- 22 Şubat 2008
- 4.520
- 37
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah evden çıktım işe doğru yürüyordum yürüyerek 15dk sürüyor işe gelen vasıta yok malesef.haftasonu olunca sokaklar tenha.hava yağışlı bende gribim ilerlemesin diye kotumu giyindim botlarımı çektim üstüme kaşe dizimde kaban boynumada atkı doladım bere taktım eldiven falan adanada pek böyle giyilmez ama napim hastayım ilk defa işe giderken makyaj yaptım açık yeşil göz farı ile parlatıcı ruj çünkü iş çıkışı gelinlik deneyeceğim fotolarım çekinecek birazcık hoş durayım dedim.ama laf atılacak kadarda abartım yok.yürürken beremi düzeltmeye çalışıyordum baktım bisikletli adam geliyor hava kötü yazık diye düşündüm geriye çekildim bana tövbenuzibillah dedi önce idrak edemedim sağıma soluma bakındım dönüp dönüp tövbe diyor.ay bi sinirlendim karateciyim gidim ağzını burnunu kırayım dedim ama ortalık sessiz in cin top oynuyor adam takip falan eder birilerini peşime takar diye çekindim ne var gibilerinden başımla işaret yaptım.az ilerdede inşaat var orda durdu hemen bişeyler yapar gibi oldu galiba şeyini gösterecekti senağlama öyle korktumki anlatamam hızla gittim. sinirden ağlıyorum Allahın gücüne gitmesin ama kadın olacağına dağda taş ol. sen Allah adını anacak adammısın terbiyesiz senağlama orasını burasını kar kış demeden açan bir sürü kız var gidip sapıklık yapmak için bizim gibileri bulurlar
canım öncelikle geçmiş olsun..
allahtan başına daha kötü bir şey gelmemiş...
bır ınsan sapık olduktan sonra ıster çocuk olsun ıster yaşlı olsun ıster çarşafla dolaş ıster bıkını gıy...sapıklar için bunlar önem arzetmez..
son cümleniz için üzüldüm açıkçası...
ne demek orasını burasını açan kız..
hiç kımse sozle bakışla lafla elle yada cınsel anlamda tacizı haketmez.
konyada bende bazen mını etek gıyıyorum bazen askılı badıler ..bu demek degıldırkı benım potansıyel oldugumu göstermez.yada yazın bıkını gıyerım...bu benım gıbılerın tacızı hak etmem anlamına gelmez.
Hemncisimiz bile kendi tabiriyle acik sacik giyinenlere tacizi hakli goruyorsa bu sapiklar daha neler yapar neler..![]()
orasını burasını kar kış demeden açan bir sürü kız var gidip sapıklık yapmak için bizim gibileri bulurlar
çok yanlış bir cümle. hiç kimse ,sapıklılğı haketmez. bende askılı giyerim,yazın şortumuda çekerim altıma.
bu benim tacizi hakettiğimi göstermez.
inanılmaz sinirlendim bu cümleye.
bu arada,yaşadığınız olaydan anlayacağınız gibi,sapık kapalıya açığa bakmıyor. size taciz ettiğine göre..
...
bu sapıklar yüzünden bir gün katil olacağım kesin.klava:
klava:
klava:
hastanede ateş şikayetiyle gelen hastam bacak arasını tutarak hocam benim ateşim bekarlığımdan gel söndür ateşini dedi. ben anlamadım önce inanamadım da. neyse güvenlik geldi adam hakkında tutanak tutuldu filan ama ne sapıklık ya. bunların hiç anası bacısı yok. hiç mi korkusu yok.kötükedihüsoklava:
sabah evden çıktım işe doğru yürüyordum yürüyerek 15dk sürüyor işe gelen vasıta yok malesef.haftasonu olunca sokaklar tenha.hava yağışlı bende gribim ilerlemesin diye kotumu giyindim botlarımı çektim üstüme kaşe dizimde kaban boynumada atkı doladım bere taktım eldiven falan adanada pek böyle giyilmez ama napim hastayım ilk defa işe giderken makyaj yaptım açık yeşil göz farı ile parlatıcı ruj çünkü iş çıkışı gelinlik deneyeceğim fotolarım çekinecek birazcık hoş durayım dedim.ama laf atılacak kadarda abartım yok.yürürken beremi düzeltmeye çalışıyordum baktım bisikletli adam geliyor hava kötü yazık diye düşündüm geriye çekildim bana tövbenuzibillah dedi önce idrak edemedim sağıma soluma bakındım dönüp dönüp tövbe diyor.ay bi sinirlendim karateciyim gidim ağzını burnunu kırayım dedim ama ortalık sessiz in cin top oynuyor adam takip falan eder birilerini peşime takar diye çekindim ne var gibilerinden başımla işaret yaptım.az ilerdede inşaat var orda durdu hemen bişeyler yapar gibi oldu galiba şeyini gösterecekti senağlama öyle korktumki anlatamam hızla gittim. sinirden ağlıyorum Allahın gücüne gitmesin ama kadın olacağına dağda taş ol. sen Allah adını anacak adammısın terbiyesiz senağlama orasını burasını kar kış demeden açan bir sürü kız var gidip sapıklık yapmak için bizim gibileri bulurlar
geçmiş olsun canım bende bu vesileyle başımdan geçen iğrenç taciz olayını anlatıyım:
arkadaşımdan dönüyordum minibüse bindim.bomboş minibüste salağın teki geldi yanıma oturdu.bişey demedim.5 dk geçmedi baktım elini bacağıma koymaya çalışıyor.çok kızdım ayağa kalktım sapıkmıdır nedir napıyosun diye bağırdım.hayatımın şoku sığınmaya çalıştığım şöför 2-3 yolcudan biri çıkıp ne oluyor demedi.ağlamaya başladım.durakta inmek istiyorum dedim.indim lanet okuyarak.bir baktım ki sapığım arkamdan inmiş koşmaya başladım oda peşimden.indiğim yerde malesef E-5 kenarı... koşa koşa bi dükkana girdim.lanet herif dükkanın önüne gelip bana bağırıyor beni niye taciz ediyosun diye. aklımı kaçırıyodum.sanki ben onu taciz etmişim.kötükedihüsodelirdim ve uzun süre aklımdan atamadım.insanlardan nefret ettim.demekki tecavüze uğrasak dönüp yardım edecek bir insan bir allah kulu yok. sapıktan geçtim bu duyarsız insanlardan nefret ettim.!!!
allah hepimizi sapıklardan kötü amaçla herkezden korusun. çok kötü bir deneyim(
ablam yaz tatılı için yanımıza gelmıstı kendı derdımızden yegenımı unutup mama alamayı unutmusuzz.. sonra gece oldu saat 11.30-12 biz acık market bulursak mama alcak yoksa yegen i gece gece nası susturcazzz.. neysee çıktık yolaa.. hep it kopuk dolu..
bize sadece sozlu tacizde bulundularr .. ablamda sen git ananı bacını..... yap dedi... o anda nası aklına geldı ablamın bılmıyorum ama adam lafı dusunmeye calısırlen bizz vvıııınnnn. gittik..
yaa hakkaten bazen dıyosun kadın olcama erkek olsaydım die...klava: