Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

bende troid hiç bakmadı..
3 yıllık evliyim 31 yaşındayım daha..
pıhtılaşma nasıl atladı troid desen gene öle..
her ne kadar clexane versede yan ilaçlar varmış kullanılan..
internetten araştırdım troid ve pıhtılaşma varsa zaten gebelik ilerlemiyormuş..
ki ben 8 haftalıkdı kaybettiğimde..
son gittiğimde gene hiç bu konular hakkında bişey demedi embriyoya takıldı son gidişimde de..
iyiki dewam etmemişim gene hüsran olacakmış benim için..
bahçecice aylin hnm gidiyorum..
endokrine gidiyorum şu an troid için ayrıntılı tahliller verdi..
sonra aylin hnm görüşücem işte...
bakalım ne dicek nasıl bir tedavi olacak..
yaa kızlar böle yazıyorum ama aklınız karışmasın bak sonuçda halit beye gidiyosunuz ne kadar doğru bilmiyorum
Bu gibi yorumlar tabiki etkiliyor bizi ama biz bi kere çıktık bu yola Dr değiştirip veya merkez değiştirip yazılan kaderimizi değiştiremeyiz neyi yaşamamız gerekiyorsa onu yaşayacağız ben yinede halit beye güveniyorum bütün yaptığı transferler tabiki başarılı olmayacak ama bir o kadarda başarısı var benim senden öğrenmek istediğim şu canım sen halit bey olmadığı için oraya gitmediğini söyledin ve bana halit lazım demiştin şimdi neden iyiki gitmemişim diyosun yani halit olsaydı gidecektin ama olmadığı için bende başka yere gidiyorum dedin şimdide iyiki gitmemişim diyosun inan benim olduğu gibi diğer arkadaşlarında kafası çok karışıyor eğer varsa bindiğin ve söylemediğin bişey bizimle paylaşırsan gerçekten sevinirim ona göre davranırız belki bizde çok gizemli konuşuyorsun gibime geliyor halit beyle ilgili

Bu gibi yorumlar tabiki etkiliyor bizi ama biz bi kere çıktık bu yola Dr değiştirip veya merkez değiştirip yazılan kaderimizi değiştiremeyiz neyi yaşamamız gerekiyorsa onu yaşayacağız ben yinede halit beye güveniyorum bütün yaptığı transferler tabiki başarılı olmayacak ama bir o kadarda başarısı var benim senden öğrenmek istediğim şu canım sen halit bey olmadığı için oraya gitmediğini söyledin ve bana halit lazım demiştin şimdi neden iyiki gitmemişim diyosun yani halit olsaydı gidecektin ama olmadığı için bende başka yere gidiyorum dedin şimdide iyiki gitmemişim diyosun inan benim olduğu gibi diğer arkadaşlarında kafası çok karışıyor eğer varsa bindiğin ve söylemediğin bişey bizimle paylaşırsan gerçekten sevinirim ona göre davranırız belki bizde çok gizemli konuşuyorsun gibime geliyor halit beyle ilgili
Ellerine saglık sonuna kadar katılıyorum sana sultan bende cvbı sabırsızlıkla bekliyorum

troid veya pıhtılaşma testini şimdiki doktor vermeseydi ben esas sorunumun ne olduğunu bilmeden halit beyle aynı süreçleri yaşayıp negatife gidicektim..
nedeni ise gittiğimde halit beyin son tanı olarak bana embriyolarında sorun var onun dışında sana herşeyi yaptık demişti..
aslında durum öle de değilmiş
bundan dolayı iyi ki de gitmemişim demek istedim..
Açık ve net söliyim aklınızda soru işareti kalmasın;
şu an halit bey hasta Tedavi görüyor bundan dolayı süreçleri çok sağlıklı düşünüp karar verdiğini düşünmüyorum bundan dolayı kendisini bıraktım..
ondan dolayı hastalarıyla kendisi ilgilenemiyor..

troid veya pıhtılaşma testini şimdiki doktor vermeseydi ben esas sorunumun ne olduğunu bilmeden halit beyle aynı süreçleri yaşayıp negatife gidicektim..
nedeni ise gittiğimde halit beyin son tanı olarak bana embriyolarında sorun var onun dışında sana herşeyi yaptık demişti..
şu an halit bey hasta Tedavi görüyor bundan dolayı süreçleri çok sağlıklı düşünüp karar verdiğini düşünmüyorum bundan dolayı kendisini bıraktım..

