Dün sapık konusunu okurken bugün benim başıma geldi

yaw kızlar yazın bende askılı mini ve bikini giyinirim.burda kış soğuğunda 1-2kere poposunun hemen hizasında etek giyinipte ip askılı üzerine önü açık kaban giyinen gördüğüm oldu galiba normal kadın değildi :1shok: .ben onlara kızıyorum.yazın giyse zaten kızmam sıcakta tabiki açılıp saçılacağız.

,bajab,ne olursa olsun,normal kadın bile olmasa,hiç bir kadın tacizi haketmez...bu sapıklıktır ve o böyle giyinmiş ,normalde değil diye haketmiş diyemeyiz değil mi....
zaten şu var. sana göre bu tarz giyinen hakediyor. bir başkasına göre askılı bluz giyen hakediyor ... bu kişinin açıklığa bakışına göre değiişebilir..hatta bazıları başı açık hakediyor bile diyebilir.. bu örnekleri artırmak mümkün. bu durumda ipin ucu bir kaçar sorma. hiçbir kadın sokakta dolaşamaz hale gelir.. ... önemli olan yapılan şey. açık yada kapalı ,kimse bunu yaşamak istemez vede haketmez.....

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle gecmıs olsun.insallah bundan sonrada basına boyle bırsey gelmez..

sapıklar heryerde..kadınların guzel veya cırkın olması hıc bır seyı degıstırmıyor..guzel cırkın kapalı acık ayrımı yapmadan pıs sapıklar saldırıyor..

bır cumlenızde sızı kınadım..orasını burasını acan demıssınız..
orasını burasını acan tacıze ugramak ıcın acmıyor..onlarda bır ınsan..sızın kalbınız ne kadar kırıldıysa..ruhunuz ne kadar ıncındıyse..sızın tabır ettıgınız orasını burasını acan bayanlarda ıncınır..bundan rahatsızlık duyar..emınımkı sızde ıstemezsınız acık dıye ınsanı dısı emelelere alet edılmesını...

yaw kızlar yazın bende askılı mini ve bikini giyinirim.burda kış soğuğunda 1-2kere poposunun hemen hizasında etek giyinipte ip askılı üzerine önü açık kaban giyinen gördüğüm oldu galiba normal kadın değildi :1shok: .ben onlara kızıyorum.yazın giyse zaten kızmam sıcakta tabiki açılıp saçılacağız.

normal olsun olmasın.....hayat kadını bıle olsa..kımse tacızı hak etmez....

kımse sapıkla yüzyüze gelmek istemez....:kızgın:

sabahtan beri sinirlerim çok bozuk işe giderken sabah 9 civarı sokağın ilerisinde 16/17 yaşlarında bir çocuk bi arabanın yanında duruyordu ben devam ederken arabanın ön tarafına doğru geldi kapkaççı filandır diye çantamı diğer koluma aldım bende ilerliyorum inadına sokakta 1 Allah'ın kulu yok yaa hergün kaç kişi olur dükkanlar kapalı sanki olacağı varmış gibi çocuk sokak ortasında kendini tatmin ediyor ulu orta yaaa nasıl korktum anlatamam size o sokağı nasıl bitirip minibüse geçtiğimi bir Allah bir ben biliyorum zaten panik atak var nefes gitti gidicek dedim artık mideme bir bulantı geldi sinirden elim ayağım titriyor işyerine gittim ama hala arkama bakınıyorum sanki peşimden minibüsle geldi geldim zırıl zırıl ağladım.yolda biraz sakinleşince bu sefer kendi kendime kızdım niye ben bağırıp çağırmadım diye hoş sokakta kimse yok ama biri çıkardı heralde ne bilim ama o an insanın beyni mi uyuşuyor nedir anlamadım . aklıma neler neler geldi ne kızdım kendime biri çocuğunu bakkala yollasa bu bişey yapsa kadının birinin peşinden gitse canını yaksa neler neler anlatamam bu sefer ona daha çok sinir oldum.bütün gün sinir bozukluğu ile geçti.eve geldim neyse anneme anlattım o sokakta tanıdığımız bi kaç dükkan var onları aradık böyle böyle bir çocuk var sabah böyle bişey oldu diye onlar bikaç gün kollıcaklar sokağı olmadı polise söyleriz dedi orada hala bi inşaat var yapılıyor oraya giren çıkanlar varmış onlardan biri de olabilir diye tarif ettim bende hala yazarken sinirden ellerim titriyor.

