DUA İLE GELİR BEKLENEN

BanaBirBenLazimKi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
28
35
38
35
BEŞ SENELİK EVLİYİM HAMİLE KALAMADIM ŞUAN 3. KEZ TÜP BEBEK YAPTIRDIM SONUCUMUN BELLİ OLMASINA BİR HAFTA VAR:nazar:

HAMİLE ARKADAŞLARDAN ALLAH RIZASI İÇİN SONUCUMUN POZİTİF OLMASI İÇİN BİRER AYETEL KÜRSİ İLE HAYIR DUA BEKLİYORUM :KK68:
RABBİM SAĞLIKLA EVLATLARIMIZA KAVUŞTURSUN :anneadayı:
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :KK200:

BEŞ SENELİK EVLİYİM HAMİLE KALAMADIM ŞUAN 3. KEZ TÜP BEBEK YAPTIRDIM SONUCUMUN BELLİ OLMASINA BİR HAFTA VAR:nazar:

HAMİLE ARKADAŞLARDAN ALLAH RIZASI İÇİN SONUCUMUN POZİTİF OLMASI İÇİN BİRER AYETEL KÜRSİ İLE HAYIR DUA BEKLİYORUM :KK68:
Okudum sık sıkta hem sizler hemde kendim icin okucagim canim insallah hamilesindir Rabbim gonlune gore versin

Hayiruu ugurlu olsunn insallah bende bir tup bebek hamisiyiz rabbim tamamina erdirsin insallahh sanada bu duyguyu yasatsin dilerimkii

canım 1 ayetelkürsi 1 fatiha 1 ihlas okudum yine dua ederim inş hayırlısıyla hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip olur bu tedavin sonucunda sana ALLAH OL DEMİŞTİR İNŞ AMİN

Ben de okudum B BanaBirBenLazimKi . Sonuç alana kadar her gün okuyacağım size.
Rabbim bu tedavinizle yüzünüzü güldürecek haberi size bağışlar inşaAllah. Öyle güzel hamilelik dönemi yaşarsın ki sağlıklı,sıhhatli hiçbir sıkıntı sorun olmadan 9ay10günü doldurup sağlıkla,ağrısız,bir avazda çocuğunu kucağına almak nasip olur. Çocuğun da sen de çok sağlıklı olursunuz. Ona kardeş istediğinizde de Rabbim hemen nasip eder hem de doğal yollarla mucizesini yollar inşaAllah size. İsteyen herkese. Bizlere.:dua::dua:

okurum tabi ki kuzum sonuc belli olana kadar okurum hergun.Ne zaman belli olacak? B BanaBirBenLazimKi arkadaşım inşallah pozitif sonuç alır sağlıcakla hamileliğini geçirir vakti geldiginde de saglikla kucahina alirdin insaAllah evladını. Bana da dua edin Allah rızası icin biricik embriyom yavas ilerliyor, saglicakla gelissin transferim olsun sımsıkı tutunsun insaAllah bana altin cilegim :KK42: cok yoruldum cok hasretim :cry:

Back
X