• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dugun oncesi yardim kizlar !

canoo6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
28
1
86
Tokat

slm kizlar, dugunume az kaldi cok stress icindeyim

konu kapandi tsk yorumlar icin kizlar

Son düzenleme:
evet boyleydı, ben hatta nıkahtan 2 hafta evvel nısnaı attım, farklı sebeplerdendı gercı ama olsun
sonra o da asılsı ıyıce. ben gun alalım kalmıcak dıodum, o bulunur dıodu. sıkma kendını bu kadar dıodu.
kendı babam bıle genıs bı adam, babamda esıme destek oluodu. nıye bulamıcaksınız kızım bulursunuz dıodu. yanı benım babamda oyle :D demekkı erkekler hep boyle sekerım

aynen niye sikiosun canini oraya gidince hersey olur diyo hangisi olacaksa gelinlim alinacak salonlar yemekler daha davetiye bile basilmadi bastir daha fransaya yolicakalr dagitacam burdada diorum amcasi basiyo napim dio:50:

1 gün icinde , gelinligi alacaksiniz salonu tutacaksiniz davetiyeleri bastiracaksiniz :53:
hadi gelinlikle davetiye neysede , gelinligi hazir alirsin davetiyeyi de basarlar ama salonu isinde sikinti cikar.

canım benim nişanlımda böyle biz aynı yerdeyiz ona rağmen aynı gerçi benim düğünüme zaman var
ama o hiç ilgilenmiyor mesela ben yatak odası aldım o daha görmedi sadece internetten gördü tamam iyi dedi :14: daha görmedi bile gidelim dedim sen beğenmiş sen tamamdır dedi
beyaz eşya almaya giderken beraber gittik korkuluk gibi yanımda dikeldi ben anlamam sen beğendiysen tamamdır dedi geneeee:37:

canım benim nişanlımda böyle biz aynı yerdeyiz ona rağmen aynı gerçi benim düğünüme zaman var
ama o hiç ilgilenmiyor mesela ben yatak odası aldım o daha görmedi sadece internetten gördü tamam iyi dedi :14: daha görmedi bile gidelim dedim sen beğenmiş sen tamamdır dedi
beyaz eşya almaya giderken beraber gittik korkuluk gibi yanımda dikeldi ben anlamam sen beğendiysen tamamdır dedi geneeee:37:

vee tecrübelerinden faydalandığım tüm evliler aynı şeyleri yaşamışlar hemen hemen:50:

bitek benim nisanlimin boyle olmamasi birazda olsa icimi rahatlati ama yinede Niye boyleler :18::50:

1 gün icinde , gelinligi alacaksiniz salonu tutacaksiniz davetiyeleri bastiracaksiniz :53:
hadi gelinlikle davetiye neysede , gelinligi hazir alirsin davetiyeyi de basarlar ama salonu isinde sikinti cikar.

cnm 10 veya 7 gun fln var temuzun basinda yolla cikiorum allah izin verirse 14 kina 15 dugun salonlari tutuk ama daha gitmedim bile bakmaya, hic bisey almadim kinada salonda olcak ikiside aksam oldugu icin daha yemek ayarlicaz bide evi dosucez evlede ugrascaz 2 senedir gitmioruz tr ye , zor bnm isim zor :19: belki orda degisir diyorum dugun yaklastikca ama simdilik tik yok:30::30:

Kadın ne düşünür? ; kınada saçım nasıl olsun, ne giyeyim, ayakkabım nasıl olsun, nereyi tutalım, herkese nasıl ulaşıp davet edelim, ne ikramı yapalım, düğün için gelinlik nasıl olsun, nereyi tutalım, topuz mu yapayım maşa mı yapayım, ne takısı takayım/alayım/aldırayım, yemeklimi olsun kokteylmi, herkes gelirmi, ulaşım nasıl olur,bu arada ev tutalım, nereden tutalım, kenarları deri koltuk alsam deriler kısa sürede yıpranırmı, krem koltuk takımına nasıl halı alayım, tablo mu eksik kaldı duvarlar niye boş, şu incili yatak takımından alsam mı, içine saten mi koysam ya yok onlar çok kayıyormuş, gerdek vs için şu iç çamaşırları mı alayım, sabahlığım çiçekli mi olsun incili mi?......Necatiiiiiii!!! Gözün körolsun, hiç beni dinliyor mu? Ben bunca şeyin altından nasıl kalkacağım tek başına körolasıca Necatiiiiii !

