Düğünüm için Müzik seçimlerim

aloretha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
288
273
kızlar Selam,
Kısmetse 19 Nisanda düğünüm olacak. Düşündüğüm parçalarsa bunlar;
İlk Çıkış Müziği;

ilk dans müziği;

pasta müziği;

sizce seçimlerim nasıl bana fikir verirseniz sevinirim

kızlar Selam,
İlk Çıkış Müziği;

ilk dans müziği;

pasta müziği;

ilk dans müziğni pek sevemedim ben

Ben de en çok giriş müziğini sevdim açıkçası.
Hareketli ve eğlenceli olur :)

kızlar Selam,
İlk Çıkış Müziği;

ilk dans müziği;

pasta müziği;

Giriş müziğini çok beğendim, pasta müziği de çok hoş ama çok popüler oldu sanki bu şarkı, daha az bilinen enerjik ve yıllar sonra bile aaa biz bu şarkıda pasta kesmiştik diyebileceğiniz bir şarkı olursa daha hoş olabilir. Ama bilinir olması önemli değilse sizin için güzel bir şarkı.

Dans müziğinizi çok beğenmedim, fazla ağır ve uzun geliyor dinlerken, bitmedi gibi geldi bana :) nişanda 5 dakikalık şarkı seçmiştim de canımız çıktı dans bitene kadar :) Ama sizin için anlamı olan bir şarkıysa tabi ki güzeldir, mutluluklar :)

Giriş müziğini çok beğendim, pasta müziği de çok hoş ama çok popüler oldu sanki bu şarkı, daha az bilinen enerjik ve yıllar sonra bile aaa biz bu şarkıda pasta kesmiştik diyebileceğiniz bir şarkı olursa daha hoş olabilir. Ama bilinir olması önemli değilse sizin için güzel bir şarkı.

Dans müziğinizi çok beğenmedim, fazla ağır ve uzun geliyor dinlerken, bitmedi gibi geldi bana :) nişanda 5 dakikalık şarkı seçmiştim de canımız çıktı dans bitene kadar :) Ama sizin için anlamı olan bir şarkıysa tabi ki güzeldir, mutluluklar :)

Aslında dans müziğini tam kesinleştiremedim nişanlım şu şarkıyı istiyor yarısında da hareketli dans etmemiz için ama karar veremedim bende

Nişanlının sectigi dans muzıgı daha guzel gibi :)
Mutluluklar..

giriş müziğiniz : eğlenceli ve sözleri anlamlı bnce ama inanın o esnada sizdeki heyecan, etraftakı konukların bırbırıyle konusması , yerleşmesi vs derken aslında o şarkı cok da duyguyu hıssettıremıyor diye düşünüyorum.. çok da gırıs müziğine takılmamalı bence :)
İlk dans müziğiniz: ben cok severım hatta bende cok dusundum acaba bu mu olsa dıye ama sonra başka bır şarkıda karar kıldık .. Fakat biraz agır bir şarkıdır.. Ayrıca yabancı oldugu ıcın her kes aynı duyguyu hıssetmeyebılır , illa bu şarkı olsun dıyorsanız bir türkçe bir yabancı sarkı ile iki dans müziği de secebilirsiniz..
pasta müziğiniz : güzel , eglenceli ,ben turkçe tercıh etmiştim :KK66:
Mutluluklar dılerım sımdıden ...

Dans muzigin haric digerlerini begendim mutluluklar :)

Aaaa benimde kardeşimin 19 nisan da düğünü var.

pasta müziğini not edicem onun için, şimdiden mutluluklar dilerim...

Nişanlının söylediği dans müziği bence daha güzel olurr diğeri çok ağırr :confused:
Diğerlerini sevdim giriş müziğini değiştirme hiç zaten :KK6:
Mutluluklarr :KK51:

Canim sectigin 3 sarkida guzel bence sonradan gonderdigin iki sarkiyi pek begenmedim ben. Ozellikle pasta muzigi cok neseli bir sarki:)

X