Dudaklarımdan çok korkuyorum nolur yardımmm

yildizsiz geceler

yokum..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
253
97
Öncelikle tüm Türkiye'nin başı sağolsun, Allah ailesine sabırlar versin..

Kızlar yaklaşık 2 ay önce dudağımın içinde uçuk çıktı. Cocukken de cikardi ama bu kadar değil.Simdiki öyle bir acıydı ki konuşurken yemek yerken hatta su içerken canım yanıyodu. Ben de gargara yaptım, eczaneden krem aldım 3 4 hafta içinde geçti.
Ondan sonra dudaklarımın içinde başka bir yerinde tekrar çıktı, önceki kadar olmasa da onu da atlattım. Fakat şu son 2 gündür aynı yerde yine cıktı. Ve dudaklarımın içi oyuk oyuk. Bu zamana kadar neden doktora gitmedim ah aptal kafam..
internetten araştırdım korkunç sonuçlar aldım, şu an elim ayağım titriyor.. Yarin haftasonu doktora da gidemiyorum.. Cok korkuyorum kizlar alt tarafi bi uçuk ama çok ciddiymis sanirim.. Nolur konumu tasimayin bari yarina kadar. Annemle cok korkuyoruz

Canım sakin ol. Stresli bir donemde olabilirsin, havalar bi iyi bi kotu, dediklerimiz hormonlu, hava kirliliği var. Sakin ol, benimde çok olurdu, hala da olur. Zaten bir hastalığın belirtisi olsa iyileşmezdi ki. Muhtemelen mikrop kaptin, o yüzden tekrarlıyor. Doktor ilaç verir , kısa surede iyilesirsin.

Canım öncelikle geçmiş olsun. Birdaha ne olursa olsun internetten araştırma yapma..Uçuk veya başka bir şey olabilir doktora gitmeden aklına kötü şeyler getirme.Dis eti iltihabından da olabilir ağız temizliğini yap pazartesi ilk isin doktora git.

Canım sakin ol. Stresli bir donemde olabilirsin, havalar bi iyi bi kotu, dediklerimiz hormonlu, hava kirliliği var. Sakin ol, benimde çok olurdu, hala da olur. Zaten bir hastalığın belirtisi olsa iyileşmezdi ki. Muhtemelen mikrop kaptin, o yüzden tekrarlıyor. Doktor ilaç verir , kısa surede iyilesirsin.
Biri iyileşmeden öteki çıktı peşpeşe. Iyilesti ama orası oyuk kaldı delinmiş gibi..

Canım öncelikle geçmiş olsun. Birdaha ne olursa olsun internetten araştırma yapma..Uçuk veya başka bir şey olabilir doktora gitmeden aklına kötü şeyler getirme.Dis eti iltihabından da olabilir ağız temizliğini yap pazartesi ilk isin doktora git.
Cok teşekkür ederim, agiz sagligima hep önem veririm dişlerimi sürekli fırçalarım.. uçuk nasıl 1 ay sürer :KK43:

Uçuk bir virüs olduğu için sen oynayınca aynı yerde çıkabilir hatta başka yerlere de atabilir.Öyle 1000 farklı krem sürmemeye çalış,ağız temizliğinin üzerine düşersen geçer bence.

bende aynı durumu yaşayınca dişçime sormuştum behçet hastalığından şüphelenmişti ama yaralarım geçince üstüne düşmedim, siz yine de ihmal etmeyin bir doktora görünün :KK64:

Hangi ilacı kullandın?
Neden korkuyorsun bunun bir çok nedeni olabilir
mesela diş macununu değiştirdin mi?
demir eksikiği olabilir b12 olabilir
sigara kullanmaya başladıysan olur bıraktıysan gene olur
diş fırçanı temizlemediğin için olur
otobüslerde orada burada elini her yere sürüyorsun ağzına götürdüysen olur
ağız içinde çıkan uçukla ölünse ben 40840948 kere ölmüştüm.
korkacak bir şey olduğunu sanmıyorum hangi gargarayı kullandın?

Hangi ilacı kullandın?

Hangi ilacı kullandın?
Kenacort -A kremin adı. Gargarayı bilmiyorum

X