Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Öğle yemeğnde önemli misafirlerim vardı kebapçıya götürek zorunda kaldım
Mecburen onlarl kebap yedim
Akşam vicdansız kocam sırf ben diyeti bozayım diye tatlı almış gelmiş
1 haftadır ağzıma sürediğim için dayanamadım bir tane şekerpare yedim
Kızlar beni bırakın siz yolunuz devam edin
Benden hayır yooooooook

carnitini ben araştırıyorum bi kaç haftadır carnitin sporcular tarafından, kalp hastaları tarafından, vejeteryanlar tarafından kullanılıyo
yağ yakma oranınını artırmayı sağlıyor
yurt dışından almayı istemem de burada pahalı ve en iyi markalar burada yok ne yazık ki
sahibinden de çiğneme tabletleri var muhtemelen ordan alırım kullandığımda yorum yaparım tabi bilgilendirmek için kendimce tabi

Bunu daha once yazmistim,usendim ayni seyi yazmayi..

Uzun zaman aralıklarında yavaş bir şekilde kilo vermişsin, yani en ideali :)
Sana imrendim, çok tebrik ederim
Şu an diyetin nasıl gidiyor?

Tesekkur ederim. Benim evde hastalarim var. Hatta birini Mart ayinda kaybettim. Stresle basa cikabilmek icin de uzun zamandir antidepresan kullaniyordum. Istahim acildikca acildi. Yedim yedim ve yedim. En sonunda sistim. Sonra Ocak'ta wee oyun konsolu aldik. Ilk verdigim kilolar onunla gitti. Hareket bana iyi geldi. En son da 20 gundur Dukan yapiyorum. Dukanla 5 kilo verdim tartiya gore. Tartida ve wee'de farkli goruyorum. Cunku birini sabah birini gece olcuyorum. Bir de kiyafet ve tokluk meselesi. :)))))))

Likit kullanmani tavsiye ederim..Hem cok cabuk vucuda etki ediyor hem de vucuttan atilmasi daha kolay,gelismeleri yazarsin

benim kilom da 6 gündür 77.7 üç tane yediyi bir arada görmekten bıktım yarın 77,2 görmek istiyorum! en az!

Bugun ogle menumuz cok guzeldi ya.

Aksam da bir o kadar.

Iikeaya gittik esimle. Karidesli salata bir kase, bir kase buharda pismis brokoli, bir tabak da marine edilmis somon. Yaninda zero. Bana zero tatli geldiginden onu da yari yariya madensuyuyla karistirdim. 2 bardak ictim bundan.

Dukana basladigimdan bu yana en guzel menulerimi tukettim bugun.

Tabi bir de senin getirdigin ekmekcik ve puding.

Ay ay ay.... Ne mutluyum bugun.

yağsız tavada tavuk ciğeri ve yüreğini birlikte denediniz mi hiç.kekik pulbiber yanında yoğurt fena olmuyor. değişiklik.

tavuk veya hindi ciğerini ben şöyle yapıyorum, az suda soğanı öldürüyorum ciğeri de koyup pişiriyorum, piştikten sonra kırmızı pul biber, kimyon ve çok az sirke koyuyorum üzerine de ince kıyılmış maydanoz..

evet öğle yemeği güzeldii gerçekten. Akşam menün de güzelmiş :) Ekmekçik ve pudingi de beğendiysen ne mutlu bana:) afiyet olsun :))

dukan başın sağolsun...sen eczacı filan mısın?ya da doktor,ya da hemşire,ya da sağlık görevlisi :)

Canim yasli erkeklerde seksuel performansi artiriyor. Tek kelime ile aptal kadin buna yormus. Ayrica 1 saat ne yahu

Likit kullanmani tavsiye ederim..Hem cok cabuk vucuda etki ediyor hem de vucuttan atilmasi daha kolay,gelismeleri yazarsin

likit de çabuk bitiyo devamlı alıp durman gerekir dedi arkadaş
o önerdi zaten çiğneme tabletini ama bilemedim ki bende nasıl yapacağımı
burda multipowerın tek içimlik tüpte likiti var
solgarın litrelik likiti var
bir de bugün gnc de power bilmem neli bi markanınkini gördüm çeşit oldukça kısıtlı
siz orda ne kadara hangi markanın ne miktarda olanını alıyosunuz acaba?

Valla bizim kitaplardaki gibi yazmissin. Supersin.

goji berryden de 1 kilo. Ben bir arkadasimla Istanbul'dan aldiririm. cooooooook tesekkurler...

Haftasonu ailemle iskender yedik. Garsona tereyag istemedigimi soyledim. Sasirdi. Sosu da minimum istedim. Pidelerini de yemedim :) kendimce dukana uyarladim yani. annem de normal donerciden alsaydin 10da biri fiyatini oderdin dedi :))))))

Canim yasli erkeklerde seksuel performansi artiriyor. Tek kelime ile aptal kadin buna yormus. Ayrica 1 saat ne yahu

pis sapık kadın ya ben hiç farkında değilim ama durumun hiç suratına bakmadım ki kadının kadın anlatıyo bende yok likit çok çabuk bitiyomuş tekrar tekrar almakla uğraşmayalım dedim çiğneme tableti yok mu hemen etki ediyomuş o dedim kadın ben öyle deyince gülmüş baya bi

canim uzme kendini. sattigi urunun gercek kullanim yerini bilmeyen bir saticidan ne beklersin. ayrica yurdum insani nedense hep oyle mevzulara takilir kalir. cok affedersin ama kadin aptal iste.

canim uzme kendini. sattigi urunun gercek kullanim yerini bilmeyen bir saticidan ne beklersin. ayrica yurdum insani nedense hep oyle mevzulara takilir kalir. cok affedersin ama kadin aptal iste.

orda anlasaydım neler derdim kadına ya neyse arkadaşım beni bildiğinden dışarı çıkıp baya bi yürüyene kadar bi şey demedi
iyi geceler sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…