Kına Gecesi Düğün gibi kına gecesi

pacifist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
15
10
Uzun süredir sadece okurken sonunda kendimi konu açarken buldum :) Seneye düğünüm olucak kısmetse ama nişanlımın memleketinde olucak. Aslında her ikimiz de İstanbulda oturacağız ve çalışacağız ama düğün orada olucak. Biz de annemle konuştuk sonuçta benim arkadaşlarım ve çoğu akrabam oraya gelemeyecek ee zaten düğünün orada pek hayal ettiğim gibi olucağını sanmıyorum. Kına gecesinde gelinliğimle çıksam kadınlı erkekli olsa sonra bindallımı giysem öyle devam etsek. Ne dersiniz kızlar

boşver yaa gecen kıyafet gıymekle mi gececek?
kına gecenın tadını cıkar
gelınlıgınde kirlenecek hem :KK66:

kına da gelınlık gıymıssın ya da gıymemıssın ne olacak yani?

Sen bilirsin. .
kınada bin dalı ..
Düğünde gelinlik. .

Ama kendi akrabalarım arkadaşlarım da beni gelinlikle görmek isterler yani onlar da görsün isterim ben de :) Ama fikir verip yazanlara çok teşekkür ederim :)

benim kuzenim kına gecesinde gelinlikle çıktı, sonra kına yakılacağı zaman gitti bindallısını giydi öyle de bitirdi geceyi, gelinlik giydiğinde duvagını takmasan hiç bir sıkıntı yaşamazsın bence :KK66:

Uzun süredir sadece okurken sonunda kendimi konu açarken buldum :) Seneye düğünüm olucak kısmetse ama nişanlımın memleketinde olucak. Aslında her ikimiz de İstanbulda oturacağız ve çalışacağız ama düğün orada olucak. Biz de annemle konuştuk sonuçta benim arkadaşlarım ve çoğu akrabam oraya gelemeyecek ee zaten düğünün orada pek hayal ettiğim gibi olucağını sanmıyorum. Kına gecesinde gelinliğimle çıksam kadınlı erkekli olsa sonra bindallımı giysem öyle devam etsek. Ne dersiniz kızlar
Bizim orada adettir kız yakına da evlense gelinlik giyer kına gecesinde,kına yakılmaya yakın bindallığını giyip öyle devam eder.bence siz de yapabilirsiniz.

X