirdi. Sanırım kendini Cerrahpasada sanıyor ki orada da bu sekilde davranmaması gerekir her hasta eşit olmalı.. Muayeneye de 270 tl verdim ve sepetlendim. Yaşına saygıdan hiçbir bir sey demedim; ama gitmenizi tavsiye etmiyorum arkadaşlar..

yaşadığınız duruma çok üzüldüm çünkü yaklaşık 10 gün içinde kendisine ameliyat olacağım ve ilgisizlik özel hastanede tahammül edemediği m tek şey. sonrasında takip etmeyecek ise ameliyat yapmasın bir doktor gerçi bana da kesik kesik cevaplar verdi ameliyat için gerçekten beni ikna edemedi ancak sigortam yüzde 100 onu karşıladığı için ona ameliyat olacağım.

Dr yasemin funda ongun
24.07.2017 tarihin de özel fatma hatun hastanesine alerjik rinit hastası olmam dolayısıyla ve burun içinde oluşan poliplerimin alinmasi için basvurdum.Daha öncesinde de de Şubat ayında 2017 başvurmuştum.Doktorum KBB uzmanı Yasemin Ongun Funda polipler in alinmasi gerektiğini söyledi ben de yaz döneminde musait oldum ve 24.07.2017 tarihin de kendisine muraacat ettim. Tomogrofime baktı ben de nefes alış verisim düzelisin istiyorum solunum yolum da olan polipler in temizlenmesini istiyorum dedim o da kabul etti.08.08.2017 tarihin de de yatış için gittim ameliyatı kabul ediyorum evrakını bana verdiler ben de evrak à ameliyatı kabul ediyorum (polipektomi) diye belirttm ve imzaladim. .Dr bunu görüp neden bunu yazdın dedi ben de bu ameliyat için konuşmuştuk dedim o da tekrar tomografi çektir konuşalım dedi, ben tekrar tomogrofı çektirdim ve odasına geri döndüğüm de bana farklı farklı burun içinden girilerek bolgelere müdahaleden bahsetti ve ben tedirginim daha önce konuştuğumuz gibi sacede polipektomi yapalım dediğim de ofkelendi. Dr yasemin ongun funda bana ben bu ameliyatı yapmak istemiyorum git üniversite de yaptır diye tersledi beni.Ben de tamam dr hanim ben o kağıdı polipektomi yazmadan da ımzalarim cikarsak dediğim de ;beni tersleyerek ben senin ameliyatını yapmak istemiyorum git dedi. Daha önce böyle soylemediniz dediğim de de yapmak istemiyorum dedi tekrar git dedi .Ben de tamam dedim tomogrofi ücretini ödemeye gittim benden dr istemi iptal etmediği için göğüs röntgen filminin de ucreti alınmak istendi.ben cektirmedigim filmi neden ödeyeceğim dediğim de görevli dr una söyle dedi. Doktor istemin iptalini de zorla yaptı.Bu süreçte manevi olarak yıpran dim hem ameliyatimi bekledim hem de doktorun bana ilk başta söylediği ile yatış gunu söyledikleri bir biri ile uyumlu değil ve yapmak istemedi ameliyati ve beni tersledi.Sabim é durumu bildirdim lakin onlar bana özel kurumlara müdahale edebilmeleri için yanlış bir cerrahi uygulama olması gerektiğini belirttiler.Ben kısıtlı süre diye özel hastaneye başvurdum ameliyatım için ama Dr Yasemin Ongun Funda 'nin davranışların dan bir hastaya yaklaşımından ,beni rahatlatması gerekirken beni başından attı daha önce böyle konusmadigimiz halde ..ama çok teşekkür ediyorum ameliyattan vazgeçmesine ben ameliyatımı oldum.kimseye kesinlikle tavsiye etmiyorum.

X