• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aynen cnm benimde öyle oldu diyete başladığımdan beri ilk önce burayı acıyorum pc acık oldugu surece sayfa acık ara ara gelip gidip bakıyorum hep :1:

benım de oyle valla; hep acık bu sayfa evdekı notebook da hep acık olur zaten :)

valla bu dıyete baslayalı aldatılma acımı bıle unutmaya basladım buraya konsantre oluyorum

benım de oyle valla; hep acık bu sayfa evdekı notebook da hep acık olur zaten :)

valla bu dıyete baslayalı aldatılma acımı bıle unutmaya basladım buraya konsantre oluyorum

aynen cnm boşver sen diyetine odaklan,güzelliğine güzellik katıcaksın zayıfladıkca,o seni kaybeden aptalda neler kaybettiğini daha ii anlıcak ama iş işten geçmiş olucak :1:

aynen ben de öyle. :D hep buraya bakıyorum hatta kimse yazmamışsa okuyacak bir şey yok diye sinir oluyorum :D penac sana bişiy sormuştum sen light puding mi yiyorsun diyeee :)

aynen ben de öyle. :D hep buraya bakıyorum hatta kimse yazmamışsa okuyacak bir şey yok diye sinir oluyorum :D penac sana bişiy sormuştum sen light puding mi yiyorsun diyeee :)

ayy evet canım kacırmısım o sorunu heralde :)

ya ben lıght pudıng yedım bu dıyette 3 kere kacamagım oldu ama benım sorunum ben hanı 1 kase yıyeyım dıyıp duramıyorum, lıght pudıng yaptıgımın ucunde de 3 kaseyı de bırden yıyorum bır de ben sıcak sevdıgım ıcın boyle sıcakken hepsını yıyıverıyorum durduramıyorum kendımı :17:

merhaba bende aranıza yeni geldim, kabul edermisiniz.. :)
Bugün atak'ın 2. günü, biraz baş ağrısı yaşıyorum, açlıkla ve kurallarla ilgili bir sıkıntım yok ama bu baş ağrısı biraz canımı sıktı. Böyle olanlarınız varmıydı?
Birde benim vermek istediğim kilo 20 kilo civarı atak evresini kaç gün yapmalıyım? 10 gün biraz zorlar gb geliyor bana..
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

aksine o kadar alışıyorsun ki ben seyirde çok zorlandım.skala büyüdükçe azcık şundan yesem diye düşünüyorsun sakın bu sese kulak verme :20::20::20::20:çok sıkıştığında kullanmak üzere saklı tut hakkını ben de 10 gün yaptım :46::46::46:metabolizmamın alışmayacağını bilsem böyle devam edebilirdim.çünkü protein günlerinde hele de fırında balık yemişsem daha kolay veriyorum.:46::46::46::46::46:

aksine o kadar alışıyorsun ki ben seyirde çok zorlandım.skala büyüdükçe azcık şundan yesem diye düşünüyorsun sakın bu sese kulak verme :20::20::20::20:çok sıkıştığında kullanmak üzere saklı tut hakkını ben de 10 gün yaptım :46::46::46:metabolizmamın alışmayacağını bilsem böyle devam edebilirdim.çünkü protein günlerinde hele de fırında balık yemişsem daha kolay veriyorum.:46::46::46::46::46:

bi kere balık yaptım onda da evdekiler söylendi durdu kokuyo diye balıkla daha kolay verildiği için yapmak istiyorum oysa ki :44:

dün yediklerin konusunda diyecek yok yedin oldu bitti ama bidaha yapma bence.hatta sen eve misafir çağır ve baklavaları onlara yedirt yada eşine çocuklarına falan derken bitsin onlar gözünün önünde durmasın.yoksa hergün vicdan azabı çekersin:34:

Valla aynen oyle yapiyorum dagitiyorum:),esim benden daha dikkatlidir yedigine ictigine..hic abur cubur gereksiz seyler yemez..yillardir duzenli olarak spora salonuna gidiyor 12 yildir ayni salona uye..hergun bir tane yiyor..benim gibi degil:56:Hatta bugun spora salonunda ki egitmenlere goturdum,hepsi dal gibi yesinler afiyetlee:46:

Bu tarifi buldum bir ara deneyecegim;
OAT BRAN AND RAISIN COOKIES yulaf kepekli,uzumlu kurabiye

2 c. 100% oat bran, uncooked 100% yulaf kepegi,pismemis.
2 tsp. baking powder 2 cay kasigi kabartma tozu
1 tsp. cinnamon 1 cay kasigi tarcin
1/2 tsp. ground nutmeg 1/2 hindistan cevizi rendelenmis(koymasak olur)
1/3 c. honey 1/3 bal
1/4 c. salad oil 1/4 salata yagi diyor ama ben salataya zeytinyag koyuyorum:)
2 egg whites 2 yumurta beyazi
1 c. dark seedless raisins siyah kuru uzum..(yalniz 'c' olayini cozemedim,artik siz tahminen yapacaksaniz:66:

