dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

İki kızım var ilk dr. Kesin Erkek buda pipisi dedi bende herkese erkek dedim eşim çok mutlu gezio ikinci dr. Bişe diyemem dedi
Canım ya inşAllah hayırlısı ile gönlüne göre olur.. Kaç haftalık burada. Ben kızımın 12+3 deki görüntüsüne benzettiğim için öyle dedim. Ama başka fotoğrafı yok mu? 11-12-13 haftalıkken falan?

Ayyy Saol canıımm.. Hayırlısı olsun :) O zaman kaptırmiyim kendimi erkeğe.. Çok isterim kızım olsuunnn ama hayırlısıyla inşallah..

Canım yinede 16. Haftaya kadar söylenenlere fazla inanma. En kesini 16-20 hafta arası oluyor.
Ben de 16. haftaya kadar bekliyim mi o zaman, yoksa 14,5'ta falan bir gideyim mi doktora, kontrol sürem bitmeden. Yine kesin belli olmaz mı dersin o zaman da?

Canim onun ilk bebegi..ilk gelin ayrica kayinvalidesi kiz istiyor herhlde..kadinin 2 oglu varmis..ister yani...aman kizlar ilk bebeginiz hic aramayin kiz erkek..hayirlisini dileyin gecin..
Hehehe İyi özetledin canım.. Doğrusu Allah kalbimi biliyor benim de gönlüm kız istiyor ama sağlıklı olsun yeter ki yaa Yerim ben onuuu İkinci olur mu onu da bilemem.. İnşallah nasip..

Kızlar lütfen bana tahminlerinizi söyleyin çok kötüyüm
Ay canım erkek gibi geldi ama doktor bile emin olamamış kii.. bilemediimm.. kötü olma yaa

Yok cnm başka fotoğrafı almayı unutmuşum burda 13 haftalık fotosu bu

Canım aslında 15 de iyi ama benim yakın arkadasıma 24. Haftaya kadar kesinlikle kız dediler. Sonra doktor erkek dedi. Ama istersen git bir şey kaybetmezsin sonuçta :) en azından bebişini görürsün :)

Doktor bebeğin 3 boyutluda yüz resmini verdi :) eşim diyor ki çok korkunç ama evlat işte seviliyo diyor Bebişini görmüş olursun imkanın varsa :)

Doktor, ben sana 16. haftada gel demedim mi! diye azarlamaz inşallah yaa :)) Ondan korkuyorum Bi deniyim bakalım gitmeyi :)) Belki de 'bakıııın' der yavrum da görürüz.

Hahaha 3 boyutlulular da korkunç oluyor yaa

Doktor, ben sana 16. haftada gel demedim mi! diye azarlamaz inşallah yaa :)) Ondan korkuyorum Bi deniyim bakalım gitmeyi :)) Belki de 'bakıııın' der yavrum da görürüz.

Hahaha 3 boyutlulular da korkunç oluyor yaa
Valla doktorlarda belli olmuyo gerçekten :)

Kizlar siz dede kalbiniz carpiyomu ay yüreğim ağzımda gümbür gümbür sanki çok heyacanli bisiolmus gibi çarpıntısı olan varmı bndemi oluyoki napsamki

Kizlar siz dede kalbiniz carpiyomu ay yüreğim ağzımda gümbür gümbür sanki çok heyacanli bisiolmus gibi çarpıntısı olan varmı bndemi oluyoki napsamki
Aynen bende de oluyordu.kalp cok fazla kan pompaliyormus onun icin carpinti oluyormus.16. Haftada geciyor

Aa bu bebek kesin kiz bak dediydi diceksin dr.yanilmis bence dermisim tabi ne haddime ama.benim fikrim kiz oldugu tabi

İki kızım var ilk dr. Kesin Erkek buda pipisi dedi bende herkese erkek dedim eşim çok mutlu gezio ikinci dr. Bişe diyemem dedi
Herkese soylemek icin erken bi zaman olmus ama uzulme dr bu pozda soylemesi lazim aslinda cinsiyetini cunku ortada bisey var pipi gibi ama belkide o kordonudur oyuzden oyle.demistr bisey demeseydin ben erkek kesin derdim dr unun bilemem deyisinin altinda bisey vardir buyuk ihtimal

Banada dr %99 kız dedi ya şimdi bunları duyunca ya erkekse falan deyip kendimi en iyisi fazla kaptırmayayım diyorum. Acaba onlarada bacak arası resmini vermişlermi dr bana boş kız dedi ama tabi yanılmalar hiç olmuyorda değil dedi :) ayrıntılı usgde kesin belli oluyor mu acaba ya :)

Öylece işte insan kendini tutamıo baştan beri erkek istiodum iki kızın üstüne öyle deyince tutamadım kendimi hata yaptığımı fark ettim ama eşimde o heyecanla arkadaşlarına falan söylemiş onlara yemek yedirmiş çıkmaza girdim yani

Benim yorulunca oluyor kızlar. Kan değerlerim normal çıktı dr kardiyoloğa görün dedi. Bazen kalpte bişi varsa Allah korusun gebelikte çıkabiliyormuş. Şuan bebeğin ağırlığı yok ama ben çok kötü oluyorum nefesim kesiliyor bayılacak gibi oluyorum, ilerde bebek ağırlaşınca zor olur şimdiden git baktır dedi. inşAllah birşey yoktur.

Inş geçer bende korkmuştum normalse iyi dayaniriz bebisler icin
Ama tansiyon da olabilir bi ihtimal kontrole gittiginde soyle..troid de olabilir... kansizlik da yapabilir.... ama bende ki ayni senin ki gibi sormustum dr a bu haftalarda olabilir dedi kalp fazla kan pompaliyormus bebis icin...oyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…