dugune 1 ay kala.....

seray_arda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
48
0
36
İstanbul
mrb kızlar 16 eylulde dgunum var nısanlımla 5 seneden berı konusuyoruz 7 aydr da nısanlıyız olmaz olaydık ya varya artık hıckıra hıckıra aglayasım gelıyor dugune 1 ay kaldı nısanlım ıyce degıstı sewgılıyken fırsat kollardı yanınan gtsem konussam dıye smdı tam 1 hafta oldu aramadı sormadı benı kavga ettık bana kotubır kelıme kullandı bnde kızgınlıkla arama benı dedım ogun bugundur tam 1 hafta oldu ne arıyor ne soruyor onumuz bayram memlekete gıdıcez hıııc oralı olmuyo naptın ne ettın demıyor ustelık dahagelınlıgım ı secmeye gtmedık bıle ya herseyına agırdan alıyor ne yapmak ıstıyor kızlar bu adam konusuyorum alıp karsıma dogru duzgun cewap vermıyor bıle hemn konuyu kapat artık dıyor hep iş hep iş zaten streslıım ustumegelme dıyor ya 1 ayım var ne yapıcam kızlar swmesıne sewıyorum ama tek sewmek yeter mı ytmez bı akıl verın

Tartışma sebebinizde haksız mıydın acaba ondan mı arayıp sormuyor? Düğüne az bi zaman kalmış olmadı sen ara ne yapmaya calıstıgını sor..

Senin bu paniğe gireceğini biliyor tabiii.
Dikket ediyorum da düğüne yakın erkekler genelde bunu yapıyorlar.
Tabi siz özür dileyip altta alacakksınız,talep ve isteklerini kabul edeceksiniz.
Hatalıysanız özür dileyin elbet ama 1 hafta aramamak nedir.
Tek kendileri stresli herhalde.

Tartışma sebebinizde haksız mıydın acaba ondan mı arayıp sormuyor? Düğüne az bi zaman kalmış olmadı sen ara ne yapmaya calıstıgını sor..

tartısma sebebımız suydu o ısı geregı yanındakı muhasebecı bayanı ewıne bırakıyor neyse ben aradım napıosun falan dedım oda muhasebecıyı bırakıp ewe gecıcem dedıbnde tama askım deyp kapattım aradan 1 saat gectı aramadı ben aradım yıne napıosun dedım ewe yenı grdım dedı bnde gec kaldmıssın askım trafık mı vardı dedım yokdedı muhasebecı bayan ın ramazan erzakı vardı onu ewıne bıraktım dedı bnde ewıne cıkarttın yanı dedım cewap vermedı bnde sınırlendım ne ısın var bnde erzak aldm ama kendm tasıdım dedım bana sende hıc ınsanlık kalmmamıs dedı bnde terbıyesızlık yapma benı arama dedım kapattım olay bu yaaa:5:

Senin bu paniğe gireceğini biliyor tabiii.
Dikket ediyorum da düğüne yakın erkekler genelde bunu yapıyorlar.
Tabi siz özür dileyip altta alacakksınız,talep ve isteklerini kabul edeceksiniz.
Hatalıysanız özür dileyin elbet ama 1 hafta aramamak nedir.
Tek kendileri stresli herhalde.

nıe bu mutlu gunlerımızı zehr edıyoranlamıyorum dudaklarım ucuk ıcınde stresten yuzumde yaralar cıkıyor ne yapıcagımı bılmıyorum:5:

düğün arifesi ne kadar nişanlı kız benzer başlıklar açıyor çoğu çiftte oluyor demek ki
sen çok ağır bi laf mı ettin? sadece arama dediysen ve o kabahatliyse araması gerekir

O zaman tartışma sebebinizde sen haksız değilsin bana göre..
Ben olsam kesin dayanamazdım "yakında düğünümüz var unutmuşsan hatırlatayım dedim" diye bir mesaj atardım kesinnn

Zaafımız sevgimiz hanımlar.
Yollayıvereceksin yüzüğü görecek streside aramamayıda.
Biliyor senin bunları düşüneceğini.
Burnunu sürtüyor resmen.
Sende arama bakalım arkadaşın dediği gibi msj at
muhtemelen arama bbeni dedin aramıyorum
sen bana güvenmiyorsun falan filan diyecek.

Canım ben evli değilim ama düğün stresi olabilir mi acaba,erkeklerin evlenmeden önce böyle bir psikolojiye girdiklerini duymuştum.Lütfen kendini üzmemeye çalış,en güzel günlerini işkenceye çevirme,belki de masumane bir korkudur nişanlındaki elbette onaylamıyorum,olumlu düşün biliyorum zor ama...

Düğün stresi olabilir.Bir şirinlik yap guzel bir mesaj at bakalım dönüşü nasıl olacak.Onda stres varsa sen de daha cok var.

düğün arifesi ne kadar nişanlı kız benzer başlıklar açıyor çoğu çiftte oluyor demek ki
sen çok ağır bi laf mı ettin? sadece arama dediysen ve o kabahatliyse araması gerekir[/QUO

sadece terbıyesızlık yapma dedım kotu bı soz soyledı ve dewam ettrdı benı aramaozman dedım ve kapattım ooff aklım cok karısık :5:

ya hadi biz bayanların muayyen günleri oluyor saçmalıyoruz...yok kardeşim kesin erkeklerinde farklı bi regl döngüsü var...tez konusu olur bundan:)

şaka bir yana;

acaba nişanlınızın size söyleyemediği stressi mi var??? belki düğün hazırlıklarından sebep anne ve babası bazı şeyler için canını sıkıyor olabilir...yoksa 1 hafta aramayacak ve bu kadar problem yapacak bir mevzuu yok ortada...ilginç gerçekten....

gönderiverceksin yüzüğü kapısına bak nasıl geliyo tıpış tıpış.. bu erkekler neden bu kadar gaddar. benim arkadaşımda çok zor dönemler geçirmişti. nikahı kıyıldığında bile küslerdi. şimdi iyiler şükür düğün öncesi gerginliktendir diye düşünüyorum.ama 1 ay kala aramamakta hiç hoş değil.

yani aranızda bu tarz konularda kıskançlıktan tartışma oluyormuydu hiç bilmiyorum ama nişanlın iş arkadaşını evine bırakmış,yükü ağırsa da yardım edip yukarı çıkarması normal olmuş.

stres yapmış kendine .sizde streslisiniz sıkmayın canınızı düzelir . Bu günlerde geçer.ama iyi düşünmek lazım ewliliği.çünkü ewliliği yürütmeyi başarabilmek çok büyük sabır gerektirir.

Back
X