bi sürü şeye kızdım hala 15 yaşında kızın ruhu bozulmaz diyen adli tıbba bunu yapanları salanlara herşeye kızdım çok şükür dokunmadı etmedi ama bir laf bile bütün günümü bitirdi benim ne daha o sokaktan geçebilirim ne de o çocuk bulunana kadar rahat ederim. düşününki bunun bin beterini yaşayan insanlar var ve böyle bir sistem hala hiçbişey olmaz diyor ya inanamıyorum nasıl bir yerde yaşıyoruz biz yaa...

kusura bakmayın uzun oldu biraz ama daha sayfalarca yazabilirim çok sinirim bozuk :(

ayy canm ya gecmis olsun...benim de basima geldi hemde sendeki gibi bisikletliydi. birakmio takip etti ve illa ki sana sarki sölüycem nolur beni dinle dedi bende git basimdan ya banane senin sarkindan dedim. allahtan yalniz deilmisim görenler oldu ve o manyagin üzerine geldiler korkup kacti.

benim bi arkadasimin basina gelen olaysa aynen söyle: üniverstede tuvalete gitmis. bi bakmiski icerde biri war. ama cirilciplak bi erkek hemde kizlar tuvaletinde!!!kisin bu olay oldu ve ayni tuvaletlerin oldugu kisimda da yazin kamera bulundu!! ne sapik insanlar war ya.cnm sakin yalniz issiz yerlerde gezme allah korusun

bırakın açığını kapalılığını yedi aylık bebeğe yaptılar bunu seneler önce hatırlarsanız arkadasın oradaki cümlesi talihsiz ve birazda düsünülmeden olmus sanırım hadi benden de bir tane trajikomik.Otobüsteyim inecegım durak son durak gibi otobüste kimse kalmamış durması için düğmege bastım adam ne derse beğenirsiniz ."evinize bırakayım mı." düşünsenize koskoca otobüsün kapımda indirdiğini hay Allah yaa asılmak için ne yapacaklarını sasırmıslar artık

sabah evden çıktım işe doğru yürüyordum yürüyerek 15dk sürüyor işe gelen vasıta yok malesef.haftasonu olunca sokaklar tenha.hava yağışlı bende gribim ilerlemesin diye kotumu giyindim botlarımı çektim üstüme kaşe dizimde kaban boynumada atkı doladım bere taktım eldiven falan adanada pek böyle giyilmez ama napim hastayım ilk defa işe giderken makyaj yaptım açık yeşil göz farı ile parlatıcı ruj çünkü iş çıkışı gelinlik deneyeceğim fotolarım çekinecek birazcık hoş durayım dedim.ama laf atılacak kadarda abartım yok.yürürken beremi düzeltmeye çalışıyordum baktım bisikletli adam geliyor hava kötü yazık diye düşündüm geriye çekildim bana tövbenuzibillah dedi önce idrak edemedim sağıma soluma bakındım dönüp dönüp tövbe diyor.ay bi sinirlendim karateciyim gidim ağzını burnunu kırayım dedim ama ortalık sessiz in cin top oynuyor adam takip falan eder birilerini peşime takar diye çekindim ne var gibilerinden başımla işaret yaptım.az ilerdede inşaat var orda durdu hemen bişeyler yapar gibi oldu galiba şeyini gösterecekti senağlama öyle korktumki anlatamam hızla gittim. sinirden ağlıyorum Allahın gücüne gitmesin ama kadın olacağına dağda taş ol. sen Allah adını anacak adammısın terbiyesiz senağlama orasını burasını kar kış demeden açan bir sürü kız var gidip sapıklık yapmak için bizim gibileri bulurlar

