Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet tam agzımıza layık ama dukanda meyve yok sanırım bunu düşünerek meyveli yaptınız

maalesef.... gözümüz doysun en azından
bu benim meyvelere ulaşma tickerım oldu artık güzel günler göreceğiz meyveli günleeer

ah takunyacığım bende durum birazcık farklı.
benim oğlan doğduğundan beri hiç emmedi.bende hep sağıp içirdim.şimdilerde de sütüm iyice azaldı ama ek gıdaya başladık onun için şükrediyorum.
şimdi gelelim durumuma.ben 65 ile hamile kaldım 75 ile doğum yaptım.doğumda 5 kilo gitti ama süt olsun diye onu bunu yerken geriye aldım 5 kiloyu.boyumda çok kısa.44 beden kıyafet alıyorum ama içine zor giriyorum.okulların açılmasına 25 gün kaldı.en az 5 kilo vermem lazım.bilmiyorum ki verebilirmiyim?

kızlar dukanın sitesine bilgilerimi gönderdim.4 gün atak evresini yapmamı bu şekilde 1,5 kilo kaybedeceğimi 98 gün seyir evresini yapmam gerektiğini bu sayede de 12,5 kilo vereceğim yazıyor.atak evresinde ki kilo kaybı bana az geldi.sizzleri okuyorum herkes atak evresinde 3-5 kilo vermiş.ikincisi seyir evresinin bu kadar uzun oluşu azcık moralimi bozdu.ağlamak istiyorummmm.

hiç canını sıkma...doğum kiloları ile mücadele en kolayı emin ol...burada ne kilolar verenler var. Üstelik de senin benim gibi aslında kilo sorunu olmayıp doğumda almış da değiller.Hayatları boyunca mücadele etmişler. Ama başarıyorlar işte. Ben de ilk çocuğumdan önce 60 bile görmemiştim. Ama şimdi 65 kilo civarlarındayım işte bikaç kilo alıp veriyorum dengede tutmaya çalışıyorum. Gerçi benim boyum oldukça uzun 172 ..Allah bebeğine de sana da sağlık versin herşey olur. Hayatımızın belki yarısı kilolarımızı düşünerek geçiyor ne acı değil mi...yapacak birsürü işimiz varken aptalca bir durum bu.tabii allah başka dert vermesin de düşünecek derdimiz bu olsun...inşallah sonsuza kadar bu sorunu hayatımızdan çıkarırız dukan bey sayesşide

arkadaşlar splendanın granül halini mi kullanıyosunuz tatlılarda. ısıtılmaya uygun mu ve en uygun fiyata nereden alıyorsunuz??
kitabı hepsiburadadan, kepeği ve jelatini gurmenetten alıcam kepeği ilk seferde kaç paket alayım??) başka ihtiyaçlar için tavsiyelerinizi bekliyorum

Evet cnm splendanın granül halini kullanıyoruz.Ama ben baktığım eczanelerde bulamadım.Isıtılmaya uygun, fiyatı ise biraz pahalı diğer tatlandırıcılara göre..Tablet olanı ve granülünü eczanelerde bulabilirsin (tabii granülde sıkıntı var).Tablet olanını üç eczaneye sormuştum hepside aynı fiyat söylediler( 100tablet 11 tl -300tablet -27tl ve 500 tabletl 38 tl)Daha uyguna bulabilen arkadaşlar var mı bilmiyorum.Splendanın granülünü bulamadığım için takita başka toz tatlandırıcı aldım ama beğenmedim.Splendanın şeker tadı da çok kuvvetli.Takitanın ise az bana göre..

