dr.umuz 28.haftadan sonra cinselliği yasakladı!!

meoww

bebeğim♥
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
1.083
1
46
İstanbul
bu sorunumu da paylaşaym dedim.
son 1-2 haftam ve napıcaz.gerçekten son 3 ay birlikte olmamamız mı gerekiyor?
gerçi bende istek sıfır,bnm için bir sorun yok fakat eşim dr.un yalnş biliyordur-bnm bildiğim son 2 aydır falan diyor.
tabi ısrarcı olmaz asla..ama vajinismusluydum ve yeni yeni tadıyor anlycanız iştee :17:
3 ay ordan,doğum sonrası 40 gün de ordan..
toplam kaç gün ediyo?? :26:
hesapladm 130 gün :53:
eşim beni özler mi? ya da soğur mu??
zaten bekarken çok fazla mastürbasyon yaptığı için isteği de zayıf.
daha bi düşer mi bu durum??

sorular içerisin de kalakaldm..
ben ise 2 ay boyunca dr.a gitmiycem.
işte bu ay gitmedim,bi de ekim de gitmiycem.
kasım sonu,çatı muayenesi için gidicem.
dr.umla da konuşamam..
akıl verin akıl akıl :25:

bence doktorunu dinle senin rahminin ve bebeğinin durumunagöre doktor yönlendiriyo ztn bebeğini riske atma.kişiden kişiye değişiyo bazı gebeliklerdeilk aydan yasaklanıyo kimisinde de son aya kadar problem olmuyo

gerçi bende istek sıfır,bnm için bir sorun yok fakat eşim dr.un yalnş biliyordur-bnm bildiğim son 2 aydır falan diyor.
tabi ısrarcı olmaz asla..ama vajinismusluydum ve yeni yeni tadıyor anlycanız iştee :17:

dr.umla da konuşamam..

yok öyle birşey dicem ama doktorun neden böyle birşey demiş ki anlamadım cinsel ilişkinin gebelikle alakası yokkki? doktora ben hiç sormadım oda birşey demedi dün arkadaşımla konustum onunda bir oğlu var doktor normal doğum için cinsel ilişki faydalı demiş ayrıca bizim arkadaş doğumdan 2 gün önce bile ilişki yaşamışlar. yani sen başka bir doktora daha sor benim bildiğim sakıncalı bir durum yok ise bebede ve sende ilişkide sorun olmaz

bana 36.haftadan sonra yasaklamıştı ama sende özel bir durum olabilir.Çünkü daha çok erken.

bize 9 ay yasaktı, ardından malum 40 gün...hatta benim hormonlarım yüzünden o 40 günün sonrası da bir şey olmadı...ölmedik, soğumadık...eşim de bebeğe odaklıydı. yaşamının merkezi bebek olunca farklı bir boyuta geçiyorsun.

yok öyle birşey dicem ama doktorun neden böyle birşey demiş ki anlamadım cinsel ilişkinin gebelikle alakası yokkki? doktora ben hiç sormadım oda birşey demedi dün arkadaşımla konustum onunda bir oğlu var doktor normal doğum için cinsel ilişki faydalı demiş ayrıca bizim arkadaş doğumdan 2 gün önce bile ilişki yaşamışlar. yani sen başka bir doktora daha sor benim bildiğim sakıncalı bir durum yok ise bebede ve sende ilişkide sorun olmaz

eğer erken doğum riski ya da rahim ağzında yumuşama varsa yasaklamıştır dr. çünkü cinsel ilişkide rahim kasılır, kasılmalardoğumu
başlatır.spermler de rahim ağzındaki mukoza tıkaca zarar verebilir.

Son düzenleme:
e beni hiç muayene etmedi ki dr. :26:
ultrasondan mı gördüki çatımı falan :44:

Doktor hamilelik boyunca alttan da muayene edıyomukı bılmıyodum.neden edıyo noluyokı? çatı dediğiniz nedir kızlar..Bende nette araştırdım ılk bır ayla son bıray yapılmaması gerekır dıyolar ama bılmıyorum bız hala bısey yapmadık korkuyorm bısey olr dıye.doktorumda bısy demedı bnde soramadım.. :44:

eğer erken doğum riski ya da rahim ağzında yumuşama varsa yasaklamıştır dr. çünkü cinsel ilişkide rahim kasılır, kasılmalardoğumu
başlatır.spermler de rahim ağzındaki mukoza tıkaca zarar verebilir.

demekki onun için normal doğum için iyi diyorlar kasılmaları başlattığı için. erken doğumada neden olabilir o zaman peki doktor onu ultrasonda görüyormu yani cinsel ilişkinin zarar verebileceğini?

Elbette cinsel iliskinin gebelikle alakası var!on haftalık hamileyim ve dokuz ay yasak. Arkadas bunca zaman rahat rahat yapmış opsunde basına koysun:)ya biz napalim.Demek sakıncalı bir durum var ki Dr. yasakladı.Benim ablam bu yuzden uç hafta erken dogum yapti.

dr.umla da konuşamam..

bence doktorunuzu dinleyin sadece ultrasondan bile olsa doktor birçok şeyi görebilir.biz 28 haftadır ilişki yaşamıyoruz eşimle.ama tabi sebebimiz var.geçen sene erken doğum yaptım.şimdi aynı risk var ilişki kesinlikle yasak hatta şu an yatak wc şeklinde yaşıyorum.eşimin de benim de aklımıza cinsellik gelmiyor perhizdeyiz.bebişimiz sağlıkla doğsun da önümüzde çok zaman var zaten.bence eşiniz de biraz sabretsin 5 dklık zevki bebeğinizden daha önemli değildir herhalde..

demekki onun için normal doğum için iyi diyorlar kasılmaları başlattığı için. erken doğumada neden olabilir o zaman peki doktor onu ultrasonda görüyormu yani cinsel ilişkinin zarar verebileceğini?

evet ultrasonla rahim ağzını,mukoza kalınlığını görebilir. ayrıca yukarıda sorulmuş, vajinal ultrasonun hiçbir zararı yok.çünkü cinsel ilişkideki gibi orgazm sağlamıyor :27: benm gebeliğimde ikili teste kadar vajinal bakıldı.yani 13. haftaya kadar. sonra bebek büyüdü, netleşti.abdominal bakmaya o zaman başladı.

dediğiniz gibi hr hamilelikte değişiyor bu dr.un söylediyse bir sebebi vardır keşke açıklama isteseydin eşine ve sana güzelce anlatırsa sorun olmaz mesela benim arkadşıma 9 ay yasaklamıştı çünkü kordonu zarar görmüştü ara ara kanaması oluyordu hatta kabız olması bile yasaktı ıkınması çok tehlikeli diye ama ben doktorum her gittiğimde soruyorum eğer ağrı ve kanama yoksa devam dedi:) tabi koşullara göre dikkat ediceksin sık sık değil zorlayıcı olmadan anlayın işte makul çerçeve içersinde sonuna kadar devam bunun bebeğe bile yararı varmış :) ama bende son aya girince duuuuurrrrr demeyi düşünüyorum birşey olmasada korkarım hemde kocaman bir göbekle hiç tadı olmaz yaaaa :)))) neyse canım sen doktorunla konuş eşinede durumu güzelce mantıklıca açıkla anlayışla karşılar mutlaka

Back
X