3. denemem canım ama bu merkezde ve halit bey ile ilk denemem, 2 tane transfer edildi maalesef geride hiç dondurulmuş kalmadı..
Kızlar maalesef sonuç negatif, ben bu defteri kapatıyorum, bir daha denemeyi düşünmüyorum, hepiniz inşallah bebeklerinize tez zamanda kavuşursunuz.. Sevgiler...
Kızlar maalesef sonuç negatif, ben bu defteri kapatıyorum, bir daha denemeyi düşünmüyorum, hepiniz inşallah bebeklerinize tez zamanda kavuşursunuz.. Sevgiler...
nurtencb cevaplarsan sana soracaklarım var öncelikle toplam ne kadr tuttu hastane ilaçlar falan e2 tahlillerine her sefreinde ücret aldılar mı ben şimdi sıfırdan başlıycam da fiyat hakkında bilgimiz olursa tedbirli gideriz
yaa siz hepiniz hamile kaldınız anlasılan buralara ugramıyosunuzz bile ay super bak simdi sevindim :) zaman aksaa aksaaa :)
Maalesef canim. Ben eylul ayini bekliyorum. Histeroskopi ile rahim duzeltildi. Hersey olumlu olursa eylulde baslayacagim halit bey ile. Bir basarisiz denemem var. Hala toparlanmaya calisiyorum. Cok yikici oldu benim icin. Cunku doktor ihmali yuzunden oldu. Koooooskoca profosor dedik, super cv dedik guvendik. Bu is cok hassas. Ulser tedavisine benzemiyor. Once insan olmak gerekiyor. Yoksa cv, kariyer ikinci planda kanimca. Halit beye guvendim ben. Durust bir insan en azindan. Koridorlarda asolist gibi dolasanlardan degil.
Dualarim hepimize.
Sevgiyle
Maalesef canim. Ben eylul ayini bekliyorum. Histeroskopi ile rahim duzeltildi. Hersey olumlu olursa eylulde baslayacagim halit bey ile. Bir basarisiz denemem var. Hala toparlanmaya calisiyorum. Cok yikici oldu benim icin. Cunku doktor ihmali yuzunden oldu. Koooooskoca profosor dedik, super cv dedik guvendik. Bu is cok hassas. Ulser tedavisine benzemiyor. Once insan olmak gerekiyor. Yoksa cv, kariyer ikinci planda kanimca. Halit beye guvendim ben. Durust bir insan en azindan. Koridorlarda asolist gibi dolasanlardan degil.
Dualarim hepimize.
Sevgiyle
Iyi akşamlar kızlar
tedavi süresince gelişmeleri yazacağım dedim ama malesef olmadı evdeki internetim kesildi iş yerinde desorunlarda dolayı yazmadım
öncelikle tedavim çok rahat geçti halit bey müthiş bir doktor tabiki emre beyde
eşimin ameliyatı çok iyi geeçti ve çok sayıda sperm bulundu
12 tane yumurta toplandı bunlardan 10tanesine işlem yapılmıştı 1 tanesi transfer edildi geri kalan 4 tanesi donduruldu
:84:evet sonuç olumlu ve gebeyim
kesinlikle herkese halit beyi ve emre beyi öneriyorummmmmmmm
iyi bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?