Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

3. denemem canım ama bu merkezde ve halit bey ile ilk denemem, 2 tane transfer edildi maalesef geride hiç dondurulmuş kalmadı..

3 . denemenin uğuruna inanıyorum benim de 3. denemem olacak sen kanını verdin telefonla sonuç almayı bekliyorsun herhalde di mi ?

Kızlar maalesef sonuç negatif, ben bu defteri kapatıyorum, bir daha denemeyi düşünmüyorum, hepiniz inşallah bebeklerinize tez zamanda kavuşursunuz.. Sevgiler...

Kızlar maalesef sonuç negatif, ben bu defteri kapatıyorum, bir daha denemeyi düşünmüyorum, hepiniz inşallah bebeklerinize tez zamanda kavuşursunuz.. Sevgiler...

Cnm çok üzüldüm ama lütfen kapatıyorum deme aradan biraz zaman geçsin yine denemek için arayış içine gireceksin buna inanıyorum ...
En yakın zamanda görüşmek dileğiyle

canım gerçekten çok üzüldüm zaman her şeyin ilacı rabbim yardımcın olsun

Üzülme demem ağla ağlayabildiğin kadar çünkü içindeki sancık ancak öyle geçiyor
hem bu kadar çabuk pes etme sen hiç bahçeçi sitesine girip hikayeleri hiç okumadınmı 10-16 kere deneyen insanları azimlerini okusan sende devam derdin.
Bukadar kolay vazgeçme bizler çabalamazsak Allah bize vermezki pes etme evet negatif sonuç almak çok kötü ve çok sarsıyor ama her yıkımda bizler biraz daha güçlenmeyiz.Allah bize sağlık, maddi güç verdiği sürece devam edelim vazgeçmeyelim bizlerde anne olalım ve geriye baktığımızda kocaman bir tebessüm konduralım yanaklarımıza bebeklerimize sıkı sıkı sarılalım ozaman ne olur vazgeçme...

Bi fıkra vardı...
adamın biri her gün dilek ağacına gider ve şöyle dua edermiş: " allahım, ne olursun millipiyangodan para çıksın"
bu adam bu duayı yıllarca sürdürmüş ve her gün dilek ağacına gidip yalvarmış fakat sonuç yok. bir gün dilek ağacı dile gelmiş: " e be adam, sen hiç millipiyango almadın ki medet beklersin? "

canım ben ilk tedavimde heşeyi not almıştım. her e2 tahliline ücret alıyorlar yanlış hatırlamıyorsam 45 tl. kliniğe işlemler için ödediğimiz para 4000 tl ilk muayene için 200 tl vermiştik. benim ilaçlar toplam 2000 tl gibi tuttu. yani yaklaşık 6500- 7000 tl arası oldu masrafımız . ilaçlar kişiye göre değişiyor tabi. en azından bu kadar para olması lazım bence hazırlıklı gidin. bi de orada kalacaksanız artı masraf hep. Allah yardımcınız olsun.

Seni çok iyi anlıyorum. Güçlü ol ve sakın içine kapanma. Benim o ruh halinden çıkmam 1 yılıma mal oldu. Allah Yardımcın Olsun. Günün birinde hepimiz bu güzel duyguyu tadacağız inşallah.

Dün Halit beyle ilk görüşmrmi yaptım ve çok memnun kaldım diğer doktorumala karşılaştırdığımda arasından koca bir okyanus var aralarında.
Bir sürü şey istedi kan tahlili genetik bir şeyler ve rahim filmi,beni en çok düşündüren şey tedavi başladığında kan tahlili ve ultrasonu orda bakılacağı nerden bakılsa 20 gün orda kalıcam toplama işlemi ve transfer için bakalım nasıl olacak bayramdan sonra görüşürüz dedi çok sıcaktı ve tahmin ettiğimden daha genç görünüyordu..
Bu yola başlayan herkese önce sağlık ve sabır versin Allah isteyen herkese evladını kucağına almak nasip etsin...

