sabah evden çıktım işe doğru yürüyordum yürüyerek 15dk sürüyor işe gelen vasıta yok malesef.haftasonu olunca sokaklar tenha.hava yağışlı bende gribim ilerlemesin diye kotumu giyindim botlarımı çektim üstüme kaşe dizimde kaban boynumada atkı doladım bere taktım eldiven falan adanada pek böyle giyilmez ama napim hastayım ilk defa işe giderken makyaj yaptım açık yeşil göz farı ile parlatıcı ruj çünkü iş çıkışı gelinlik deneyeceğim fotolarım çekinecek birazcık hoş durayım dedim.ama laf atılacak kadarda abartım yok.yürürken beremi düzeltmeye çalışıyordum baktım bisikletli adam geliyor hava kötü yazık diye düşündüm geriye çekildim bana tövbenuzibillah dedi önce idrak edemedim sağıma soluma bakındım dönüp dönüp tövbe diyor.ay bi sinirlendim karateciyim gidim ağzını burnunu kırayım dedim ama ortalık sessiz in cin top oynuyor adam takip falan eder birilerini peşime takar diye çekindim ne var gibilerinden başımla işaret yaptım.az ilerdede inşaat var orda durdu hemen bişeyler yapar gibi oldu galiba şeyini gösterecekti senağlama öyle korktumki anlatamam hızla gittim. sinirden ağlıyorum Allahın gücüne gitmesin ama kadın olacağına dağda taş ol. sen Allah adını anacak adammısın terbiyesiz senağlama orasını burasını kar kış demeden açan bir sürü kız var gidip sapıklık yapmak için bizim gibileri bulurlar