- 26 Aralık 2014
- 274
- 94
- Konu Sahibi elifelif1404
Merhabalar dun yasadigim bi olayi sizlerle paylasmak istiyorum. Evimizin oldugu yer sahil kenari arabayi cekip alkol alanlar sesli muzik dinleyenler cok oluyo. Dun yine boyle bi aksamda polisi aradim adresi verdim ihbarda bulundum uyuyamiyorduk cunku. Neyse telefonu sarja taktim yataga yattim. Bes dakika gecti telefon caliyo Allah Allah dedim. Cep tel numarasi caldirdi kapatti bende merak ettim geri aradim. Merhabalar ihbarda bulunmussunuz falan dedi bi adam polismis vs rahatsiz oldugunuz aracin adresini verir misiniz dedi. Bende o saskinlikla soramadim neden bir daha soruyorsunuz ya da neden cep telden ariyorsunuz diye. Kapadim telefonu. Bi dedim bakayim whatsappi var mi acaba. Kaydettim genc bi polis. Bakarken fark ettim cevrimiciydi. Neyse efendim taktim bidaha telefonu sarja yattim. Polis geldi o sirada kapinin onune sonra sikayet etttgim arac gitti bidaha mesaj sesiyle yerimden irkildim. Whatsapptan mesaj atmis!! Rahatsiz oldugunuz arac bulundugu yeri terk etmistir bilginize iyi geceler hanimefendi diye. Cevap vermedim. Normal mi bu?