dun transfer oldm 3 embriyo transfer edildi ayni gun 2 saatlik yola gttn sizce bi sorun olurmu

Hylhyl1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.495
658
Lutfen Boyle bisey yasayan fikir verebilirmi

Aksama kadar hafif kan geldi aksam durdu kanla birlikte embriyolar akmis gtmis midr

Soyledim olabilir dedi cok zorlandim transfer olurken ondan olabilir dedi sizde oyle bisey olmadimi

arkadasım tedavıye bırlkte basladıgımz bı kız trsfer oldu sadace 10 dak yatmıs ve 7 saatlk yola gıttı kendılerıne aıt mınıbısle bı skıntı olmadı ıkızlere hamıle ben 5 sendr bu ısın ıcındeyım yatmak yolculuk vs fasa fısooooo yaa kısmet olacaksa oluyr olmayacksa olmuyo kalbını ferah tut

Oyle haklisn Allah hepimizede nasip etsn insallah

Kanama transferde zorlanmışsan olmuştur..ben hiç yatmadan direkt yürüyüp tuvalete gittim ve sonra giyinip çıktım 70 dakika yolculuk yaptım..sonrasında da normal hayatıma devam ettim bunları takma..

Kanama transferde zorlanmışsan olmuştur..ben hiç yatmadan direkt yürüyüp tuvalete gittim ve sonra giyinip çıktım 70 dakika yolculuk yaptım..sonrasında da normal hayatıma devam ettim bunları takma..
Ben evin içinde pek yatmasamda, 2. Gün kısa bi yürüyüşe çıkmıştım dışarıya tutmazsa ondan diyodum, sizi duyunca rahatladım.

X