Biliyorum hasta oldugunu bu sebepten dolayı bakmadığınıda o yüzden biraz daha anlayışla karsilayabiliyorum rahatsız olmasaydı zaten eskiden olduğu gibi kendisi ilgilenirdi herşeyle şimdi bizde bu konularda sürekli araştırma yapıp ona göre hareket ediyoruz yani bu testlerin hepsinin yapılıp yapılmadığını eksik biseyin olup olmadığını soruyoruz sürekli umarım bizde bu tür sorunlarla karşılaşmayiz senin bu 3. Denemen olucak benim 2. Yi yaptırma şansım bile yok allaha dua ediyorum elimden başka bişey gelmez umarım ben ve benim gibilerde halit beyin şanslı hastalarindan oluruz

Biliyorum hasta oldugunu bu sebepten dolayı bakmadığınıda o yüzden biraz daha anlayışla karsilayabiliyorum rahatsız olmasaydı zaten eskiden olduğu gibi kendisi ilgilenirdi herşeyle şimdi bizde bu konularda sürekli araştırma yapıp ona göre hareket ediyoruz yani bu testlerin hepsinin yapılıp yapılmadığını eksik biseyin olup olmadığını soruyoruz sürekli umarım bizde bu tür sorunlarla karşılaşmayiz senin bu 3. Denemen olucak benim 2. Yi yaptırma şansım bile yok allaha dua ediyorum elimden başka bişey gelmez umarım ben ve benim gibilerde halit beyin şanslı hastalarindan oluruz

1 tanede başka yerde denemem var
2 de halit bey toplamda 3 denemem oldu..
şimdiki 4 olucak..
süreçleri biliyorsanız süper ozaman çünkü doğru bilgide vermiyor İlkaylar..
bende adamın ekmek parasıyla oynamak gibi olsun istemiyorum ondanda sölemek istemiyorum ama herkesde benim yaşadığım süreçleri yaşasın istemiyorum..
bu yüzdende anlayışla karşılayamadığım çok fazla noktaları var
tüp bebek tedavisi görüyorsun çokda anlayışlı olamıyorsun ne yazıkki en azından ben öleyim
doktorlar ne yazıkkı duygusal bakmıyorlar parayada baktıkları için bazen sölemedende geçemiyorum..
herkes evet bnm gibi 2-4..vs deneme bile yapamıyor ama doktorlar bunu düşünmüyor aldığı parayada bakıyorlar..
inş sizin için herşey güzel olur ve şanslı hastalarından olursunuz..
canı gönülden diliyorum..
süreçlerinizi okumaya dewam edicem

şimdiki 4 olucak..
bende adamın ekmek parasıyla oynamak gibi olsun istemiyorum ondanda sölemek istemiyorum ama herkesde benim yaşadığım süreçleri yaşasın istemiyorum..
tüp bebek tedavisi görüyorsun çokda anlayışlı olamıyorsun ne yazıkki en azından ben öleyim
doktorlar ne yazıkkı duygusal bakmıyorlar parayada baktıkları için bazen sölemedende geçemiyorum..
herkes evet bnm gibi 2-4..vs deneme bile yapamıyor ama doktorlar bunu düşünmüyor aldığı parayada bakıyorlar..
Ben herşeyi baştan konuşup detayları kendileriyle paylaşıyorum herşeyin eksiksiz olması için ben elimden geleni yapicam tüm mücadelemi gostericem burdan insanlardan yani sizin gibi 3 tüp bebek yaptırmış olan deneyimli hastalardan bilgi toplamaya devam edeceğim artık gerisi allaha ve onlara kalmış Rabbim böyle nasip ederse ne mutlu bana bende senin sürecini okumaya devam edicem ben her zaman yaziyo olacağım sende gelişmeleri yazarsan sevinirim umarım bu grupta hepimiz pozitif sonuclarimizi paylaşırız:anneadayı:

şimdiki 4 olucak..
Bu arada İlkay için geçenlerde yorum yaptığımızda sen İlkay çok bilgili vs diye yorum yapmıştın sanki

