Düğün mekanı için fiyat ortalama ne kadar ?

vegann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
847
275
Kızlar merhaba düğünüm Ağustos ayında olacak 500 kişi için pasta orkestra çerez meşrubat havuzbaşı bir mekanda 6500 TL fiyat istediler ve açıkçası istediğim bir yer ama bu fiyat çok mu sizce? Aynı dönemde gelin olacak arkadaşlar sizlerin mekan fiyatları nasıl ?

Kızlar merhaba düğünüm Ağustos ayında olacak 500 kişi için pasta orkestra çerez meşrubat havuzbaşı bir mekanda 6500 TL fiyat istediler ve açıkçası istediğim bir yer ama bu fiyat çok mu sizce? Aynı dönemde gelin olacak arkadaşlar sizlerin mekan fiyatları nasıl ?
Gayet uygun geldi bana havuz başı bir de İstanbul'da en az kişi başı 30 TLden başlıyor açık alan havuz-kır düğünleri o da en az düşünün Hoppa

cevabınız için teşekkür ederim biz düğünü aslında hep okul bahçesinde yaparız önemli olan eğlenceli geçmesi vs diye düşünmüştük ama düğün yaklaştıkça bu fikir bana ters gelmeye başladı mekan arayışlarına girdik Nişanlım da hep okul bahçesi diye düşündüğümüz için ona göre bütçe hesaplamıştır mutlaka, bir şey demiyor bu mekana da ama ben de ömrümde bir kez olacak şeyi daha çok içime sinen yerde istiyorum
ilk başta fiyat bana çok gelmişti şimdi git gide normal gelmeye başladı :)

cevabınız için teşekkür ederim biz düğünü aslında hep okul bahçesinde yaparız önemli olan eğlenceli geçmesi vs diye düşünmüştük ama düğün yaklaştıkça bu fikir bana ters gelmeye başladı mekan arayışlarına girdik Nişanlım da hep okul bahçesi diye düşündüğümüz için ona göre bütçe hesaplamıştır mutlaka, bir şey demiyor bu mekana da ama ben de ömrümde bir kez olacak şeyi daha çok içime sinen yerde istiyorum
ilk başta fiyat bana çok gelmişti şimdi git gide normal gelmeye başladı :)
Zaten insan farklı düşüncelerle hayallerle girer bu evlilik işinin içine ama maddiyat koşullar ortam maalesef bazılarını değiştirmemize neden olur düşündüğümüz gibi olmasa da bazı şeyler olanlarla da mutlu olursun bence :KK68:Okul bahçesi dediğin gibi ters bir durum süslemesi organizasyon orkestrası yemeği falan bütçesi daha çok çıkacaktır uygun gibi göründüğüne bakma onun yerine herşey içinde bir yere o fiyatı vermek daha makul Hoppa

X