Dün sapık konusunu okurken bugün benim başıma geldi

bajab

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
15
0
86
Adana
sabah evden çıktım işe doğru yürüyordum yürüyerek 15dk sürüyor işe gelen vasıta yok malesef.haftasonu olunca sokaklar tenha.hava yağışlı bende gribim ilerlemesin diye kotumu giyindim botlarımı çektim üstüme kaşe dizimde kaban boynumada atkı doladım bere taktım eldiven falan adanada pek böyle giyilmez ama napim hastayım ilk defa işe giderken makyaj yaptım açık yeşil göz farı ile parlatıcı ruj çünkü iş çıkışı gelinlik deneyeceğim fotolarım çekinecek birazcık hoş durayım dedim.ama laf atılacak kadarda abartım yok.yürürken beremi düzeltmeye çalışıyordum baktım bisikletli adam geliyor hava kötü yazık diye düşündüm geriye çekildim bana tövbenuzibillah dedi önce idrak edemedim sağıma soluma bakındım dönüp dönüp tövbe diyor.ay bi sinirlendim karateciyim gidim ağzını burnunu kırayım dedim ama ortalık sessiz in cin top oynuyor adam takip falan eder birilerini peşime takar diye çekindim ne var gibilerinden başımla işaret yaptım.az ilerdede inşaat var orda durdu hemen bişeyler yapar gibi oldu galiba şeyini gösterecekti senağlama öyle korktumki anlatamam hızla gittim. sinirden ağlıyorum Allahın gücüne gitmesin ama kadın olacağına dağda taş ol. sen Allah adını anacak adammısın terbiyesiz senağlama orasını burasını kar kış demeden açan bir sürü kız var gidip sapıklık yapmak için bizim gibileri bulurlar

Ama adam da peşinen tövbesini de etmiş niyeti baştan bozukmuş demek kikaydirigubbakcemile3

ne biçim mahluklar var ya insan demeye bin şahit lazımm....
canım sanada geçmiş olsun diliyorum sadece ne denirki başka böylelerine....

anana bacına git yap diye söylenmedinmi:mymeka:
Bak o zaman nasıl namus bekcisi kesiliyor hayduttttt:kızgın::kızgın:

Gecmiş olsun:teselli:

tövbe yaaa sabah sabah:((((((((((
cnm seni yine şanslısn ve şikretmelsın benim başıma çok olay geldı göstermeler felan ooooooooooooo allah yardımcımız olsun...

Ayy canım geçmiş olsun ne diyim walla.Böyle insanların şeylerini kesicen sonrada sallandırcan sositososito
Bak bakalım bir daha cesaret edebiliyolar mı:jeyyar:

şükür şimdiye kadar hiç bir sapıkla uğraşmadım
sanırım ben şanslı olanlardanım
Allah kimseye yaşatmasın

benım arkadasım basına geldı ...hakkaten ...ınsan kötü oluyor....
ne aglıya bılıyor ne gülebiliyor....kafamçokkarıştı
bır garıp duygu yasıyor ınsan.....
allah ıslah etsın....akıl fıkır versın....bunları evlerınde görsen ....namus abıdesı kesılırler....:delphin:
dısarıdada her türlü rezıllıgı yaparlar.....:mymeka:
ıgrençler ne anlıyor ve ellerıne ne geçiyorsa.......hastalar....:oklava:

ama kadın olucagına taş ol demişin ya ....ay hoşuma gıttı...:roflol::roflol:

şeyleri tüy kesilecesiler
şeyleri pamuk kesilecesiler
böyle olsunda bir daha yapamasınlar

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım yaa... Ama o kadar çok var ki bunlardan adı üzerinde işte sapıklar orasını burasını gösterince ne oluyorsa...

insanları tanıdıkça hayvanları daha çok seviyorum malesef
bu söz bir ressama ait ve köpeğimi diyor orda
ama genellersek eğer hayvanları daha çok seviyorum..

kötü oldum okuyunca geçmiş olsun canım. benimde aynı şey lisede başıma geldi iğrenç birşey ağlaya ağlaya gitmiştim okula :çok üzgünüm:

kuzenimle aksam 10 gibi halama anahtar vermeye gidiyorduk

adamin biri durdu ara sokakti adres sordu

bizde mal gibi yaklastik yol tarif ediyoruz

adam kuzenimi elleyerek arabanin icine dogru cekmeye calisti

ben kuzenimi kurtarmaya calisirken adam arabayi calistirdi kuzenimin ayaginin uzerinden gecti yavrum o zaman daha 13 yasindaydi

allah cezalarini versin bunlarin:kızgın:

al bunun gibisini sopayla bir güzel döv :oklava:
geçmiş olsun canım. terbiyesiz pis mahlukat.
sinir oldum yaaaaaa! diyecek laf bulamıyorum.

