- 18 Şubat 2015
- 1.857
- 537
- 123
- 34
Aynen katiliyorum...Gecen sene erkek senesiydi bu sene kiz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen katiliyorum...Gecen sene erkek senesiydi bu sene kiz...
mervecim merhaba ne yaptın ben bir kaç gün giremedim forma merak ettim seni yorumları okudum haftaya kaldı demişsin ama sormadan geçemedim ya bu arada ben hala erkek hissediyorum hep sağ tarafımda bi kıpırtı
Saol cnm allah olayanlarada nasip etsin Cnm neye gore emin oluyorsunuz ilk gebeligim bana ogretirmisinkız diyorum, hayırlı olsun bebeğiniz..
AMİN.. İlk sayfada da var ya canım, bebeğin popo kısmındaki çıkıntının durusuna göre. kızlar dümdüz oluyor, erkeğinki açılı oluyor yukarı doğru.Saol cnm allah olayanlarada nasip etsin Cnm neye gore emin oluyorsunuz ilk gebeligim bana ogretirmisin
Cnm bana ilk erkek sonra kiza benziyor dedi kafam karma karisik karnimi kizim veya oğlum diye sevmek istiyorum ama net değil hic birseyAMİN.. İlk sayfada da var ya canım, bebeğin popo kısmındaki çıkıntının durusuna göre. kızlar dümdüz oluyor, erkeğinki açılı oluyor yukarı doğru.
ben de emin değilim ama, tahmin:) kendi bebeğim konusunda drum da tahminlerime katıldı ama:)
hayırlısı olsun, gönlüne göre olsun inşallah canım. bir sonraki kontrolün ne zaman, artık netleşir bence. bir de farklı bir dr görüşü alabilirsin benceCnm bana ilk erkek sonra kiza benziyor dedi kafam karma karisik karnimi kizim veya oğlum diye sevmek istiyorum ama net değil hic birsey
Detayli ulrtrosona gidecem bir ay sonra daha cnm gönlümde erkek geçiyor hep öyle hissediyorumhayırlısı olsun, gönlüne göre olsun inşallah canım. bir sonraki kontrolün ne zaman, artık netleşir bence. bir de farklı bir dr görüşü alabilirsin bence![]()
Cnm hayirli olsun prensin resmini atsana bebisinbenimki kesinles medi bir turluMerve pamuk bugün cinsiyeti öğrendim canım...yüzde 99 erkek dedi doktor...tahmininiz tuttu...Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
HERKES KIZ DEDİ BİR SEN ARALARINDA ERKEK DEDİN BAKALIM PAZARTESİ ÖĞRENECEM YAZARIMerkeğe benziyor![]()
hayırlısı olsun inşallahHERKES KIZ DEDİ BİR SEN ARALARINDA ERKEK DEDİN BAKALIM PAZARTESİ ÖĞRENECEM YAZARIM![]()
Hmm hayirlu olsun canim bebisin.Merve pamuk bugün cinsiyeti öğrendim canım...yüzde 99 erkek dedi doktor...tahmininiz tuttu...Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
Bence erkek hem cabuk sekillenmis hemde kesenin solunda.. daha erken ama erkekbu da benim bebişim yorum yapar mısınız? tam 9 haftalığız
Canim boyu kac mm ??bu da benim bebişim yorum yapar mısınız? tam 9 haftalığız
çok teşekkür ederim canım. Boyu 23 mm di 9t0 daCanim boyu kac mm ??
kızlar banada bi yorum lütfenteyzelerimiz bizede yorum yaparmısınız.burda 12+4 haftalığız çok net değil ama bi fikir verin bizeEki Görüntüle 1444941
cnm her gelene kiz diyolar ona bakarsan bu sene hep kiz hic erkek yog
Canim erkek gibi yatiyo nubu cok belli deil ama erkek bence..kızlar banada bi yorum lütfen
Canim erkek gibi yatiyo nubu cok belli deil ama erkek bence..