düğün girişi hareketli olur mu

bu video çok guzel ve ozel olmus o yuzden herhalde gormeyen kalmadi :)
aynisini yapacaksan guzel olabilir ama yoksa klasik dans derim :)

sahane yaa sayende bi kere daha izledim videoyu, yuz kere izlesem bikmam :))

düğün girişinde hareketli bişeyler düşünüyorum çok mu tuhaf olur acaba kararsız kaldım

bunu yapmayı düşünüyorum nasıl sizce :)

,

http://www.izlesene.com/video/gelin-ile-damatin-dugun-salonuna-muhtesem-girisi/7324237

Hareketli olur neden olmasın bizde hareketli girdik böyle ikiye ayrılan merdiven vardı böyle oynamadık ama elimi yukarıda az kıvırdım merdivenlerin ortasındayken eşimde alkışladı o heyecanla nasıl yaptık bilmiyorum ama çok komik eğlenceli anı olarak kaldı :KK70:

Hareketli olur neden olmasın bizde hareketli girdik böyle ikiye ayrılan merdiven vardı böyle oynamadık ama elimi yukarıda az kıvırdım merdivenlerin ortasındayken eşimde alkışladı o heyecanla nasıl yaptık bilmiyorum ama çok komik eğlenceli anı olarak kaldı :KK70:

bizde de aynen böyle 2 ayrı merdiven var

bizde de aynen böyle 2 ayrı merdiven var
Çok güzel oluyor biraz eşinle prova yapman gerekiyor biz provasız bile iyi idare etmiştik böyle merdivenden sakince inilmez ki az el falan çırpılır ne öyle ağır olunacak gelin damat oynamazsa kimse oynamaz :21:

Çok güzel oluyor biraz eşinle prova yapman gerekiyor biz provasız bile iyi idare etmiştik böyle merdivenden sakince inilmez ki az el falan çırpılır ne öyle ağır olunacak gelin damat oynamazsa kimse oynamaz :21:

biraz kararsızım sanki aynısınız kopyalamış gibi olacak veya onun yerine başka hangi şarkılar söylenebilir

biraz kararsızım sanki aynısınız kopyalamış gibi olacak veya onun yerine başka hangi şarkılar söylenebilir
Bir çok hareketli parça olabilir illa öyle çalmak zorunda değilsiniz ki olmaz olsun cüzdanımda milyonlar olabilir, burcu güneş mutluyuz olabilir, bimbambom şarkısı olabilir bunlar çok yakışır merdivenden eğlenceli olarak inerken :21:

Bir çok hareketli parça olabilir illa öyle çalmak zorunda değilsiniz ki olmaz olsun cüzdanımda milyonlar olabilir, burcu güneş mutluyuz olabilir, bimbambom şarkısı olabilir bunlar çok yakışır merdivenden eğlenceli olarak inerken :21:

olabilr güzel fikirler

nişamlımla konuştum kopyası olmaz dedi aynen senin bulduğun gibi başka şarkılar bulcaz
insanın kendi düğünü olunca aklına da bişey gelmiyor

hareketli aşk şarkıları var mı aklınıza gelen düğünde playback yapacaz nişanlımla

X