DUAL plan la KAS alti farki ???

ChAneL81

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
4.627
3.992
image.jpg
Merhaba kizlar

Ben yeni ogrendim ki bana dual olan teknigi ile protez koymus doktorum hele diyordum elime geliyor protez diye

Sizce bu dual planla tam kas alti arasinda bir fark varmi ??
Yani kas her iki teknikte kesiliyor tamam da ayni yerdenmi kesiliyor teknik olarak pek anliyamadim :KK43:

Dual planin bide dereceleri varmis resim paylasiyorum

Ben dual plani, yari kas alti yari ustu konuluyor biliyordum. Tabi kulaktan dolma..
Oyleymis de derecesi varmis mesela yarisi degilde ceyrek protezi yada tam yarim protezi koyabiliyirlar
Kas alti oluncada tum protezi koyuyorlar iste kafam karisti simdi yeni ameliyatimda nasil bir teknik olacak diye

Bencede canim iyice soksun kas altina :KK70: sadece doktoruma sordum neden kas alti yapmadiniz diye oda tam kasti olunca kasin altinda meme basik duruyor o zaman dedi

:)) Egerki kaslarin cok kuvvetliyse profosyonel sporcuysan evet basik durabilir ama onun disinda gayet dogal duruyorlar. Burada cok kasalti yaptiran var leoni arkadasimiz disinda bi sorun yasayan olmadi.

Bencede canim iyice soksun kas altina :KK70: sadece doktoruma sordum neden kas alti yapmadiniz diye oda tam kasti olunca kasin altinda meme basik duruyor o zaman dedi
Çok bildiğimden değil ama,göğüs dokusu eğer hiç yoksa tam kas altı daha uygun çünkü sarkacak gerçek göğüs dokusu yok zaten.ama zaten göğüs dokusu varsa dual plan daha uygun.çünkü kişinin kendi göğsü sarktığında çift meme görüntüsü oluşmaması için.bunlar benim tahminim tabiki:KK31:benim doktorum,mümkün olduğunca kas altı yaptığını,eğer uygun değilse dual plan yaptığını söylemişti:KK66:

Çok bildiğimden değil ama,göğüs dokusu eğer hiç yoksa tam kas altı daha uygun çünkü sarkacak gerçek göğüs dokusu yok zaten.ama zaten göğüs dokusu varsa dual plan daha uygun.çünkü kişinin kendi göğsü sarktığında çift meme görüntüsü oluşmaması için.bunlar benim tahminim tabiki:KK31:benim doktorum,mümkün olduğunca kas altı yaptığını,eğer uygun değilse dual plan yaptığını söylemişti:KK66:
Evet canim senin bu yorumun bana mantikli geldi ve sanki bir nebze icim rahatladi digru soyluyosun hic aklima gelmemisti bu saol canim :KK31:

:KK58:Bi dakka libracim simdi mesela diyelim ki birinin hic dokusu yok ve daha emzirmedi felan ve kas alti yapildi bu kisi emzirdikten sonra dogum yaptiktan sonra belki gogusleri deformer olacak dimi simdi bu kisi cift meme goruntusu olmazmi ilerde

:KK58:Bi dakka libracim simdi mesela diyelim ki birinin hic dokusu yok ve daha emzirmedi felan ve kas alti yapildi bu kisi emzirdikten sonra dogum yaptiktan sonra belki gogusleri deformer olacak dimi simdi bu kisi cift meme goruntusu olmazmi ilerde
Canım bana doktorum sen bu göğüsleri rahat 20 sene kullanırsın:)).çünkü kendi göğüs dokun çok az,sarkacak kadar değil.silikonu da kas altına koyduk .seni çook uzun seneler idare eder.belki sonrasında istersen rötuş yapılabilir dedi:))
Eğer kendi dokusu varsa kişinin,o ister istemez sarkıyor,silikon kas altındaysa daha uzun süre dik kalıyor.bu yüzden dokusu olanlarda dual plan daha mantıklı gibi görünüyor.tabii bunlar tahmin sadece.doktor zaten en uygun olanı söyleyecektir.

Canım bence o kişinin cildinin elastğine bağlı. Biliyorsun benim sol meme alti biraz doku eksikliği var. Dr. sol memeye dikleştirme önerdi, bir sene içinde, yapılmazsa double meme oluşabilir, kendi dokunuz var ve o deri fazlaliğindan dolayi sarkabilir dedi. Diğer dr. lipo olduğum, onada muayene ettirdim, sarkmaz korkmayın en az 5 sene idare eder sizi dedi. Derimi kalite görmüş. Dr.larda farklı görebiliyor. Imkanin olsa başka dr.a da muayene olsan iyi olurdu. Bende şimdi üçüncü bir dr.a görünmeyi düşünüyorum, hem meme hem lipo yerlerim için fikir edinmek istiyorum.

