• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Cabim bana kiz gibi geldi ... sen ne hissediyorsun dokdor biseybdemedimi ???
öyle mi canım neye göre bi tahminde bulundun? ayyyy eğer kızsa dünyalar benim demektir :) hayır canım malesef dr hiç bişey demedi, 9 mayısta randevum var o zaman söylerim dedi

="sankiumrumda, post: 40483803, member: 643879"][QUOTE="Merve pamuk, post: Canom benim bebisin birak cinsiyetini bacak arasinu denk getiremedik tam ters yatoyodu dobmediki :KK43:(( anlasilan ya zamani gelmedi biseyi cok istersen olmuyoo ... kizlar nazli oluyo gostermiyo zatem bilemeyoncede genelde kiz oluyo diyorum valla :)) pazartesi gene bakacaz ama umhdum kalmadi[/QUOTE]

Canım hani dedin ya hemşire gördü söylemedi diye. Ben o zamanı soruyorum. Sen anlıyorsun sonuçta. Pipi neyim gördün mü diyorum :KK70: ben seninkini erkek bekliyorum çünkü :KK66:[/QUOTE]
Banada Bakarmisiniz

Benim ki bu

Eklentiler

• IMG-20150413-WA0007.webp
    IMG-20150413-WA0007.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 141
Teyzeler bizede yorum yaparmısın

Eklentiler

• 20150414_170312.webp
    20150414_170312.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 121
  • 20150414_170240.webp
    20150414_170240.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 114
öyle mi canım neye göre bi tahminde bulundun? ayyyy eğer kızsa dünyalar benim demektir :) hayır canım malesef dr hiç bişey demedi, 9 mayısta randevum var o zaman söylerim dedi
Valla canim 12 haftaya gore cok belli deil hic cikinti yok hemde cok kiz bebis gibi hisseytim :) ozman inasallah kizdir.

Senin ki hic belli degil...sanki ters yatiyor gibi...benim bildigim erkek bebekler yers yatar..nub u felan da guzukmuyor canim
:)) benimki kafayi kuma gommus gibi.. O ortadaki bel omurgası,sondaki popo, gomdugude başı:)

Merv post: 40499785 .!.:
Kiz senin bebis nerde onu bilr anlamadim ben.. canim baska foto yokmu. 7 8 9 varsa ona gire bakak bari...
Ben devlete gittigim için ultrason görüntülerini vermediler hic..ilk defa özele gittim o verdi bu son görüntüyü 18 haftalık dedi

Ben devlete gittigim için ultrason görüntülerini vermediler hic..ilk defa özele gittim o verdi bu son görüntüyü 18 haftalık dedi
Haa ondann bebeis baya buyudumu boydan resim vermiyolar :)) verselerde belli olmaz canim genelde.. sen ne hissediyirsun ?? Ilk bebismi

İkinci çocuğum hislerim karışık bazen erkek bazen kız:)

Back
X