- 14 Aralık 2018
- 535
- 492
- 33
Benimkini de yorumlayabilir misiniz bir ön sayfadaCanım nub yeri erkek gibi gibi cok puslu 11 hafta 12 hatta varsa paylaşın
Foto duzgun degil hiç birsey anlamadım
Kız gibiMerhaba anlayanlar yormlayabilir mi rica etsemEki Görüntüle 2279160
Bana erkek gibi geldi canım inşallah gönlündeki okur Allahım bana da bi kız evlat nasip eder inşallah sonuçu yazarsınmeltem1515515 benim resimlerimi sende bir yorumlayabilirmisin? Ikra meyra kıza benzetti banada öyle gibi geldi sanirim senin yorumunuda duysam kendimi daha rahat hissedicem.Öncelikle tabikide saglikli ve hayirli bir evlat olmasi dilegimiz ama kiz cocuklara bayiliyorumResimler 12+4 haftalikken.Ramzi teorisine görede kiz dediler kafatasi ve nubuna bakincada kiz gibi geldi bakalim sen ne diceksin? Eki Görüntüle 2279426 Eki Görüntüle 2279428 Eki Görüntüle 2279424
Fotografi nasil eklediniz ben bi turlu yapamadimdaMerhaba kizlar benim bebegimin cinsiyeti ne acaba anlayanlar war mi
Fotografi nasil eklediniz ben bi turlu yapamadimda
Erkek benceMerhaba kizlar benim bebegimin cinsiyeti ne acaba anlayanlar war mi
Erkek bence
28 haftalıksınız ögrenmedinizmiMerhaba kizlar benim bebegimin cinsiyeti ne acaba anlayanlar war mi
28 haftalıksınız ögrenmedinizmi
Merhaba kizlar benim bebegimin cinsiyeti ne acaba anlayanlar war mi
Ben erkegim diyorArkadaşlar benim bebişim usg sine de bakabilir misiniz? 11+4 Burada
Usg net degil ve usg kaç haftalık yazarsanız iyi olur net degil ama sanki kız gibi
Başka usg varsa 11 yada 12 paylasın cunki net degil usgTam haturlamiyorum ewe gecince bakiyim bi
Ben erkegim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?