DUA İLE GELİR BEKLENEN

hepinizden allah razı olsun 12. gün değerim 273 çıktı dr hamilesin desede sanki rüya gibi inanamıyorum hala :nazar::nazar::anneadayı:

sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağıma almak nasib olur inş:KK46:

hamile arkadaşlrım sağlıkla yavrulanıza kavuşun ,hamile kalmak isteyen arkadaşlarda hep duamda olacaksınız inş rabbim nasib eder

allah a emanet ediyorum tekrar sağolun :KK200::KK200::KK200:

Okudum insallah ikizlerin olur 1 kiz bi oglan :))tüp bebekte ikiz cok tutuyo canim.. rabbim isteyen herkese sana bu annelik duygusunu yaşatsin inşallah. ..
Merve bi kiz bi oglan a doktorlar şöför arkasi pencere kenari,daha ne olsun ki diyorlar...Allah herkesin gonlundekini kucagina versin insallah

hepinizden allah razı olsun 12. gün değerim 273 çıktı dr hamilesin desede sanki rüya gibi inanamıyorum hala :nazar::nazar::anneadayı:

hamile arkadaşlrım sağlıkla yavrulanıza kavuşun ,hamile kalmak isteyen arkadaşlarda hep duamda olacaksınız inş rabbim nasib eder

Aaaayyyyyyy cok sevindim hayirli olsun Allah tamamina erdirsin ,kucagina almayi saglikla nasip etsin...bol bol dinlen 9 ay cabuk geciyor ozlemle hasretle...

Amanii :)) nasıl sevindim yaaa insalahhhaa saglikla saga saglik dogurursun... hayirli sansi bahti acik bebis yada bebislerin olur :))))

Back
X