- 17 Temmuz 2014
- 957
- 694
Gecen eski ögretmenimi aradim bir konuyla ilgili. Konustuk bana cok iyi davrandi. Sonra bu hafta yine aradim. Dün yine aradim otomatik ses kaydi koymuş"Şuan cevap veremiyorum çok meşkulum mesajinizi birakin" Sonra bende mesaj attim "Zamaniniz oldugunda beni ararmisiniz" diye. Oda birkaç saat sonra mesaj atti "Bugun tüm gün telefon kapaliydi çok meşkulum daha öncede aradigini gördüm cevap veremedim. Yine uygun bir zamanda konuşuruz. Eger konuyu merak ediyorsan bir yenilik yok. Öpuyorum " falan filan böyle bir mesaj yazdi. Sonra ben "Yok hayir merak ettigim o degildi baska birsey sormak istiyordum ve sorumu yazdim"yolladim. Mesajim mms gibi gitti bende bir an şasirdim üzerine bastim. Ve o saniye ayni gönderdigi mesaj yine geldi. Nasil olur ya? Yani bir kaç saniye geçti en fazla. Ya şimdi ben soruma cevap alamadim. Kimsenin de basini agritmak istemiyorum yani meşkul işi gücü var. Yine mesaj atayim mi? Yani bu işi acilen halletmem gerek yani soruya cevap almam gerek.Yoksa kadini neden arayim rahatsiz edeyim, küçük birşey istedim kadin pisman oldu heralde gülüyüm aglayim bilemedim. :///