Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hohohohohohoo ben hızlı mı kilo veriyorum yahu.nazar değdi bak 10 gündür yerinde sayıklıyor.gerçi o platoyu geçtim ama yokuş aşağı yuvarlanma hızım her zamankinden daha az bu sefer nedense.paket paket margarinleri attım ya vücut artık atcak yağ mı bulamıyordur nedir yahuuuu
ya bir ara o kadar hızlı gidiyordu ki,dedim bu dukan bana 20 temmuz dedi ohoooo ben o tarihten çok daha önce hedefe ulaşmış olurum diyordum.
ama adam işi biliyormuş yaa,duraksamaları falan da hesap etmiş heralde ki 20 temmuz demiş.durun bakalım ne zaman ulaşıcam onun hedefine

olur yaa olur bence kasmayalım o kadar da hehe :) yani tıkanır da kilo vermen durursa belki o zaman yemezsin sadece. ne dersiniz kızlar?

Kırmızılar ve pelvisss. Süper kombinasyonn. Bugün bu konuyu çok konuşmayacağım. Malum yarın kandil. Ayıp olacak :)
4 bile doğururumama adam adammı bilemem kiii

Amannn. Geçmişi boş veriyoruzz. Gelene hoşgeldin diyoruzz...

yaaa ben isi gücü bitirdimmm kara kara ramazaani düsünüyorum

ramazanda iftarda kahvalti yapip aksamiina da normal menü yeriz artik degil mi:44:

Bence ramazan çok güzel olacak. Bol bol çorba ve ızgaa planlıyorum. Birde pide yapan bi arkadaş çıksa @nesli gibi meselaaaaa :)

Tşkler acıklaman icin cnm ben bian yanlış bişimi yapıorum acaba oldumda ondan sordum..

Konu neydi anımsayamadım bu mesajı yazarken ama eğer peynir olayıysa yok öle tam yağlı peynir kaşar falan. Yağ oranları düşük olmalııı

Aaa beni sevgili bulunca ona söyleyebilirsin hiç bir mahsuru yok. Daha iyi işte adamın gözü dönerr :)

hanımlar ben bu yulaf kepegini artik yiyemiyorum ne yapmaliyimyaa(( sorularimida cevap vermediniz zaten(ben bırı bı cevap yazar dıye ara ara bakiyordum.....

Çorba yap. Yoğurt çorbası. Bayılacaksınnn

Ben Hayal kuruyorum ilk ödül ögünüm Magnum olacak sanirim

Benimde kesinlikle kuru patlıcan dolması olacak.

1. Et tavuk ne varsa ymurtaya bula sonra da yulafa. Yağsız tavada pişir. Çıtır çıtır pane oluyorr. Tavsiye ederimm

2.Az bişeyin ölçüsünü bilmek lazım.2 gün atak yeterli bence

3.Yağını nasıl aldın varmı öle bi teknoloji??

Balığın yanına kendini patates sanan yumurta yapabilirsin. Ben balıkla patatesi birlikte çok sevdiğimden böle bi çözüm buldum. Çok katı haşlayıp küp küp kesiyorum sadece beyazını. Üstüne kırmızı biber. Tabakta hoş duruyor göz dolduruyor. Ban balığın içine bol sarımsak ve defne yaprağı da koyuyorum. Golyoya sarıp fırınlıyorum. Ohhh yemede yanında yat..

DÜTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Ahh annemmm sen olmasan ölmüşüz. Şu 1 kaşık süt tozlu ekmeğin var ya. Favorim o. DÜn mikroda ısıttım. Resmen omlete bandırıp yedim .Ekmek yemiş gibi. Süperdi...

Kütahyada vişneli ekmek kadayıfı yemiştim. Sene 97 aylardan ekim.Hatta 11 ekim. İlk okula (ilkokul gibi oldu, üniversiyete) gittiğim gün. Babacım annecim beni yurdun önünde bırakıp gittiklerinde ağlamaktan şişen gözlerime kıyamayan sonraki 4 ay erkek arkadaşım olan Adanalı zat beni tatlı yemeğe götürmüştü. Tadı damağımda kaldı şimdi olsa ne yenir amaa..

hee hakkaten o da ne yaw?

