- 22 Haziran 2015
- 624
- 423
evet kızlar bundan yıllar önce ilişkim vardı yalan ihanet sonucu bitti.7-8 yıl acısını çektim.yaş 26 oldu.çok güzel bir ilişkim vardı 2 aya evlenecektik ama ufak tefek konuları hep gizliyordu bunlar genelde geçmişteki ilişki,yaşanmışlıklar konusunda.Şimdi geçmişinden sanane diyecekler olacak.Bende ona öyle söyledim.Evlenip boşanmış biri eski eş konusunda bir sorun olmadı kadın evli sonuçta.Boşandıktan sonra çok dağıtmış kendini4-5 yıl.Bununla konuşurken ben hayatıma girmiş insanları söylerken bu boşandıktan sonra kimse olmadı dedi sustu.Üstelemedim.Boşanınca yaklaşmaktan korkan insanlar var.Sonra eski sevgilisiyle mesajları gördüm facebookta.Tabi korktum demeler.Neyse dedim.Sonra bu eski sevgilisinden biri bunun evine gelmiş kapıdan göndermiş bizimki kadının mesajı tabi hemen geldi yine sordum inkar etmeler derken sonunda seni üzmemek için dedi.Neyse dedim yine.Sonra bir gece 12 de başka eski sevgilisi aradı bana onun için evlendi demişti ama hayır onun için demedim ben dedi.Nişanlıyım dedi kapadı.Yine neyse adam bir şey yapmadı sonuçta dedim.En son bir eski sevgilisinin karşı apartmanda oturduğunu öğrendim evim kadının evine bakıyor o derece.!tayini çıkınca yardımcı olmuş kadın cidden öyle evlilik düşünceleri yokmuş kadında kendi hayatını yaşıyor ama bir an öğrenince tabi krizler geçirdim.Yine neyse dedim ama sonunda bana küçük bir şey ne olursa olsun saklamayacağını söylerken yine ufak bir yalanını yakaladım,şimdi bunu yazmayayım buraya cinsellik kategorisinde değerlendirebilir.Sonuç itibariyle sürekli yalan söyleyen bir adam istemiyorum dedim.Zaten güven duygum zedelenmiş zamanında!Ayrıldık.Hiç bir şey olmamış gibi davranıyor gibi.Ama canım çok sıkkın gerçekten.Kimseye güvenim kalmadı,neden her sevdiğimiz kişi bizi yanıltır.?ekimde evlenecekken şimdi sürekli bir şey gizler mi diye düşünerek yapamam.Adam herşeyiyle iyiyken niye böyle ya!
not:aynı apartmanda oturuyoruz birde
not:aynı apartmanda oturuyoruz birde