Lekeler, Çiller Dudak üstü lekesine çözüm

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Selam,
Kremin adı meladerm.Para iade garantisi var bir ayda etki etmezse.Facebokkta falan da sayfaları var.Ben uzun süredir sipariş vermeye çalışıyodum beceremiyodum çok şükür yola çıktı.Kullananların çoğu memnun netten aratırsan bulursun zaten.Ama ben şu an yorum yapamam kullanmadım sonuçta henüz.

tşekkür ederim ,ben netten bir araştırmasını yapayım eğer faydalı ise ben de kardeşime söyliyim hemen alsın ,

Selam,
Kremin adı meladerm.Para iade garantisi var bir ayda etki etmezse.Facebokkta falan da sayfaları var.Ben uzun süredir sipariş vermeye çalışıyodum beceremiyodum çok şükür yola çıktı.Kullananların çoğu memnun netten aratırsan bulursun zaten.Ama ben şu an yorum yapamam kullanmadım sonuçta henüz.

kardeşime söyledim bakacak ,ama sen baya bir zaman önce sipariş vermişsin bu kdar uzun sürüyor mu sana ulaşması ? lütfen kremin eline ulaşınca bana etkilerini söylersen çok daha yardımcı olursun ,kardeşim ayın 19.da gelecek,inş.o zamana kadar sana ulaşır ve bana söylersen ben de ona göre alırım,bu arada sen ne için alıyosun ?
benim çillerim var bi de güneş lekesi falan ,karmakarışık yani

kardeşime söyledim bakacak ,ama sen baya bir zaman önce sipariş vermişsin bu kdar uzun sürüyor mu sana ulaşması ? lütfen kremin eline ulaşınca bana etkilerini söylersen çok daha yardımcı olursun ,kardeşim ayın 19.da gelecek,inş.o zamana kadar sana ulaşır ve bana söylersen ben de ona göre alırım,bu arada sen ne için alıyosun ?
benim çillerim var bi de güneş lekesi falan ,karmakarışık yani

Canım ben doğumdan sonra dudak üstünde leke kaldı onun için kullanıcam kullanmadığım şey harcamadığım para kalmadı.En son bu meladermi merak ediyordum.Aslında çoktan elimde olması lazımdı ama yine herzamanki gibi sipariş sorunu yaşadım o yüzden tekrar sipariş verdim geçen perşembe ertesi gün kargoladılar hızlı gönderi istedim bi de üste birsürü para ödedim yani.Toplam 2 hafta sürüyormuş en geç haftaa perşemde elimde olacak yani.2 haftada sonuç görülüyormuş anlarım zaten işe yarayıp yaramdığını burada da paylaşcam sonuçları,bir kaç kişi daha bekliyor çünkü.

Canım ben doğumdan sonra dudak üstünde leke kaldı onun için kullanıcam kullanmadığım şey harcamadığım para kalmadı.En son bu meladermi merak ediyordum.Aslında çoktan elimde olması lazımdı ama yine herzamanki gibi sipariş sorunu yaşadım o yüzden tekrar sipariş verdim geçen perşembe ertesi gün kargoladılar hızlı gönderi istedim bi de üste birsürü para ödedim yani.Toplam 2 hafta sürüyormuş en geç haftaa perşemde elimde olacak yani.2 haftada sonuç görülüyormuş anlarım zaten işe yarayıp yaramdığını burada da paylaşcam sonuçları,bir kaç kişi daha bekliyor çünkü.

inan senden çok ben heyecanlandım :) bir an önce gelsin kullan bakalım ,kardeşim de ilgileneceğini söyledi bakalım umarım alabilir bana , gerçi web adresinide söyledim ona ,o da bakacağını söyledi ,ben de merakla bekliyorum,tabi senden gelecek olan bilgiye de çok ihtiyacım var .umarım bu kez de hayal kırıklığı yaşamayız....

bende 2-3 hafta kadar önce yıldız eczanesine gittim hasan bey banada o kremden verdi yüzümdeki güneş lekesi için. ve inanılması zor ama bu kadar kısa zmaanda bile % 80 gitti diyebilirim ve ben o beyfendiye minnettarım. öyle çok da pahalı bi krem falanda değildi. 20 lira falandı galiba çünkü başka şeylerde aldım. hasan bey allah vergisi bir yeteneği var cildi biliyor bana bi kere baktı hormon sorunumu ve meyve yemediğimi söyledi . ha bu arada ben lekemi açıcam diye expigment denedim ve daha kötü yapmıştım yüzümü. sizede tavsiyem aman aman :45::45:
bilmeden etmeden expigment gibi extrem yöntemleri denemeyelim arkadaslar. :17:

canım bana özelden yazarmısın eczanenın adresını yada ayrıntılarını
bendede 1 senedir falan güneş lekeleri var ve gitmiyo
azalmıyo fazlalaşıyooo
mesaj atarsan sevinirim acil
bide fiyatlarını tabiki:)

inan senden çok ben heyecanlandım :) bir an önce gelsin kullan bakalım ,kardeşim de ilgileneceğini söyledi bakalım umarım alabilir bana , gerçi web adresinide söyledim ona ,o da bakacağını söyledi ,ben de merakla bekliyorum,tabi senden gelecek olan bilgiye de çok ihtiyacım var .umarım bu kez de hayal kırıklığı yaşamayız....