Medesanın tanımıyla kendini zip dosyası sana balık :)

Canlarım benim, mesajım yanlış anlaşıldı, öğleye doğru ancak ayılırım dedim ama ayrılırım gibi anlaşılmış, şimdi farkettim ben de, akşama kadar sizlerleyim canlarımmm.

Ahh annemmm sen olmasan ölmüşüz. Şu 1 kaşık süt tozlu ekmeğin var ya. Favorim o. DÜn mikroda ısıttım. Resmen omlete bandırıp yedim .Ekmek yemiş gibi. Süperdi...

ya tatlım bu 1 kasık sut tozlu ekmek ne<? sırrı ne ? ben yaptıklarımı begenmıorum tarifini istiorum gusel bir ekmeğe ihtiyacım war :))

yağı azaltılmış kakao tozunun yağ oranı %10 di mi kızlar???

Konu neydi anımsayamadım bu mesajı yazarken ama eğer peynir olayıysa yok öle tam yağlı peynir kaşar falan. Yağ oranları düşük olmalııı

ewt peynir olayı..güçlendirmede kitapta izin verior ama ben ztn yinede light kullanıorum..

Kırmızılar ve pelvisss. Süper kombinasyonn. Bugün bu konuyu çok konuşmayacağım. Malum yarın kandil. Ayıp olacak :)
4 bile doğururumama adam adammı bilemem kiii

Hahahaha, sen konuşma ama ben iki kelam etmeden geçemiycem. Sabah erken geldim ve o callan muhabbetinizi okudum, nasıl eğlenmişsiniz ya, ben de yaptım ya iki defa bu akşam da başlıyorum kısmetse. Önceden yanılmıyorsam nesli diyordu ya ölmüş kadıncağız yüzüne bakarak nasıl yapıcam, bir de sırtım ağlayan surat gibi görünüyor diye bir de senin kırmızılar içinde o hareket aklıma geldikçe gülmekten nasıl yapıcam bilmiyorum. Başlayım ben size rapor veririm.

E tabi bir de onun adam olduğundan emin olacağız önce, hemen yapmayacağız. 4 yaparsan da kız çok olursa birini hemen alırım ben, verirsin dimi

E tatlım eskisi gibi margarin kalmadı tabi vücudunda, şimdi kalanları toplayıp bütün margarin haline getirmeye çalışıyor vücut. Sen yağı bile kasa çevirmiş süper arı mayasın maşallah E daha ne olsun.

cnm bence cok sıkıldıysan gec guclendırmeye ztn ordada azda olsa werilior..bu arada saka mısınız derken hangi konuda anlamadım ben orayı:44:

yok tatlım geçeceğim inşallah, ondan vicdanıma sesleniyorum biraz da:) şimdi Bursa'dan teyzem de geldi iki kız kardeş beynimi yiyorlar, elmecbur yani ama haftaya inşallah.

şaka mısınız derken
Dukan amcaya şaka mı yapıyorsunuz diyorum
adamcağız 1 kaçamağa bile ımmm cıss diyor ya, bizde maşallah yok yok yani ama vermeye devam ediyoruz, şaka gibi değil mi :26:
anlamındaydı

biz aramızda çok kullanırız ama burada olmadı galiba

gunaydınlarrrrrrrrrrr:))

ya kıslar benim seyirde 6. gunum fakat sankı ben herseye tamamen uysamda sısıomusum gıbı gelıo tartıdada fasla cıkıo bu durum yasanılan bıseymı?

dukan amca diyor ki: yeri gelmişken yalnızca protein içeren diyetten sebzelerin de eklendiği diyete geçiş sırasında sık rastlanan bir tepki konusunda sizi uyarmalıyım. kilo verme ilk evre boyunca mükemmel ilerlerken, sebzelere başlanmasıyla yavaşlar, hatta bir miktar kilogeriye bile alınabilir. ama korkmayın, kötü bir inişe geçiyor değilsiniz. öyleyse neler oluyor? atak evresi sırasında yalnızca protein alımıyla sınırlı olan beslenme yağlarla birlikte suyun da atılmasını sağlamıştı. baskülün ibresinin o kadar hızlı inmesinin nedeni buydu. ancak sebzelerin proteinlerin yanına eklenmesiyle, vücuttan atılan bu su yeniden geri alınır. kilo verme sürecindeki anlaşılmaz durağanlığın sebebi budur. vücutta yağlara bağlı olarak gerçekleşen doğru kiloya inmeye yönelik kaybı sürdürmekte, ancak bu bu durum sebzelerden gelen su yüzünden kamufle olmaktadır.yeniden saf protein günlerine dödüğünüzde, vücudunuzdaki su atılacak ve gerçekte ne kadar kilo vermiş olduğunuzu görebileceksiniz.

