- 23 Temmuz 2012
- 369
- 17
Dün arkadaşlarımla oturuyorduk güldük eğlendik falan akşamüstü olmuştu bende sınava çalışıyım dedim onlar gidince ama keşke gitmeselerdi..çıkma aşamasına gelip çıkamadığım bi çocuk var dakikan varsa ara istersen konuşalım dedi aradım normal konuştuk başta havadan sudan sonra bana önceden sevdiğim bi çocuk var onun konusunu açtı.Ben bilmediğini düşünüyordum şaşırdım sonra sen nerden biliyosun dedim bilmeyen mi var dedi..o an biraz sinirlendim zaten o konu iyi kapanmayan bi konuydu yani önceki sevdiğim çocukla olayımız kötüydü en azından benim açımdan kötüydü bana çok kötü davranmıştı falan adını bile duymaya tahammül edemiyordum.Normalde çok sinirli bi insan değilim zaten sinirlendiğimde de kendi kendimi sakinleştirir yoluma devam ederdim neyse çocuğa ben kapatıyorum dedim oda tamam sakinleşince mesaj at ben seni ararım dedi oda anladı sinirlendiğimi..hem üzüntü hem sinir bi araya geldi o an kendi kendime sakin ol dedim ve tam ders calışmak için sandalyeye otururken kollarımda ellerimde uyuşma hissettim noluyo demeye kalmadan nefesim hızlandı birdenbire ve ellerimden ayağıma kadar tüm vücudum titremeye başladı içimden kendi kendimi sakinleştirmeye çalıştım uzandım ama nafile bu böyle 2-3 dakika devam etti derken birden hıçkırıklarla ağlamaya başladım engel olamıyordum ağlamamak için kendimi tutmaya çalıştıkça hıçkırıklar arttı bunların hepsi peş peşe oldu zorda olsa kalktım kolonya falan kokladım ağlamam durdu nefesimde toparlandı ama titreme 1-2 dakika daha devam etti oda bitti sonra kendimi çok hafif hissettim sizce bana noldu o an içimde şuana kadar birikenlerden mi oldu yoksa sadece o olaydan mı anlamadım ?