Jelatin kullanmadığım için bilmiyorum Sanırım hiç yulaf kepeğini denemedin.Ne bileyim belki tadı hoşuna gitmeyecek ama onla yapılan tatlılara-ekmeklere bayılıyorum Gurmenetten kargo parasını sürekli ödememek için geçenlerde 3 kutu sipariş ettim .Ama dediğim gibi belki sen hiç hoşlanmayacaksın

Önce kitabı okuyup sonrada geçmiş sayfalara göz atabilirsin .

teşekkür ederim biraz araştırdım splendanın 1 gr.lık toz paketleri de çıkmış 100 lük ve 200 lük olarak
ve evet yulaf kepeğini ilk deneyişim olacak aslında müslide tatmış olabilirim daha önce fakat bu kadar renkli tarifler varken inşallah kolay adapte olurum

ayyy yaseminimmm yetişemedim sana
yapma pastayı yapma sabaha -400 bile versen 57leri görüceksin
hadi bol bol uyu bol bol eri

evet yaaa saksmavisi giriyodu akşamları, yağmur da işten giriyodu niye girmedi acaba?
özgül abla belki işleri vardır diye girememiştir, çocuklarıyla ve bahçesiyle ilgileniyodur :)))
keşke biz de bahçemizle falan ilgilensek de foruma arada sırada girsek
özgül abla ve çocukları iyi olsun da
berkmine ablayı şimdi gördüm, kayboldu

ben de kayboluyorum hihi bolca protein aldım akşam yemeğinde bayanlar ama balık yemedim ızgara tavuk,et falan yedim.
sahurda tartılıp sonucu bildiriciğim efeeem meyve hakkımı da sahurda tüketicem sanırım
hepinize iyi geceleeerrr

kızlar anladığım kadarıyla yulaf kepeği zor bulunuyor.benim elimde yulaf gevreği var.bunu rondoda çeksem un haline getirsem olmaz mı acaba.
hemen başlamak istiyorum da.

yapmadım valla bebeğemmm çikolata yaptım demiştim ya ondan bi kaç ısırık aldım 3 tane de köfte yedim bakalım sabah neler görcem tartıda çok heyecanlı

hadi bende yatar iyi geceler arkadaşlarrr

kızlar anladığım kadarıyla yulaf kepeği zor bulunuyor.benim elimde yulaf gevreği var.bunu rondoda çeksem un haline getirsem olmaz mı acaba.
hemen başlamak istiyorum da.

yulaf gevreği derken yulaf ezmesiyse olur kepeği edinene kadar...gurmenetten 2 günde geliyo en geç...ezmesini krep falan yapacaksınız rondodan çekin tabi ama o şekliylede kullanılabilir:)

afiyet şeker olsun bebişimmmmm...iyi geceler tatlı rüyalar öptüm tatlımmm

aa kramp bende çok oluyor nerdeyse bir aydır filan bundan olduğunu bilmiyordum diz ve ayak bilek arası olan bölgemde bu tozun ismini özelden alabilirmiyim tabiki dr da sorarım

Melodicim kullandığım magnezyumun kutusunu atmışım ama toz magnezyum sitrat dersen eczanede bulabilirsin. Yarım bardak suyla karıştırıp içiyorsun.

Beberongocum sen sormuştun galiba saç dökülmesi için doktorun tavsiye ettiği şampuanı geçen gün. Üretici firmayı yazamıyoruz galiba ama 'prozinc şampuan woman' diye eczanede bulabilirsin. Kırmızı kutusu var :))

Canım iyi yolculuklar. Benim için de bir kordon havası alıver :))

Splenda kullanıyordum ama bitti, bu ayda kredi kartına çok yüklenmişim, takita vardı onla idare edeyim diyordum ama splenda alıcam bu gidişle...
Bugün yeni kot aldım kendime, artık eski kotlarım çok bol geliyor ve giymek istemiyorum gerçi biraz kilom otursun öyle alayım diye düşünüyordum ama indirim varmış dayanamadım aldım eskiden beyaz kot giymezdim bacaklarım toplu diye bugün kendimi ilk defa aynada beğendim süper bir duygu bu

Canım aramıza dönmene çok sevindim. Ama ne yalan söyleyeyim, merak ediyordum, en çok da eski sevgiline geri dönmemene sevindim. Çünkü o seni hak etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…