Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soru yağmuru bu olsa gerek :)Geçmiş olsun.. kime oldunuz, ne kadara oldunuz, nerede oldunuz, neler yaşadınız yazarsanız ameliyat olacak arkadaşlara da fikir olur ^-^
soru yağmuru bu olsa gerek :)
haklısın canım bende kara kara düşünüyorum şu ameliyat konusunda:)))) Eee madem konu açıldı öyle boş olmazp
haklısın canım bende kara kara düşünüyorum şu ameliyat konusunda
Geçmiş olsun.. kime oldunuz, ne kadara oldunuz, nerede oldunuz, neler yaşadınız yazarsanız ameliyat olacak arkadaşlara da fikir olur ^-^
Haldun kamburoğluna
Benim de sarimsi canim aynen ben de 1 ay oldu ameliyat olali.
Benim de sarimsi canim aynen ben de 1 ay oldu ameliyat olali.
benimde daha önce burun ameliyatı olmuş arkadaşlara sorum olucaktı. yaklaşık 1 ay önce burun ameliyatı oldum hala gözlerimin altında morluklar duruyo mor da diil kahverengi yeşilimsi bi renkteler. morlukların geçmesi çok zaman alır mı:? her gören gözünün altına noldu diye yanıma geliyo..![]()
geçmiş olsun umarım her sey istediğiniz gibi olur :)
ben medipolde prof dr naci karacaoglan a kapali teknikle oldum bugun 1. AyimEki Görüntüle 1025817 Eki Görüntüle 1025819
geçmiş olsun umarım her sey istediğiniz gibi olur :)
ben medipolde prof dr naci karacaoglan a kapali teknikle oldum bugun 1. AyimEki Görüntüle 1025817 Eki Görüntüle 1025819