Dükkan arayıp,maddi durumu olmayanlar

nehir_simge

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
164
2
Arkadaşlar merhaba benim bir dükkanım var reklam üzerine ama dükkanım baya geniş ve 2. bir iş için çok uygun. İstanbul fulya semtinde cevahir avmnin arka tarafındaki caddede bulunan türk kalp vakfının yolu üzerinde caddeüstünde giriş kattadır... Eğer züccaciye,çeyiz veya hediyelik eşya ürünleriniz için dükkan arıyorsanız sizden hiç kira talep etmeden sadece eğer satış yaparsanız satışınızdan elde edeceğiniz karınızın yüzde 25ini talep ediyorum...Diyelim ki hiç satış yapmadınız hiç bir para talep etmeyeceğim. Bunu yapma maksatım hem dükkanıma takviye bir gelir hem de dükkan açmaya gücü yetmeyen arkadaşlara da destek olmuş olmak...Dilerseniz konuma cevap atabilirsiniz...İyi günler dilerim... :)

Merhaba,
ben şu anda tam zamanlı bir işte çalışıyorum. Dükkan açmak istiyorum ama nereden başlayacağım konusunda cesaretim yok. takı, dikiş nakış vb. birçok yaratıcı faaliyetim var. Elimde satacak bir çok ürün de var. İnternetten eskiden satış yapıyordum. Şimdi yeniden bir şeyler yapmak istiyorum.
Evlenmeden önce Fulyada oturuyordum. dükkan tam olarak nerede kalp vakfı caddesinde mi? Vitrini var mı?
Konuşmayı isterim.

Ilgilendiginiz icin cok sevindim sali gunu buyrun gelin tokalilareklam diye tabelamiz var turk kalp vakfinin onune geldiginiz zaman senol gida bufe var karsisinda o yokus cevahire gidiyor o sokaga dogru gittiginizde hemen karsimizda sayla kuafor var onun karsisinda kocaman tabelamiz var tunc apartmaninin alti yanimizda oto yikamaci var gelin buyrun yuzyuze hem dukkani gorun hemde sizi taniyalim:)

X