Canım inşallah fayda eder de size de öneririm.Ben 2 yıldan fazladır uğraşıyorum bu sorunla şunu anladım bu arada birine iyi gelen birine gelmiyor.Herkesin iyi dediğini aldım bende işe yaramadı nedense ya da kısa süreliğine düzeldi sonra tekrarladı.Yeterki fayda etsin de kardeşin dönmüş olsa bile netten alırsın üzülme o konuda.Ben geçen seneden beri uğraşıyorum almaya sonunda aldım henüz ulaşmadı elime ulaşınca yazarım hemen.

Canım inşallah fayda eder de size de öneririm.Ben 2 yıldan fazladır uğraşıyorum bu sorunla şunu anladım bu arada birine iyi gelen birine gelmiyor.Herkesin iyi dediğini aldım bende işe yaramadı nedense ya da kısa süreliğine düzeldi sonra tekrarladı.Yeterki fayda etsin de kardeşin dönmüş olsa bile netten alırsın üzülme o konuda.Ben geçen seneden beri uğraşıyorum almaya sonunda aldım henüz ulaşmadı elime ulaşınca yazarım hemen.

inşallah canım ,inan ben de sıkıldım artık ,önceden hiç ilgilenmezdim ama yaklaşık 2-3 yıldır ben de çok aşırı derecede kafama takmaya ve uğraşmaya başladım.evet herkesin cilt tipi farklı ,kimisi azıcık krem ile hemen faydasını görüyo ama heralde lekenin geçmişi ile de çok ilgili bişey ...aslında netten sipariş vermek istemiyorum bir an önce sana ulaşsın da ben de ona göre alayım,netten sipariş verince kargoyu falan beklemek baya uzun bir iş :) bir an önce senden güzel yorumlar benkliyorum....

Doğru söylüyosun baksana bana kaç haftadır bekliyorum bi de üğste tonla para ödedim kargop için.Bu arada sen bu eczacı yapımı kremi kullanıyosun sanırım faydası oldu mu hiç??ben meladermi almasaydım bunu isteyecektim adresini falan almıştım ama benim son çarem meladerm o da fayda etmezse daha da bişey fayda etmez sanırım.Kullananların çoğunluğu memnun aylardır araştırıyorum artık parasında değilim yeterki işe yarasında ömür boyu da kullanırım valla..

yaşamak ben de istiyorum adresi lütfeeeenn.bı bucuk yıldır sır ağda yanıgıyla gezmekten utanıyorum artık.sankı bıyık gıbı duruyor.cok ıtıcı bı goruntu. üzülüyorum,kendimi küçük düşmüş gibi hissediyorum. inşallah işe yarar.
izmirdeyım ama ıstanbuldan kardesıme aldırcam.

yaşamak ben de istiyorum adresi lütfeeeenn.bı bucuk yıldır sır ağda yanıgıyla gezmekten utanıyorum artık.sankı bıyık gıbı duruyor.cok ıtıcı bı goruntu. üzülüyorum,kendimi küçük düşmüş gibi hissediyorum. inşallah işe yarar.
izmirdeyım ama ıstanbuldan kardesıme aldırcam.

adresı msj atacagım ama en azından yuz tıpınızı resım falan cekın cunku bazılarına tonk vermıyo yanı tıpe gore ınanın benım baya azaldı bıde bayadır tup bebek tedavısınden dolayı askıya aldım ama koruyucu suruyorum ınsallah yarar ya ne dıyımm lazere bıle gıttım oncesınde daha berbat olunca bıraktım lazerıdee

bıyık ve cene bolgesındekı sarımtırak yesıl olan sıgara lekelerınden dolayı sıgarayı bıraktım ben :ssz:bır suru kremler denemıstım bende cok paralar dokmustum
acayıp takmıstım o bolgedekı lekelere hatta her onüme gelen bayanın o bolgesıne bakardım:1:baktımkı sıgara ıctıgım surece asla gecmıyecek o lekeler sıgarayı bıraktım
o tur kremlerı bıraktıgınız an tekrarlıyor sıgaradan kaynaklı lekeler neyazıkkı