Firini 350 dereceye ayarlayin,ilk 4 maddeyi bir kapta gerisini ayri kapta karistirin..sonra hepsini yulaf kepegi ile karistirip uzum ekleyin(biz gojiberry koyabiliriz)corba kasigi yardimiyla yagli kagit koydugunuz tepsiye yerlestirin,15 dk kadar pisirin,afiyet bal seker olsun.

sadece baget yediysen derisiz sorun olmaz bence
krem peynir beyaz peynir ya da lor süt ve süt ürünleri yağsız olmalı...
meyve suyu içemezsin zira bu diyette meyve bile yokken bir bardak meyve suyunda en az iki üç meyve vardır ! meyve güçlendirme evresinde günde bir porsiyon yeniyor :34:

ben bugün kendimi kötü hissediyorum boğazlarım ve başım çok ağrıyor
bugün bozmadıysam hiç bir zaman bozmam herhalde :27:

az sonra küçükyalı da ki aktarcıdan yulaf kepeği almaya gideceğim umarım bulabilirim

çok geçmiş olsun canım.bu arada küçükyalıdaki aktarı bulabildin mi.bana da tarif edebilir misin.şu kabızlık yedi bitirdi beni.hemoroid olmazsam iyidir.anca 2 günde bir çıkabiliyorum anca:17::17:

Valla aynen oyle yapiyorum dagitiyorum:),esim benden daha dikkatlidir yedigine ictigine..hic abur cubur gereksiz seyler yemez..yillardir duzenli olarak spora salonuna gidiyor 12 yildir ayni salona uye..hergun bir tane yiyor..benim gibi degil:56:Hatta bugun spora salonunda ki egitmenlere goturdum,hepsi dal gibi yesinler afiyetlee:46:

Bu tarifi buldum bir ara deneyecegim;
OAT BRAN AND RAISIN COOKIES yulaf kepekli,uzumlu kurabiye

2 c. 100% oat bran, uncooked 100% yulaf kepegi,pismemis.
2 tsp. baking powder 2 cay kasigi kabartma tozu
1 tsp. cinnamon 1 cay kasigi tarcin
1/2 tsp. ground nutmeg 1/2 hindistan cevizi rendelenmis(koymasak olur)
1/3 c. honey 1/3 bal
1/4 c. salad oil 1/4 salata yagi diyor ama ben salataya zeytinyag koyuyorum:)
2 egg whites 2 yumurta beyazi
1 c. dark seedless raisins siyah kuru uzum..(yalniz 'c' olayini cozemedim,artik siz tahminen yapacaksaniz:66:

Firini 350 dereceye ayarlayin,ilk 4 maddeyi bir kapta gerisini ayri kapta karistirin..sonra hepsini yulaf kepegi ile karistirip uzum ekleyin(biz gojiberry koyabiliriz)corba kasigi yardimiyla yagli kagit koydugunuz tepsiye yerlestirin,15 dk kadar pisirin,afiyet bal seker olsun.

canım oradaki c cup yani fincan ingilizler türk kahvesi içmeddiği için de çay fincanı yani bizim kupa dediğimiz şey:56::56::56::56:a:56:iyet olsun

çok geçmiş olsun canım.bu arada küçükyalıdaki aktarı bulabildin mi.bana da tarif edebilir misin.şu kabızlık yedi bitirdi beni.hemoroid olmazsam iyidir.anca 2 günde bir çıkabiliyorum anca:17::17:

a a çok kötü iki günde bir demek kadıköyde vardı ben görmüştüm küçükyalıda olmazsa kadıköye de bi bakın isterseniz?

Bu arada haftasonu hiç kaçamak yapmama rağmen bu sabah600 gr almış gözüküyordum ama tıckerımı değiştirmedim.herkes çok zayıfladın diyor ama bu tartı sinir ediyor beni:52:

Benim de tarti kafayi yedi. Tefal dijital tartilar ilk ciktiginda aldim. Cok uzun zaman oldu. acaba yeni bir tarti mi alsam? Yerini degistirdigimde ki bu 10 cm falan 2 kilo fazla tartiyor. Baska yere koyuyorum az tartiyor. Wee'de tartiliyorum bu aralar. Her ciktigimda vermis gozukuyorum. Ama benim tartiyla arasinda 2 kilo fark var onun da. Sinirlerim hep sakindir ama bu tarti beni cileden cikariyor.

Benim de tarti kafayi yedi. Tefal dijital tartilar ilk ciktiginda aldim. Cok uzun zaman oldu. acaba yeni bir tarti mi alsam? Yerini degistirdigimde ki bu 10 cm falan 2 kilo fazla tartiyor. Baska yere koyuyorum az tartiyor. Wee'de tartiliyorum bu aralar. Her ciktigimda vermis gozukuyorum. Ama benim tartiyla arasinda 2 kilo fark var onun da. Sinirlerim hep sakindir ama bu tarti beni cileden cikariyor.

pili bitmeye yakınken öyle gel gitli oluyo dijital tartılar

Arkadaslar bu aksam Dr. Oetker light puding yaptim. Evdekiler de istedi ben de 2 poseti de kullandim 1 litre sute. Ama kaynayinca da kivami koyulasmadi. Dokmek zorunda kaldim.

