dun ameliyat oldum

Geçmiş olsun.. kime oldunuz, ne kadara oldunuz, nerede oldunuz, neler yaşadınız yazarsanız ameliyat olacak arkadaşlara da fikir olur ^-^

Ama istediğim gibi olmamıştı bu sefer hacettepede yard.dç.dr.haldun Kamburoğlu na oldum dun oldum aksam çıkış yaptım hastaneden şimdi evdeyım baya şişti ama morarma olmadı bakalım inş güzel olur yaaaBildirileriniz
Haldun kamburoğluna

Vega sana da tşk ederım ayrıca cok sagolklQUOTE=wegaa;34467045]canım geçmiş olsun:46:[/QUOTE]

benimde daha önce burun ameliyatı olmuş arkadaşlara sorum olucaktı. yaklaşık 1 ay önce burun ameliyatı oldum hala gözlerimin altında morluklar duruyo mor da diil kahverengi yeşilimsi bi renkteler. morlukların geçmesi çok zaman alır mı:? her gören gözünün altına noldu diye yanıma geliyo.. :(

Eğer beyaz tenliysenız daha çok morarma oluyor ben esmerim ıyuzden çok morarma yok şukur
Benim de sarimsi canim aynen ben de 1 ay oldu ameliyat olali.

benimde daha önce burun ameliyatı olmuş arkadaşlara sorum olucaktı. yaklaşık 1 ay önce burun ameliyatı oldum hala gözlerimin altında morluklar duruyo mor da diil kahverengi yeşilimsi bi renkteler. morlukların geçmesi çok zaman alır mı:? her gören gözünün altına noldu diye yanıma geliyo.. :(

Sen kime olmuştun cnm
ben medipolde prof dr naci karacaoglan a kapali teknikle oldum bugun 1. Ayim $1395002288016.webp$1395002336573.webp

Back
X