Dugunume 1 ay var ve dayanamiyorum :(

dendendeniz

Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene!
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
199
56
Merhaba kizlar
Dugunume 1 ay var ve delirmek uzereyim daha oncede bahsetmistim kayinvalidem artik beni cildirtmak uzere dayanamiyorum!
Ozet geceyim kisaca...
Ne beni ne ailemi bir kere arayip sormuyorlar gelmiyorlar hic.
Gecenlerde rahatsizlanmisti ailemle gecmis olsuna gittik basladi anlatmaya onun calistigi isyerinde bir kiz varmis kayinvalidesi arayinca yuzunu eksitmis demek ki aramayacakmissin cok istiyorsa o arasinmis vs vs daha sonra benim herseyime laf soyluyor o pahali su pahali onu napicaksin bizim taraf sizin taraftan cok bizim taraftan cok taki takildi gelinligime tuttugum eve evimin dekorasyonuna kadar herseyde bir fikri var bana normal bir sekilde kizim soyle yapsaniz nasil olur dese tamam diyecegim bu zamana kadar hep saygimdan sustum tek cevap vermedim en son size biseyler yapicam diye sokaktaki insana borclanamam bir gram bile bisey yapamam siz araba alip o takilari yiceceksiniz diye ben borc yapamam dedi bende herseyi siz yapmiyorsunuz bi cok seyi nisanlimda yapiyor dedim bu arada gelinligimi kuafor masraflarini ev esyalarinin birazini dugun salonunu biz tuttuk ve bana sen cahilsin dedi artik dayanamadim ve tartistim bu tepkimi gorunce tesekkur ederim bunu gordugum iyi oldu dedi rica ederim artik boyle olacak dedim inanin aklima geldikce cildiriyorum resmen daha aklima gelmeyen bir suru sey soyledi nefret ediyorum sussam anlamiyor cevap versem anlamiyor uste cikiyor ne yapmaliyim bu tip insanlara karsi nasil bir tavir takinayim artik nisanlimada bisey diyemiyorum o da bikti hergun evde tartisma cikariyorlarmis para ver diye diye daha cok sey var yazmakla bitmez psikolojik olarak kotu durumdayim ne yapacagimi hic bilmiyorum :KK43:((
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 773 gün geçti.

dendendeniz

Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene!
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
199
56
Bu durumda nişanlının tavrı önemli bence. O ne yapıyor bu durumda?

O da ailesinden yana bize cok mahcup yazdigim herseyde benim ailemin yaninda bana soylenen seyler o da dugunden sonra mesafe koymak istiyor
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 773 gün geçti.

magicat

tam zamanlı anne
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
5.104
18.125
Geçmiş olsuna gitmişsin. O öyle bu böyle diye şikayet ettiğinde zaten rahatsızsınız bir de bunları düşünüp yormayın kendinizi deseydin. Ardından hasta ziyaretinin kısası makbul deyip kalksaydın keşke...
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2337 gün geçti.

kaynana_zede

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2017
36
24
canım benim aynılarını yaşadım benim ki bide zır cahilll düşün nişanlımın eski sevgilisinin adını söylüyodu beni öyle çağrıyodu masraf yapmak istemiyodu hiç bişeye tek kuruşta para harcamadı nişanda hiç bişey takmadı vs vs ben görüşmeyi kestim 2buçuk ay oldu ne arama ne gelme gitme şimdi kıymete bindim gidip kredi çekip bana set vs aldı hala görüşmüyorum sende görüşme arama sorma ararsa müsait değilim ben size döneyim de ve sadece nişanlın yanındayken konuş yani rol yap göstermelik..
 