Mantikli :KK9:

canım bnm gıbımı olmak ıstıyorsun gördun halımı basıklıgı ayrıca kadınların kas yapısı yan yatan bır ücgen gıbı dusun ust kısım tamamen kasaltında kalırken alt bölum kasın ustune yanı dual plana cıkmıs olur bızım kas yapımız bukadarına yetebılır bı bak netten gögus kasımıza bır dıpnot daha senın kendı dokun vardı zaten yanılmıyosam ılerde protez sabıt kendı memenın sarkma durumu olabılır aman yanlıs bısıye karar verme seracımm neler cekıyoruz bılıyorsun :KK19:

canım bnm gıbımı olmak ıstıyorsun gördun halımı basıklıgı ayrıca kadınların kas yapısı yan yatan bır ücgen gıbı dusun ust kısım tamamen kasaltında kalırken alt bölum kasın ustune yanı dual plana cıkmıs olur bızım kas yapımız bukadarına yetebılır bı bak netten gögus kasımıza bır dıpnot daha senın kendı dokun vardı zaten yanılmıyosam ılerde protez sabıt kendı memenın sarkma durumu olabılır aman yanlıs bısıye karar verme seracımm neler cekıyoruz bılıyorsun :KK19:
Haklisin canim insallah dogru karar veririm
Benim dikum var simdi lolipo diklestirmeyle ilerde sarkma ihtimali varmiki :KK43: ay ne yapsam bu dokumu soktursemmi :KK53:

Haklisin canim insallah dogru karar veririm
Benim dikum var simdi lolipo diklestirmeyle ilerde sarkma ihtimali varmiki :KK43: ay ne yapsam bu dokumu soktursemmi :KK53:

seracım ben napıyorum bılıyomusun vallahı düşünmüyorum artık ya yarına cıkacagımız bellı degıl en guzelı olur merak etme sonrasını düsünüp yasamayalım bugunun tadını cıkartalım ben kasüstune onyargılı bakıyordum ama suan ıyı gorunuyor ama sarkarsada beraber sarkar protezle düşüne düşüne beyın hücrelerımız gıdıyor :KK53:asırı endişe dalaga zarar verıyor bunu bılıyormuydun o yuzden rahat ol lutfen hepımız en guzelını ıstıyoruz ama ne kadar ınce dusunursen o kadar aksılık cıkıyor benımkı oyle olmustu valla doktorun ne dıyor bu konuda o ne yapmak ıstıyor

benim gibi mi olmak istiyorsun demissin ya canim ne var senin durumunda beni izlemwdigin icin goremiyorum ben kas alti mi senin ki

seracım ben napıyorum bılıyomusun vallahı düşünmüyorum artık ya yarına cıkacagımız bellı degıl en guzelı olur merak etme sonrasını düsünüp yasamayalım bugunun tadını cıkartalım ben kasüstune onyargılı bakıyordum ama suan ıyı gorunuyor ama sarkarsada beraber sarkar protezle düşüne düşüne beyın hücrelerımız gıdıyor :KK53:asırı endişe dalaga zarar verıyor bunu bılıyormuydun o yuzden rahat ol lutfen hepımız en guzelını ıstıyoruz ama ne kadar ınce dusunursen o kadar aksılık cıkıyor benımkı oyle olmustu valla doktorun ne dıyor bu konuda o ne yapmak ıstıyor
Gercekten oyle canim ne kadar incelersem arastirirsam o zaman da kotu oluyor hayal kirikligi yasiyorum :KK43:
Cok bilgilenmekte kotuymus ya cok haklisin beynim yoruldu artik
Artik dedigin gibi de dusunmicem
Doktorum su an bisey demiyor anca haziranda gorusunce o nasil uygun gorurse artik kendimi teslim edecegim insallah guvencemi bosa cikarmaz
Saol tatlim :KK15:

Gercekten oyle canim ne kadar incelersem arastirirsam o zaman da kotu oluyor hayal kirikligi yasiyorum :KK43:
Cok bilgilenmekte kotuymus ya cok haklisin beynim yoruldu artik
Artik dedigin gibi de dusunmicem
Doktorum su an bisey demiyor anca haziranda gorusunce o nasil uygun gorurse artik kendimi teslim edecegim insallah guvencemi bosa cikarmaz
Saol tatlim :KK15:

Çok güzel olacak inşallah hic endişe etme :KK19:

X