Son düzenleme:
bıyık ve cene bolgesındekı sarımtırak yesıl olan sıgara lekelerınden dolayı sıgarayı bıraktım ben :ssz:bır suru kremler denemıstım bende cok paralar dokmustum
acayıp takmıstım o bolgedekı lekelere hatta her onüme gelen bayanın o bolgesıne bakardım:1:baktımkı sıgara ıctıgım surece asla gecmıyecek o lekeler sıgarayı bıraktım
o tur kremlerı bıraktıgınız an tekrarlıyor sıgaradan kaynaklı lekeler neyazıkkı

bılgınıze cok tesekkurler ama ben sıgara ıcmıyorumm sıraf-gda lekesı ama sıgara yuzu kotu yapıyor bılıyorum karartıyomus sukur ıcmıyorumm bıde ben tatılde bıyık bolgeye koruyucu surup dıger yerlere surmuyorum dengelensın dıye tam tersı yuzum yanmıyor bıyık bolgesı yanıyor

Doğru söylüyosun baksana bana kaç haftadır bekliyorum bi de üğste tonla para ödedim kargop için.Bu arada sen bu eczacı yapımı kremi kullanıyosun sanırım faydası oldu mu hiç??ben meladermi almasaydım bunu isteyecektim adresini falan almıştım ama benim son çarem meladerm o da fayda etmezse daha da bişey fayda etmez sanırım.Kullananların çoğunluğu memnun aylardır araştırıyorum artık parasında değilim yeterki işe yarasında ömür boyu da kullanırım valla..

evet karışım kremini aldım kullanıyorum ama şu ana kadar pek bir değişklik göremedim :( kardeşimle konuştum bana alma diyo, abd ekonomisine katkıda bulunma diyo yaa :( ben de şaşırdım ama çok da almak istiyorum ,sen hangi siteden sipariş verdin ? sanırım bende netten sipariş vereceğim ilk çıkan siteden mi siparişini verdin zaten ülke olarak türkiyeyi seçince türkçe karaktere dönüyor bir de sana ne kadara mal oldu ? onu da öğrenirsem alacam artık ,doğrusu çok merak ettim bu kremi. sen ne zaman siparişini verdin ,siparişin gelmedi mi halen ? ne zaman geleceği hakkında bir bilgn var mı peki ,kargo takibini nereden yapıyosun ? çok soru sordum :)

Arkadaşlar ben kurtuldum doğal yontemler daha cok yıpratıyor clinique even better tahrissz dört haftada geçirdi keşke daha onceden kesfermis olsaymism tavsiye ederim

selam
ve sonunda meladerm kremi az önce netten siparişini verdim ,inşallah çok kısa zamanda ulaşır ,merakla bekliyorum ....

Canım yaa sen de benden aceleci çıktın valla:))Ben hala bekliyorum yarın tam iki hafta bitecek hızlı gönderi istemiştim ben mail attım az önce neden hala ulaşmadı ne zaman gelir diye...Neyse inşallah son kullanacağımız krem olur faydalı olur inşallahhhh valla işe yarasın sürekli almaya da razıyım artık.Bu arada önceki msjını da yeni cavaplayabilcem artık ben civant skin careden yani resmi satış sitesinden aldım işe yaramazsa para iadeli çünkü ve de orjinal olsun dedim sonuçta yabancı memleketten alıyoruz hangisi nasıldır bilemeyiz 140 tl ye geldi toplamda.

Canım yaa sen de benden aceleci çıktın valla:))Ben hala bekliyorum yarın tam iki hafta bitecek hızlı gönderi istemiştim ben mail attım az önce neden hala ulaşmadı ne zaman gelir diye...Neyse inşallah son kullanacağımız krem olur faydalı olur inşallahhhh valla işe yarasın sürekli almaya da razıyım artık.Bu arada önceki msjını da yeni cavaplayabilcem artık ben civant skin careden yani resmi satış sitesinden aldım işe yaramazsa para iadeli çünkü ve de orjinal olsun dedim sonuçta yabancı memleketten alıyoruz hangisi nasıldır bilemeyiz 140 tl ye geldi toplamda.

evet ya hiç sorma dayanamadım sonunda aldım :) ben de dün sipariş verdikten sonra mail attım bakalım cevap bekliyorum ,teslimatı ne zaman yapılır dedim ,ben de 2 hafta bekliycekmiyim :( çok sabırsızımdır bu tür konularda ,inş.hemen gelir.umarım faydalı olur evet eğer sorunumu çözerse ben de her zaman almaya razıyım tabiki.evet ben de o siteden aldım , ama yurtdışı gönderilerde 2 hafta kargo süresi olduğu için iade süresi kalan 2 hafta için geçerli oluyo diye okuudm ama yine de tam bir bilgim yok. hemencik gelsin :) kullanalım...merakla bekliyorum.benim hesaptan da 59$ alınmıştı tl olarak sanırım 112 tl falan oluyo.peki kargo ücreti falan nasıl oluyo ? harici tekrar ödeme yapıyor muyuz

Back
X