sabah evden çıktım işe doğru yürüyordum yürüyerek 15dk sürüyor işe gelen vasıta yok malesef.haftasonu olunca sokaklar tenha.hava yağışlı bende gribim ilerlemesin diye kotumu giyindim botlarımı çektim üstüme kaşe dizimde kaban boynumada atkı doladım bere taktım eldiven falan adanada pek böyle giyilmez ama napim hastayım ilk defa işe giderken makyaj yaptım açık yeşil göz farı ile parlatıcı ruj çünkü iş çıkışı gelinlik deneyeceğim fotolarım çekinecek birazcık hoş durayım dedim.ama laf atılacak kadarda abartım yok.yürürken beremi düzeltmeye çalışıyordum baktım bisikletli adam geliyor hava kötü yazık diye düşündüm geriye çekildim bana tövbenuzibillah dedi önce idrak edemedim sağıma soluma bakındım dönüp dönüp tövbe diyor.ay bi sinirlendim karateciyim gidim ağzını burnunu kırayım dedim ama ortalık sessiz in cin top oynuyor adam takip falan eder birilerini peşime takar diye çekindim ne var gibilerinden başımla işaret yaptım.az ilerdede inşaat var orda durdu hemen bişeyler yapar gibi oldu galiba şeyini gösterecekti senağlama öyle korktumki anlatamam hızla gittim. sinirden ağlıyorum Allahın gücüne gitmesin ama kadın olacağına dağda taş ol. sen Allah adını anacak adammısın terbiyesiz senağlama orasını burasını kar kış demeden açan bir sürü kız var gidip sapıklık yapmak için bizim gibileri bulurlar

canım öncelikle geçmiş olsun..
allahtan başına daha kötü bir şey gelmemiş...
bır ınsan sapık olduktan sonra ıster çocuk olsun ıster yaşlı olsun ıster çarşafla dolaş ıster bıkını gıy...sapıklar için bunlar önem arzetmez..

son cümleniz için üzüldüm açıkçası...
ne demek orasını burasını açan kız..:kızgın:
hiç kımse sozle bakışla lafla elle yada cınsel anlamda tacizı haketmez.
konyada bende bazen mını etek gıyıyorum bazen askılı badıler ..bu demek degıldırkı benım potansıyel oldugumu göstermez.yada yazın bıkını gıyerım...bu benım gıbılerın tacızı hak etmem anlamına gelmez.

Son düzenleme:
benim küçük bir büfem var çalışmaya yeni başladığım yıllarda evhayatındandan işhayatına adapte olmaya çalışıyorum nerdeyse insanlarla konuşmaya çekiniyorum bir kamyon durdu biradam indi yaşlıca bir adam alışveriş yaptı parayı öderken baktım fermuarı açıktı iççamaşırıda yok adam arabasına bindi sonra yeniden geldi buzdolabından bırşeyler v ermek için adama doğru döndüğümde adamı cinsel organını açmış olduğunu gördüm neyapacağımı şaşırdım öbür dükkandaki arkadaşıma seslendim adam kaçtı plakasını aldım polise bildirdim ama bulamadım bir süre etkisinden kurtulamadım hiçbir suçum olmamasına rağmen çok üzüldüm gururum kırıldı şimdi olsa onun haddini bildirirdim :oklava:

benim küçük bir büfem var çalışmaya yeni başladığım yıllarda evhayatındandan işhayatına adapte olmaya çalışıyorum nerdeyse insanlarla konuşmaya çekiniyorum bir kamyon durdu biradam indi yaşlıca bir adam alışveriş yaptı parayı öderken baktım fermuarı açıktı iççamaşırıda yok adam arabasına bindi sonra yeniden geldi buzdolabından bırşeyler v ermek için adama doğru döndüğümde adamı cinsel organını açmış olduğunu gördüm neyapacağımı şaşırdım öbür dükkandaki arkadaşıma seslendim adam kaçtı plakasını aldım polise bildirdim ama bulamadım bir süre etkisinden kurtulamadım hiçbir suçum olmamasına rağmen çok üzüldüm gururum kırıldı şimdi olsa onun haddini bildirirdim :oklava:

of ya midem bulandı ne kadar mikrop insanlar var artık çevremizde ya

ablam yaz tatılı için yanımıza gelmıstı kendı derdımızden yegenımı unutup mama alamayı unutmusuzz.. sonra gece oldu saat 11.30-12 biz acık market bulursak mama alcak yoksa yegen i gece gece nası susturcazzz.. neysee çıktık yolaa.. hep it kopuk dolu..
bize sadece sozlu tacizde bulundularr .. ablamda sen git ananı bacını..... yap dedi... o anda nası aklına geldı ablamın bılmıyorum ama adam lafı dusunmeye calısırlen bizz vvıııınnnn. gittik..

yaa hakkaten bazen dıyosun kadın olcama erkek olsaydım die... :oklava:

Kızlar benımde unıversıteden bır arkadaşım vardı..
fakulteye gelmek için otobüse binmiş.otobusun içi baya bır kalabalıkmış.ardaşım kapıdan tam ınmek üzere iken sapık arkadaşım poposuna şırınga saplamış...arkadaşım çok korkmuş bagırmış ama otobus gıtmış.hemen ordakı kişilerden yardım istemiş.
hastaneye gitmişler. adi sapık ıdrarını şırıngaya çekmiş ve onu arkadaşımın poposuna saplamış.
kıza bırsuru test yaptırmışlardı..sarılık aids hıv kan testlerı falan.arkadaşım bır sure etkısınden kurtulamamıştı.polise şikayet etmişti.ve bır çok bayanada aynı şekılde tacızı olmuş.sonrası ne oldu bılmıyorum.

şeyleri tüy kesilecesiler
şeyleri pamuk kesilecesiler
böyle olsunda bir daha yapamasınlar

Allah iyiliğini versin yaa :roflol:

Kızlar dikkatli olmak lazım odun çok etrafta
hiçbişey yapmasa bile öküz gibi bakıyorlar insan bunlara bile tahammül edemiyorkötükedihüso

İğrenç mahluklar kötükedihüso

bu arada geçmiş olsun canım

Back
X