O dönemde Necati ne düşünür?: 1-Bir an önce bitse de bu tantalar kurtulsam. 2-Düğünde iyi hasılat olur mu acaba? Kaç para toplarız? 3-Gerdek 4-Bu tantana bitsede pijamalarımı üstüme geçirip göbek deliğimi kaşıyarak pc/playstation/tv başına geçip saatlerce vakit geçirsem, hanım da bana meyve, çay, çerez getirse ohh keyfim ohh.

O yüzden canınızı boşuna sıkmayın.Tom ile de evlenseniz, Osman ile de evlenseniz hepsinin tür özellikleri, geçmişi, gidişatı, geleceği ahanda bu Necati gibi işte.

Son düzenleme:
kusura bakmayın ama sizin nişanlınızda bayağı tembelmiş. hiç mesuliyet verilmemişmi? bu adama severekmi nişanlandınız? yoksa ailelermi istedi ? gelin nasıl düşünüyorsa damat daha fazla düşünüp hazırlanması lazım ama anlaşılan sizinki düğüne değil gezip tozmaya hazırlanıyor. işiniz çok zor çok allah yardımcınız olsun.

Bayanlar tüm ince ayrıntıları ve detayları düşünüyorlar
Erkekler içinse bir görev ve olması gerekenler
Düğündeki masa örtüsü yada yemek menüsü onlara detay örneğin :)))
Takma bu kadar relaks ol stresli bi dönemdesin heycanlısın hepsi hallolur mrk etme ;)

slm kizlar, dugunume az kaldi temuzun 15sinde evleniyorum ankarada, suan fransadayim nisanlim'la devamli tartisiyoruz ilgilenmio hic biseyle benim zorumla kuscem diye yapio buda beni uzuo onu zorlamak istemiyorum kendilinden yapsin bazi seyleri istiyorum tr ye gelince fazla zamanim olmicak 10gunde herseyi hazirlamamiz lazim bu yuzden cogu seyi arastiriyorum gelinlik modelleri fln aklimda bi fikir olusun hersey daha kolay olsn diye gosteriyorum bazi seyleri hi iyi iste fln ilgilenmio, o benden bi hafta once gelcek dugunun hazirliklari dusuncene gezmeyi arkadaslarini hayal edio buda beni sinir edio ona soyledim konustum onla ama degisen bisey yok napcam kizlar sizinkide boylemiydi ?
:18:

