- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.990
- 35
Merhaba arkadaşlar bende derdimi anlatmak istiyorum. Buraya çok sik sik takip edenlerdenim. 6 aylik hamileyim bu hafta sonu abimin düğünü var. Gelin alma konusu annemlerle pek anlasamiyoruz. Gelin alma şehir dişinda gidiş geliş 5saatlik yol. Ben buna dayanabilecek miyim?? Annem ilk basta gelme demiş babam da kizmis anneme. Niye oyle diyorsun gelsin demiş bende zaten gitmeye hic niyetim yok. Sonra annem laf üstüne laf ediyor buda beni çok uzuyor esimi de. Esin gelsin diyor esimde rahatsiz yol kati dayanamaz. Hem de bu sicakta. Nasil dayancak bilmem. Dun oturduk konuştuk gelmeyeceğini söyledim eşim gidecek mecburen. Ama canim çok Sikkim annenin laflari hala aklimda unutacagimi sanmiyorum. Benim kizim da yok damadim da.. Diyor Hem de abimin düğünü eşya çok almis da herşeyi almisda felan benim düğününü çok kiyasliyor yapmamis da eşimin yüzüne vuruyor almadiniz felan. Ben eşya için mi Evlendim hyr esimi çok sevdiğim için Evlendim tabi. esimde onlara birşey diyemiyorum diyor. Egiliyorum yapmadigim için onca borçla evlendi benimle. Ama çok üzülüyorum annenin düşünmeden laf etmesine dayanamiyorum ya sonuçta annem.. hic de kalbini krmak da istemem ailem onlarda tabi düğünde arkasında olmayi çok istiyorum elime gelmiyor k.bakma çok uzun yazdim.