ahahahahahaha benim kocam yok ki,artık erkek arkadaşım da yok ondan böyle zaten
ebeveynlerimden de ayrı yaşıyorum yani beni tehtit edecek bişeyin yooook ohhhh yaparım bende rahat rahat callan
ahahahhah

nası yani yaa o daha zor değil mi?
yok yok ciddi yaşlandım ben, :18:galiba geçmiş benden artıkın

dukan amca dıosa dogrudur :)) 1+1 yapıorum bakalım
bırde hangı sebzelerı tuketmek de ayda war nısastalı olmucak bılıorum ama vucutta su tutumunu az yapana sebzeler neler ben mesela cok patlıcan domates salatalık tuketıorum

günaydınn kısslarrr

bugüne -400le başladmm 69.100!!!!!

uzuuuuuunnn duraklamaların ödülü bunlarr:))

bi de love1 elif ve eylüll (rakamları hatırlayamadmm) güçlendirmedesinizz diee bizi bırakmayınn haa!!

güçlendirme birass karışık yardıma ihtiyacımızz olucakk

hadi bakalım o zmn sende ödülde neler hayal ediosun anlat bakemmm bu arada estafruullah olmamıs olan bişi yok ben sadece anlayamadım espriyi o kdr bici bicide kaçamak babında deildi,,Adanada olsaydım şimdi ödül ögünümü kebap arkasına bici bici olarak kullanırdım dedim.Medesada bici bici ne bilmediği için ona memleketimin meshur yaz tatlısının fotosunu attım

düzensizliği olmayan yok gibi

Walla şükür bende yok. Ama ilk günden beri benimki tam gününde gelir. Gelemden 1 saat öncede dizime 3 saniyelik bir sancı verir. Hadi git hazırlan der. Denize gireceğim zaman gelmez. Tutar. Ay MAŞALLAH çok akıllı benimkiii ablalarııı. 3 günde de terk eder gider. Ne tatilim rezil olur nede ramazanda sıkar beni. Geldiği gibi gider..

:)) cnm benım normal sartlarda cok dusenlıdır nerdeyse utanmasa aynı saatte olucak
erken olma ıhtımalı warmı bı kac yorumu okudum hep gec olmus <*

:)

ya tatlım bu 1 kasık sut tozlu ekmek ne<? sırrı ne ? ben yaptıklarımı begenmıorum tarifini istiorum gusel bir ekmeğe ihtiyacım war :))

ewt peynir olayı..güçlendirmede kitapta izin verior ama ben ztn yinede light kullanıorum..

Tam tarif yanımda değil geçmişte vardır ama kısaca şöleee. Eksiğim varsa tamamlar arkadaşlar.

4 kaşık yulaf.
1 kaşık süt tozu.
Bunlar dolu dolu.
1 paket kabartma tozu
3 yumurta. Bollll ca çırpılır.
içine 2 kaşık kadar lor. biraz maydanoz yada dere otu damak zevkinize göre.
SOnra pişirrrr hoppppp 2 günlük ekmek. Kocaman oldu ben anca 3 günde yedim zorlaya zorlaya. Ve mikroda ısıtınca kendini şaşırdı çok keyifli yedimm

Merhaba kızlar
Benim atakta 6. günüm bitti toplamda 4 kilo vererek.Sevzeye geçtim bugün.Sabah 1 salatalık .1 domates lor,1 yumurta ve 1 yumurta beyazı yedim..Ama hala tuvale çıkamadım delircem..Probiyotik yoğurt yedim düm.Form çayları fayda etmiyor.Aptalbağırsak hiç mi çalışmaz yaaaa

Bu arada dün güne gittim ..Kısırlar,poğaçalar,tatllar,turşular..Yedim ama sadece 1 kase yoğurtIsrar ediyolar ye bi kereden bişey olmaz insanlara laf anlatılmıyo kiAma yemedim bravo bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…