Selam 2 kere dıs gebelik gecirdim. sol tupum alındı. bugun halit beye 6 eylul icin randevu aldım.
bakalım hersey nasıl olacak. . . endise, korku, panik, uzuntu, aci hersey birarada. hepinize bol sans diliyorum. bana benzer durumda olan var mı aranızda?

yaa siz hepiniz hamile kaldınız anlasılan buralara ugramıyosunuzz bile ay super bak simdi sevindim :) zaman aksaa aksaaa :)

yaa siz hepiniz hamile kaldınız anlasılan buralara ugramıyosunuzz bile ay super bak simdi sevindim :) zaman aksaa aksaaa :)

Maalesef canim. Ben eylul ayini bekliyorum. Histeroskopi ile rahim duzeltildi. Hersey olumlu olursa eylulde baslayacagim halit bey ile. Bir basarisiz denemem var. Hala toparlanmaya calisiyorum. Cok yikici oldu benim icin. Cunku doktor ihmali yuzunden oldu. Koooooskoca profosor dedik, super cv dedik guvendik. Bu is cok hassas. Ulser tedavisine benzemiyor. Once insan olmak gerekiyor. Yoksa cv, kariyer ikinci planda kanimca. Halit beye guvendim ben. Durust bir insan en azindan. Koridorlarda asolist gibi dolasanlardan degil.

Dualarim hepimize.
Sevgiyle

Canım cok uzuldum. daha oncekini nerde yaptırmıstın peki? ben bu Halit beyle ilgili okuduklarımdan sonra cok umutlandım acıkcası. gidicem bakicam. bak sorunları duzeltmissin niye yıkılıyorsun canım guclu ol. ben 2 kez dıs gebelik gecirdim normal yoldan 1,5 senede 2 dıs gebelik. simdi icim dısım ne halde ben onu bile bilmiyorum kimbilir onumde nasıl bir surec var. rahim filmi bile cektirmedim daha.. ama umutluyum. bakıcaz gorucez bakalım neler olacak.

sen tedavini bitrimissin simdi eylulde transfer olacaksın ayyy ne seker ne kadar da az kalmıs bak:) ben senden ekimde hamileyiiiim haberi alicam :)) sende benden kasımda alırsın insallahhhh :)))))))

Canım cok uzuldum. daha oncekini nerde yaptırmıstın peki? ben bu Halit beyle ilgili okuduklarımdan sonra cok umutlandım acıkcası. gidicem bakicam. bak sorunları duzeltmissin niye yıkılıyorsun canım guclu ol. ben 2 kez dıs gebelik gecirdim normal yoldan 1,5 senede 2 dıs gebelik. simdi icim dısım ne halde ben onu bile bilmiyorum kimbilir onumde nasıl bir surec var. rahim filmi bile cektirmedim daha.. ama umutluyum. bakıcaz gorucez bakalım neler olacak.

sen tedavini bitrimissin simdi eylulde transfer olacaksın ayyy ne seker ne kadar da az kalmıs bak:) ben senden ekimde hamileyiiiim haberi alicam :)) sende benden kasımda alırsın insallahhhh :)))))))

Tedaviye daha baslamadik. Psikolojik olarak rahatlayip, rahimin de duzelmesini bekliyorum. Yaz tatili iyi geldi baya. Eylule zimba gibi diktorun karsisina cikmayi planladim. Bu arada diyetle baya kilo verdim. Malum ilk dnemeden baya kilo kalmisti.

Ulun beyi bilmiyorum. O yuzden bisi soyleyemeyecegim.

Son düzenleme:
Iyi akşamlar kızlar

tedavi süresince gelişmeleri yazacağım dedim ama malesef olmadı evdeki internetim kesildi iş yerinde desorunlarda dolayı yazmadım

öncelikle tedavim çok rahat geçti halit bey müthiş bir doktor tabiki emre beyde

eşimin ameliyatı çok iyi geeçti ve çok sayıda sperm bulundu

12 tane yumurta toplandı bunlardan 10tanesine işlem yapılmıştı 1 tanesi transfer edildi geri kalan 4 tanesi donduruldu

:84:evet sonuç olumlu ve gebeyim

kesinlikle herkese halit beyi ve emre beyi öneriyorummmmmmmm

iyi bayramlar

Geçmiş olsun tedavin bitmiş inş. bebeğinide sağlıcakla kucağına almak nasip eder iyi bir hamilik geçirisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…