Dr. tavsiyesi Ali Sunay

gfkar

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
9
0
34
İlk hamileliğin öğrendiğimde sadece dr onayı olsun diye araştırmadan o zamanki hastanesi çapa özele gitmiştim. Nöbetçi olarak denk gelmişti Ali hoca çok ılımlı gebeyi sakinleştiren konuşması hoşuma gitmişti ve devam etme kararı aldım iyisine almışım gebeliğimi öğrendikten 4 gün sonra düşük tehlikesi yaşadım sürekli kanamalarım oldu her paniklediğimde her soru sorduğumda telefonda veya yüzyüze sıkılmadan usanmadan ve en önemlisi terslemeden cevap verdi. Çok şükür şuan gebeliğimi 4. Ayındayım İstanbul Avrupa yakasında dr arayanlara tavsiyemdir Ali Sunay...

Siz tavsiye edeli yollar olmuş ben de dün akşam Medilife Beylikdüzü’nde kendisine kontrol oldum akşamları oradaymış öyle denk geldi. Sanırım bundan sonra onunla devam edeceğim. Siz sonraki süreçte de memnun kaldınız mı ?

Siz tavsiye edeli yollar olmuş ben de dün akşam Medilife Beylikdüzü’nde kendisine kontrol oldum akşamları oradaymış öyle denk geldi. Sanırım bundan sonra onunla devam edeceğim. Siz sonraki süreçte de memnun kaldınız mı ?
merhaba, kontrol süreciniz ali bey ile devam etti mi acaba
ben de ona gidiyorum şuan için çok memnunum fakat doğum konusunda korkularım var son dakika sezaryene alırlar diyorlar

X