baslari okurken cok sinirlendim nedir bu kadinlarin su sapiklardan cektigi diye... ama maalesef kirmizi kismi okuduktan sonra gördüm ki aslinda nedir su kadinlarin kadinlardan cektigi demek gerekmis.... cok üzüldüm yani bana yapilmasin o kadinlara yapilsin ... hic bir kadin bunu haketmez... cok ayipladim ... soktayim :1shok:

o son cümleyi bende okumamisim! bunu hickimse haketmiyor... ne kadar sacma bi laf olmus. adi üstünde sapik iste dogru yoldan sapmis biri yani onun kafasina olup bitio hersey (kafasi batsin) ve giyinik giynmemi hic de farketmio

kes at bölelerının seylerını...yalnız görduklerı her dişi onlar için cınsel obje.analarına yapıldığını düşünseler empatı kursalarya azcık..hoç düşünme yeteneklerı olsa nıye böle seyler yapsınlar.....

sabah evden çıktım işe doğru yürüyordum yürüyerek 15dk sürüyor işe gelen vasıta yok malesef.haftasonu olunca sokaklar tenha.hava yağışlı bende gribim ilerlemesin diye kotumu giyindim botlarımı çektim üstüme kaşe dizimde kaban boynumada atkı doladım bere taktım eldiven falan adanada pek böyle giyilmez ama napim hastayım ilk defa işe giderken makyaj yaptım açık yeşil göz farı ile parlatıcı ruj çünkü iş çıkışı gelinlik deneyeceğim fotolarım çekinecek birazcık hoş durayım dedim.ama laf atılacak kadarda abartım yok.yürürken beremi düzeltmeye çalışıyordum baktım bisikletli adam geliyor hava kötü yazık diye düşündüm geriye çekildim bana tövbenuzibillah dedi önce idrak edemedim sağıma soluma bakındım dönüp dönüp tövbe diyor.ay bi sinirlendim karateciyim gidim ağzını burnunu kırayım dedim ama ortalık sessiz in cin top oynuyor adam takip falan eder birilerini peşime takar diye çekindim ne var gibilerinden başımla işaret yaptım.az ilerdede inşaat var orda durdu hemen bişeyler yapar gibi oldu galiba şeyini gösterecekti senağlama öyle korktumki anlatamam hızla gittim. sinirden ağlıyorum Allahın gücüne gitmesin ama kadın olacağına dağda taş ol. sen Allah adını anacak adammısın terbiyesiz senağlama orasını burasını kar kış demeden açan bir sürü kız var gidip sapıklık yapmak için bizim gibileri bulurlar
:53::53:
açık giyinenler sapık şeyi görmeyi hak ediyo gibi bişey mi demek istediniz????

umarım yanlış anlamışımdır.

bu zihniyetteki bir kadın dahil hiç kimse o davranışı hak etmez hanımefendi!!

size ne? size bi zararları mı var?

:53::53:
açık giyinenler sapık şeyi görmeyi hak ediyo gibi bişey mi demek istediniz????

umarım yanlış anlamışımdır.

bu zihniyetteki bir kadın dahil hiç kimse o davranışı hak etmez hanımefendi!!

zeynepcikk öfkenizi anlıyorum; ama konu sene 2009da açılmış..
konu sahibi de 2009'dan beri foruma girmemiş.. boşverin, canınızı sıkmaya değmez..

üzüldüm yaşanan olaylara ama konu sahibinin bakış açısı ne kadar itici.. ne kadar kadınları aşağılayıcı.. siz kendi başınıza geleni burda anlattınız ama açık bir kadın bunu yaşasa ee açmasaymış canım derdiniz herhalde. Sadece sizi kınıyorum umarım bu olayda size ders olmuştur

ben bu olaya orta okul 2 de şahit oldum ve adam bildiğin okul avlusnun dışında herkesi içinde açtı ya:.........:::::::::::::::::::ayyyyyy aklıma geldi yine midem kalktı...

Back
X