hayatım valla erkeklerin geneli böle onlar bzm kadar ince düşünemiyolar malesef :( bz detay düşünüyorz onlar damatlık gycez gdcez evlencez seklinde olaya yaklaşıolar bn nişanımı tamamn tek başıma yaptım askerdeydi o düğünüde işte eşyaları falan seçtik beraber onun dsında tüm detaylarla bn ilgilendim artı çalışıyorum ve ben kına gecemin olcağı gün 5e kadar çalıştım düşün:) ama hrşeyi 10 gn öncesinden bitirmiştim ufak tefek şeyler kalmıştı canını sıkma aranızı bozmasın byle şeyler herks yaşıyo emin ol hatta herşeyi 4 4 lük yaptığını düşünsen bile düğn gnü aksilk çıkabiliyo dur bn sana düğn gnü başıma gelenleri anlatımda gül biraz:))
öncelikle bz 5 sene çıktık ve hep düğünümzn hayalini kurdum neyse o gn geldi çattı sabah duşumu aldım kuafr rand. 11de bn kahvaltı yapıyrm patronm aradı (o nikah sahdm olcaktı) acil şehir dışına çıkmam gerekiyo düğüne gelemicem haydaaa neyse patronun yeğeni var ablam gbi severim onu yapmaya karar verdim .. bi telefon daha düğün arabasını gelirken polisler bağladı malesf baska araba yollamak zorundayız bnde o arabayı 6 ay öncesinden ayarlamıştım eski model üstü açık pembe araba .. olamaz dedm o olcak onlar beni ikna etmeye çalışıo limuzin yollayalım falan die neyse bn ağlıyorum tabi buarada evlenmiyorum yapmicam düğün arayın iptal oldu diyin diorum araya emniyet amirleri soktular falan araba çıkmıyo nyse patronu aradım o biyerleri aramış araba çıktı ohh ddim ama buarada saat 2 olmuş bnm gzler japon balığı gbi ağlamaktan artı hala evdeyim :)) neyse bi stresle kuafre gttim yetişmicek die panikle kuafrde bi otelin içinde bn sakinleşim diye kardeşim bana vodkalı enerjili buzlu bişiler hazırlatmış içtim 2 bardak dünya umrumda değil saat 5 diolar amaaan diorum salla:)kapıda 2den beri fotoğrafçı beklio:)) neyse saçım makjaım yapıldı eşim damatlığını gycek kıyafet kılıfını bi açıyo babasının takım elbisesi damatlık ewde kalmış:))) haydaaaa arkadas saolsun arabayla gtti aldı buarada saat 6 ya gelio bz arada derede bde dış mekan çekimleri yaptık ama o ne acele :))) sanki şipşak foto çekilioz:) bde eve gdecm evden çıkmam lazım bu sırada saat 7buçuk olmuş nikah memuru geldi sizi beklio die bzi aradılar düğün yerinden allahım ewden nasıl çıkışım var normalde anneme falan sarılıp hüngür hüngür ağlamam lazım ben stresten yeteeeerrrr diye bağrmak üzereyim :))

.... amaaaaaa düğün yerine gdip nikahta imzayı atmadan eveeettttttt diye bağrdıktan snra herşeye değer dedim ayağınada bastım tabi;))
ilk dansı ediyorz eşim dioki off ya çok yorgunum saat 1 olsada gtse millet :)) ama mükemmel bi düğünüm oldu hersey muhteşemdi hatta gece gelinlikle bara bile gttim:)ee bunlarda bze anı oldu şimdi 10 aylık evliyz çok mutluyuz cnm yani demem o ki sıkma canını:16: olurmu bi şekilde hersey oluyo aksilk olcaksada önüne geçemiosun hepsi tatlı tartışmalar canını sıkma mutluluklar buarada:)

Kadın ne düşünür? ; kınada saçım nasıl olsun, ne giyeyim, ayakkabım nasıl olsun, nereyi tutalım, herkese nasıl ulaşıp davet edelim, ne ikramı yapalım, düğün için gelinlik nasıl olsun, nereyi tutalım, topuz mu yapayım maşa mı yapayım, ne takısı takayım/alayım/aldırayım, yemeklimi olsun kokteylmi, herkes gelirmi, ulaşım nasıl olur,bu arada ev tutalım, nereden tutalım, kenarları deri koltuk alsam deriler kısa sürede yıpranırmı, krem koltuk takımına nasıl halı alayım, tablo mu eksik kaldı duvarlar niye boş, şu incili yatak takımından alsam mı, içine saten mi koysam ya yok onlar çok kayıyormuş, gerdek vs için şu iç çamaşırları mı alayım, sabahlığım çiçekli mi olsun incili mi?......Necatiiiiiii!!! Gözün körolsun, hiç beni dinliyor mu? Ben bunca şeyin altından nasıl kalkacağım tek başına körolasıca Necatiiiiii !

O dönemde Necati ne düşünür?: 1-Bir an önce bitse de bu tantalar kurtulsam. 2-Düğünde iyi hasılat olur mu acaba? Kaç para toplarız? 3-Gerdek 4-Bu tantana bitsede pijamalarımı üstüme geçirip göbek deliğimi kaşıyarak pc/playstation/tv başına geçip saatlerce vakit geçirsem, hanım da bana meyve, çay, çerez getirse ohh keyfim ohh.

