Dukan diyeti ile start 20/02/2015

imagemaker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.583
3.395
Baktım gittiğim yol yol değil.Bugün start ettim .Sabah 1 yumurta ve biraz beyaz peynir yedim .
Birazdan yoğurt yiyeceğim .
allah kolaylık versin

Baktım gittiğim yol yol değil.Bugün start ettim .Sabah 1 yumurta ve biraz beyaz peynir yedim .
Birazdan yoğurt yiyeceğim .
allah kolaylık versin

slm kolay gelsin
bende 2 sene önce 1bucuk ayda 12 kilo vermistim dukanla ama birakinca 25 kilo olarak geri aldim cok iyi bir diyet hep toksun ve istedigin kadar protein yiyerek kilo veriyorsun ama yoyo efekt yapiyo ben cok pismanim en azindan o kilomda kalsaydim suan cok iyi olacakti benim icin. birde hep light urunler yiyorsun tatlandirici kullaniyorsun bunlarin hic biri saglikli degil cnm yapabiliyorsan saglikli beslenerek kilo ver ama sakin dukan yapma evet bununla kilo veren cok fazla ama cogu geri aldi sadece bu diyeti sonuna kadar yapanlar kilo almiyo suan kac kilosun cokmu kilo vermen gerekiyo?

slm kolay gelsin
bende 2 sene önce 1bucuk ayda 12 kilo vermistim dukanla ama birakinca 25 kilo olarak geri aldim cok iyi bir diyet hep toksun ve istedigin kadar protein yiyerek kilo veriyorsun ama yoyo efekt yapiyo ben cok pismanim en azindan o kilomda kalsaydim suan cok iyi olacakti benim icin. birde hep light urunler yiyorsun tatlandirici kullaniyorsun bunlarin hic biri saglikli degil cnm yapabiliyorsan saglikli beslenerek kilo ver ama sakin dukan yapma evet bununla kilo veren cok fazla ama cogu geri aldi sadece bu diyeti sonuna kadar yapanlar kilo almiyo suan kac kilosun cokmu kilo vermen gerekiyo?
yoyo efekt nedir ?

tatlandırıcı kullanmam ben ,lıght ürünler de almam .Bisküvidir çikolatadır .Yağsız yoğurt peynir filan sağlıksız değil ama aklıma kısa vadede başka çözüm gelmiyor .

kac kilosun ?
bende diyetteyim saglikli beslenerek 2 haftada 7 kilo (kilom cok fazla oldugu icin hizli ) verdim. meyvemi de yiyorum tahillarida ,etimide, normal yagli yogurt,peynir tüketiyorum gunde 3 ögun yiyorum cokta iyi gidiyo yani bircok arkadasimda böyle verdi burdada bircok diyet listesi veriyolar günlük tutuyorlar onlari bir arastir istersen iyice düsün öyle basla

kac kilosun ?
bende diyetteyim saglikli beslenerek 2 haftada 7 kilo (kilom cok fazla oldugu icin hizli ) verdim. meyvemi de yiyorum tahillarida ,etimide, normal yagli yogurt,peynir tüketiyorum gunde 3 ögun yiyorum cokta iyi gidiyo yani bircok arkadasimda böyle verdi burdada bircok diyet listesi veriyolar günlük tutuyorlar onlari bir arastir istersen iyice düsün öyle basla
mesaj kısmında var

bana kızmayın ama karatay hem saglıklı hem zayıflıyorsun ayrıca sonra gerı almıyorsun :) Aklınızda bulunsun

yaa cok azmis bence kendine yazik etme cnm dedigim gibi yagi azalt hamur pilav makarna ekmek gibi seyleri cikarip kendine bir liste olusturup az yiyerek verebilirsin bunlarin yanindada yapabilirsen spor yap cok guzel verirsin
valla kendimi balon gibi hissediyorum ne azı .Ben bir stres yaşıyorum çözemediğim bir sıkıntım var o beni şişiriyor

bana kızmayın ama karatay hem saglıklı hem zayıflıyorsun ayrıca sonra gerı almıyorsun :) Aklınızda bulunsun
karatay ile dukan diyeti aslında çok benziyor
ikisi de protein ağırlıklı ve karbonhidrata asla yer yok

Ben de cumartesi günü dukan a başladım. Bugün 3. günümdeyim. 6 gün atak yapacağım ama atak yaptıktan sonra karatay a geçmeyi düşünüyorum. dukanda yemek yemek bana işkence gibi geliyor. Yulaf kepeğine hiç alışamadım. O yüzden karatay diyeti daha mantıklı geliyor bana.

X