Eunike

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
2.836
7.407
Niye böyle konulara giriyosunuz kayınvalideyle?
Kim öderse ödesin nişanlın mı ödeyecek ailesi mi şuan onların bileceği iş, onlar kendi içinde aile şuan.
Siz niye karışıp tartışmaya giriyorsunuz ki konusunu mu açıyor kendi bileceğiniz iş beni ilgilendirmez deyip çıkın işin içinden.
Zaten sizi arayıp sorup gelmiyorlarmış evinize, ne ara fırsat bulup karışırıyor bu kadar?
 

dendendeniz

Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene!
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
199
56
Niye böyle konulara giriyosunuz kayınvalideyle?
Kim öderse ödesin nişanlın mı ödeyecek ailesi mi şuan onların bileceği iş, onlar kendi içinde aile şuan.
Siz niye karışıp tartışmaya giriyorsunuz ki konusunu mu açıyor kendi bileceğiniz iş beni ilgilendirmez deyip çıkın işin içinden.
Zaten sizi arayıp sorup gelmiyorlarmış evinize, ne ara fırsat bulup karışırıyor bu kadar?

Bu konulara ben girmiyorum beni her gordugunde gelinlik baktin mi kac para ev tutttunuz mu esya baktiniz mi kac para diye sorunca cevap vermek durumunda kaliyorum sonrada cok pahali ben alamam ben yapamam vs gibi seylere basliyor ben itiraz etmiyorum ama aileme ve sahsima ileri geri konustugu zaman maalesef ki oluyor
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 773 gün geçti.

eylemesra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
1.133
1.117
ohhh iyi demişsin. okurken rahatladım valla verdiğin cevaba. Nişanlının tutumu önemli.. gerçe şimdi takındığı tutum ile evlendikten sonra takınacağı tutum arasında dağlar kadar fark olacaktır ama. iyi takip etmeli aynı kararlılığı , abartmadan ve kalp kırmadan biraz da politiklikle nişanlına da göstermelisin
 

Kitap kokusu

'4 yapraklı yonca'
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
3.284
6.311
Nişanlınızın tavırları önemli.
Kim haklı kim haksız görebiliyorsa, hakkaniyetli ise siz evlilik hazırlıklarınıza devam edin.

O kadınla da fazla muhattap olmayın.
 

dendendeniz

Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene!
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
199
56
ohhh iyi demişsin. okurken rahatladım valla verdiğin cevaba. Nişanlının tutumu önemli.. gerçe şimdi takındığı tutum ile evlendikten sonra takınacağı tutum arasında dağlar kadar fark olacaktır ama. iyi takip etmeli aynı kararlılığı , abartmadan ve kalp kırmadan biraz da politiklikle nişanlına da göstermelisin
Nisanlimda artik tavrimi gordu zaten bundan sonra nasil davranirsa oyle karsilik alacak yeterince yipratti edebimden sustum iyice ustume geldi
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 773 gün geçti.

Eunike

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
2.836
7.407
Bu konulara ben girmiyorum beni her gordugunde gelinlik baktin mi kac para ev tutttunuz mu esya baktiniz mi kac para diye sorunca cevap vermek durumunda kaliyorum sonrada cok pahali ben alamam ben yapamam vs gibi seylere basliyor ben itiraz etmiyorum ama aileme ve sahsima ileri geri konustugu zaman maalesef ki oluyor
Nişanlınızın tavrı sizi destekler yöndeyse sorun yapmayın, sorduğunda kaç para diye boşverin siz düşünmeyin böyle şeyleri nişanlım halleder deyip geçin.
Maddi destek de beklemeyin ki karışmasın hiçbirşeyinize.
 

caninfistigi

Süper Fantastik Üye
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
10.746
18.158
Bu konulara ben girmiyorum beni her gordugunde gelinlik baktin mi kac para ev tutttunuz mu esya baktiniz mi kac para diye sorunca cevap vermek durumunda kaliyorum sonrada cok pahali ben alamam ben yapamam vs gibi seylere basliyor ben itiraz etmiyorum ama aileme ve sahsima ileri geri konustugu zaman maalesef ki oluyor

Oğlu ile hiç konuşmuyor muymuş bunları? Bunları sorarken nişanlınız yanınızda mı? O cevap versin. Ben alamam yapamam dedikçe de anne oğlunuz yapıyor zaten diyin çıkın içinden.