O yüzden canınızı boşuna sıkmayın.Tom ile de evlenseniz, Osman ile de evlenseniz hepsinin tür özellikleri, geçmişi, gidişatı, geleceği ahanda bu Necati gibi işte.

çok güzel yazmışsınız yaa bayıldım süpeeeer:1:

supersin vallah :54: oyle vallah galiba herkez ayni dugun oncesi

hayatım valla erkeklerin geneli böle onlar bzm kadar ince düşünemiyolar malesef :( bz detay düşünüyorz onlar damatlık gycez gdcez evlencez seklinde olaya yaklaşıolar bn nişanımı tamamn tek başıma yaptım askerdeydi o düğünüde işte eşyaları falan seçtik beraber onun dsında tüm detaylarla bn ilgilendim artı çalışıyorum ve ben kına gecemin olcağı gün 5e kadar çalıştım düşün:) ama hrşeyi 10 gn öncesinden bitirmiştim ufak tefek şeyler kalmıştı canını sıkma aranızı bozmasın byle şeyler herks yaşıyo emin ol hatta herşeyi 4 4 lük yaptığını düşünsen bile düğn gnü aksilk çıkabiliyo dur bn sana düğn gnü başıma gelenleri anlatımda gül biraz:))
öncelikle bz 5 sene çıktık ve hep düğünümzn hayalini kurdum neyse o gn geldi çattı sabah duşumu aldım kuafr rand. 11de bn kahvaltı yapıyrm patronm aradı (o nikah sahdm olcaktı) acil şehir dışına çıkmam gerekiyo düğüne gelemicem haydaaa neyse patronun yeğeni var ablam gbi severim onu yapmaya karar verdim .. bi telefon daha düğün arabasını gelirken polisler bağladı malesf baska araba yollamak zorundayız bnde o arabayı 6 ay öncesinden ayarlamıştım eski model üstü açık pembe araba .. olamaz dedm o olcak onlar beni ikna etmeye çalışıo limuzin yollayalım falan die neyse bn ağlıyorum tabi buarada evlenmiyorum yapmicam düğün arayın iptal oldu diyin diorum araya emniyet amirleri soktular falan araba çıkmıyo nyse patronu aradım o biyerleri aramış araba çıktı ohh ddim ama buarada saat 2 olmuş bnm gzler japon balığı gbi ağlamaktan artı hala evdeyim :)) neyse bi stresle kuafre gttim yetişmicek die panikle kuafrde bi otelin içinde bn sakinleşim diye kardeşim bana vodkalı enerjili buzlu bişiler hazırlatmış içtim 2 bardak dünya umrumda değil saat 5 diolar amaaan diorum salla:)kapıda 2den beri fotoğrafçı beklio:)) neyse saçım makjaım yapıldı eşim damatlığını gycek kıyafet kılıfını bi açıyo babasının takım elbisesi damatlık ewde kalmış:))) haydaaaa arkadas saolsun arabayla gtti aldı buarada saat 6 ya gelio bz arada derede bde dış mekan çekimleri yaptık ama o ne acele :))) sanki şipşak foto çekilioz:) bde eve gdecm evden çıkmam lazım bu sırada saat 7buçuk olmuş nikah memuru geldi sizi beklio die bzi aradılar düğün yerinden allahım ewden nasıl çıkışım var normalde anneme falan sarılıp hüngür hüngür ağlamam lazım ben stresten yeteeeerrrr diye bağrmak üzereyim :))

.... amaaaaaa düğün yerine gdip nikahta imzayı atmadan eveeettttttt diye bağrdıktan snra herşeye değer dedim ayağınada bastım tabi;))
ilk dansı ediyorz eşim dioki off ya çok yorgunum saat 1 olsada gtse millet :)) ama mükemmel bi düğünüm oldu hersey muhteşemdi hatta gece gelinlikle bara bile gttim:)ee bunlarda bze anı oldu şimdi 10 aylık evliyz çok mutluyuz cnm yani demem o ki sıkma canını:16: olurmu bi şekilde hersey oluyo aksilk olcaksada önüne geçemiosun hepsi tatlı tartışmalar canını sıkma mutluluklar buarada:)

vallah guldurdun aksam aksam dedigin dogru aksiliklerin onune gecemem ya ben sakinlestirsin istiorum ne bilim yanimda oldugunu hisedim ama naparsa yapsin cook seviorum buda gecer napalim :52: bu arada allah mutlulunuzu daim etsin cnm