Offff kafam oldu sütlaç vallahaaa nc1907 kaç lilosun kilo problemin varmıydı yada aşırı zayıflık troid hastalarında oluyorya merak ettim böle bir şey varsa nasıl atladı ayrıca kaç kaybın oldu

şimdiki 4 olucak..
Benimde bir şey dikkatimi çekti cnm embrio genetik testi için 800usd istediler demiştin ama 400usd bize verilen fiyat gerçekten tutarsız çelişkili şeyler var sana özel fiyat verecek halleri yok herhalde şimdi biz konuşuyoruz burda bir sürü insan yazmasada burdan eminim bilgi ediniyordur onun için dikkatli yazmamız gerektigini düşünüyorum belki bizde ilk denemede kavuşamıcaz çocuklarımıza ama en azından dogru bilgilerle bir kişi bile sonuca ulaşsa bile bize yeter biraz daha dikkat edelim arkadaşlar motivasyonumuzu bile etkiliyor bu yazışmalar

Bu arada İlkay için geçenlerde yorum yaptığımızda sen İlkay çok bilgili vs diye yorum yapmıştın sanki

Hayır ilkayın bilgisine lafım yok..
Halit bey 6 ay burda yoktu ve doğruyu sölemediler bizde adam dönecek diye bekledik..
Doğruyu öğrendim hala inkar ettiler ondan dedim..
Tedavi açısından bilgili opuda ve trAnsferde kendiside giriyor zaten görüceksiniz..
Üni ders veriyor boş bi kız değil

Hayır ilkayın bilgisine lafım yok..
Halit bey 6 ay burda yoktu ve doğruyu sölemediler bizde adam dönecek diye bekledik..
Doğruyu öğrendim hala inkar ettiler ondan dedim..
Tedavi açısından bilgili opuda ve trAnsferde kendiside giriyor zaten görüceksiniz..
Üni ders veriyor boş bi kız değil
Hmm anladım cnm belki hastalığının duyulmamasi için saklıyorlar sanırım yinede söylenmesi gerekirdi tabiki neyse hepimiz için çıktığımız bu yol son olur inş

Hanımlaarrr ayy ayyy burası yine coşmuşşş :olamaz: NC1907 bana cevap vermemişsin cnm herhalde müsait olduggunda yaparsın :halay:

Hemen sürecim hakkında bilgi vereyim bu gün yine akşama kadar koşturdum genetik dr',acıbadem,ordan merkez offff öok yoruldum ama sona yaklaşıyoruz yine ilaç dozum ayarlandı çatlatma ignesi eklendi pazartesi opu:rolleyes: ayyy heycanmı bastı acabaaa
Birde ilkay hemşireyi daha çok sevesim geldi biraz sinir olmuştum ama galiba ona karşı hislerim degişiyor ayyy çokk duygusalımm

Hmm anladım cnm belki hastalığının duyulmamasi için saklıyorlar sanırım yinede söylenmesi gerekirdi tabiki neyse hepimiz için çıktığımız bu yol son olur inş
İnşallahh cnm sen başladınmı tedaviye ne durumdasın yaş kaç kaçıncı deneme kaç yıllık evlisin sorun ne ayyyy çok sordum :KK48: ama önemliii

İnşallahh cnm sen başladınmı tedaviye ne durumdasın yaş kaç kaçıncı deneme kaç yıllık evlisin sorun ne ayyyy çok sordum :KK48: ama önemliii
Cnm bende adet günümü bekliyorum başlamak için 27 yaşındayım ilk denemem olucak 3 yıllık evliyim 3 yıldan bu yana çalışmaları ara vermeden sürdürdük ama tutturamadik bi türlü :KK48: herhangi bir sorunumuz yok cnm sebepsiz gebe kalamıyorum

Cnm bende adet günümü bekliyorum başlamak için 27 yaşındayım ilk denemem olucak 3 yıllık evliyim 3 yıldan bu yana çalışmaları ara vermeden sürdürdük ama tutturamadik bi türlü :KK48: herhangi bir sorunumuz yok cnm sebepsiz gebe kalamıyorum
Hahhahaha ayyy çok güldümmm bizde aralıksız çalıştık ama tırttt:KK48:hayırlı olsun cnmm inşallah görüşmeye gittinmi peki testleri hallettinmi?

Back
X