Cok komik ya. Hazir bir urun. Tarifi var ustunde. Ve ben beceremedim. Evdekilere alay konusu oldum. :D

bi kere balık yaptım onda da evdekiler söylendi durdu kokuyo diye balıkla daha kolay verildiği için yapmak istiyorum oysa ki :44:

ben büyük balık alıyorum.mesela levreği temizleyip yıkadıktan sonra (ki fileto olmayacak)vegeta diye bir çeşni var(migrostan aldım)onunla sanki tuzlyormuşum gibi yapıp(ekstra tuz koymuyorum ve çeşniyi de abartmayın zira içinde tuz var)alüminyum folyoya sarıyorum.tepsiye koyup fırına veriyorum.240 derecede yaklaşık bir saat ızgara,grill ayarında pişiriyorum.biz hepimiz seviyoruz.hatta bugün 6 yaşındaki oğlum 2 koca levrek yedi.isteyen denesin çok güzel oluyor.:56::56::56::56::56::56:

a a çok kötü iki günde bir demek kadıköyde vardı ben görmüştüm küçükyalıda olmazsa kadıköye de bi bakın isterseniz?

ya evet sorma:59:adet dönemimde rahat rahat çıkabiliyordum o yüzden yulaf ezmesi miktarını azaltıp gjiyi kesmiştim.ve adetim biter bitmez gene aynı sorun off.ben izmirde yaşıyorum da kuzenim yakında gelecekmiş bakalım artık.bu sorundan külliyen kurtulmak istiyorum p günlerinde tık yok s+p günlerimde akşam rahatlıkla çıkabiliyorum.:17::17:

kızlar çok sevinçliyim saat 17civarlarında tartılıp yazmıştım buraya biraz moralim bozuktu ya hemen evden çıktım benim ufaklıkla beraber 3.5 saatin üstüne eve geldim çarşı market ne varsa dolaştım durdum gelir gelmez tartıldım yürüyünce birazda ödem attım herhalde 300 gr daha eksik çıktım şimdi tam 70.5 olmuşum yarın sabah daha az çıkcamı tahmin ediyorum şimdi seviniyorum yani 3 günün sonunda 1.1kilo iyidir ama öyle değilmi bide ligt pudingi bulamıyorum siz nerden alıyosunuz o kadar market baktım yok yok yok üzerinde ligt mı yazıyor

ben büyük balık alıyorum.mesela levreği temizleyip yıkadıktan sonra (ki fileto olmayacak)vegeta diye bir çeşni var(migrostan aldım)onunla sanki tuzlyormuşum gibi yapıp(ekstra tuz koymuyorum ve çeşniyi de abartmayın zira içinde tuz var)alüminyum folyoya sarıyorum.tepsiye koyup fırına veriyorum.240 derecede yaklaşık bir saat ızgara,grill ayarında pişiriyorum.biz hepimiz seviyoruz.hatta bugün 6 yaşındaki oğlum 2 koca levrek yedi.isteyen denesin çok güzel oluyor.:56::56::56::56::56::56:
afiyetler olsun size bizim evde balık hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç pişmez bende büyük balık almıştım da levrek miydi neydi aklıma gelmiyo şimdi fırın poşetinde pişirmiştim bende carrefourdan aldığım balık çeşnisiyle belki aynı şeyden bahsediyoruzdur da ben adını hatırlamıyorum çok da lezzetli olmuştu balık
tadı güzeldi aslında ama işte kokudan dolayı laf ettiler yapmıyorum o yüzden bende

ya evet sorma:59:adet dönemimde rahat rahat çıkabiliyordum o yüzden yulaf ezmesi miktarını azaltıp gjiyi kesmiştim.ve adetim biter bitmez gene aynı sorun off.ben izmirde yaşıyorum da kuzenim yakında gelecekmiş bakalım artık.bu sorundan külliyen kurtulmak istiyorum p günlerinde tık yok s+p günlerimde akşam rahatlıkla çıkabiliyorum.:17::17:
kabızlık çok sinir bozucu bi durum gerçekten de ama ben sabahları gojiyi ılık suyla içip yarım saat bi saat kahvaltı yapmıyorum
geçen gün de günde bi kaşıklık olan buğdat kepeğimi yulaf kepeğinden ayrı krep yapıp yedim o gün çok rahat çıktım tuvalete kendimce bi şeyler uydurup duruyorum zaten :60:

kızlar çok sevinçliyim saat 17civarlarında tartılıp yazmıştım buraya biraz moralim bozuktu ya hemen evden çıktım benim ufaklıkla beraber 3.5 saatin üstüne eve geldim çarşı market ne varsa dolaştım durdum gelir gelmez tartıldım yürüyünce birazda ödem attım herhalde 300 gr daha eksik çıktım şimdi tam 70.5 olmuşum yarın sabah daha az çıkcamı tahmin ediyorum şimdi seviniyorum yani 3 günün sonunda 1.1kilo iyidir ama öyle değilmi bide ligt pudingi bulamıyorum siz nerden alıyosunuz o kadar market baktım yok yok yok üzerinde ligt mı yazıyor

ben mıgrostan aldım.

Back
X