Son düzenleme:
inanki hepsi aynı nişanlanınca bu erkeklere bişi oluyo bi umursamazlık düşüncesizlik bitmek bilmeyen kavgalar

hiç yapmadığı şeyler huylar meydana çıkıyo

ama geçici.... bu pazar benim düğünüm var resmi nikahım oldu nikaha bile kavgalı gittik =) neden diye sorarsan insan stresli oluyo heleki erkekler artık aldım benimdir in rahatlığı içine gidiyolar

ben 2 defa yüzüğü eline verip gönderdiğimi bilirim

şuan mutluyum allahıma çok şükür :34:34::34::34::34:

inanki hepsi aynı nişanlanınca bu erkeklere bişi oluyo bi umursamazlık düşüncesizlik bitmek bilmeyen kavgalar

hiç yapmadığı şeyler huylar meydana çıkıyo

ama geçici.... bu pazar benim düğünüm var resmi nikahım oldu nikaha bile kavgalı gittik =) neden diye sorarsan insan stresli oluyo heleki erkekler artık aldım benimdir in rahatlığı içine gidiyolar

ben 2 defa yüzüğü eline verip gönderdiğimi bilirim

şuan mutluyum allahıma çok şükür :34:34::34::34::34:

hayrli olsn canim ins cook mutlu olursunnn :54: bencede gecici hep boyle deyil normalde ilgi benimle

herhalde bu konulardan anlamadıkları için...erkekler evlilik sürecinde pek bir şey yapmak istemiyorlar:)))

sen gelinliğini filan hallet. gerisi 10 günde de hallolur. eşya dediğin hemen bulunur. zaten artık internetten de bakıp fikir sahibi oluyorsun, fiyatları öğreniyorsun. çok dolaşmaya gerek kalmadığı için zorlanmazsın.

ufak tefek detayları, evi süsleyeceğin şeyleri de evlendikten sonra birlikte alırsınız...

yani ne kendini üzmeye ne de nişanlını üzmeye gerek yok..

Akşam akşam güldürdünüz beni:) Necati ne işe yarar, hiçbir işe:)
Benim eşimde böyle, yalnız değilsin konu sahibi. Bizimde düğünümüz Ankaradaydı, ben başka şehirde yaşıyorum, nişanlım Ankarada. Hiçbir hazırlık yapmadı, umrunda bile değildi. Bende uzakta kendimi yemekten başka birşey yapmadım. Fotoğrafçıyla git görüş dedim, tam 1 ay hergün başka bahanelerle gitmedi. Sonunda kavga ettim küstüm öyle gitti. Kafana takmaya değmez, onlar öyle, karınlarını doyurup tv karşısında keyif yapmak varken kim uğraşacak davetiyeyle fotoğrafçıyla. Yalnız benim eşim eşya konusunda son derece ilgilidir. Hatta ben yokken gider mobilya bakardı. Gelinliğimi, nişan elbisemi falanda o seçti beğendi. O konularda zevklidir çünkü, bende kararsız tabi. Ama düğünün angarya işlerinden hep kaçtı.. Mesela davetiyeyi ben seçtim, internetten tasarımın gönderdim, onayladım, o sadece parasını havale etti.

Çünkü o güne biz başka anlamlar yükleriz ilerde keşke demek istemeyiz, en güzeli, en özeli olmalı..
Benimki de aynı iyi sen beğendin tamam ne gerek var? aman o olmasa olmuyor mu? hep aynı laflar..
Açık açık söylüyor ben sana kavuşayım yeter.. Onların önem verdiği kısım artık evli olmak..
Bizim önem verdiğimiz pek çok ayrıntı umurlarında değil ne yazıkki:ssz:

Back
X