- 17 Ağustos 2007
- 2.451
- 36
- Konu Sahibi CennetKokulum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba nereden aldınız bu lenslerı ve nasıl aldınızKizlar desio deset dream siparis vermistim bir hevesle ama cok acik renk oldu bende adore bi tone yellow aldim hem ucuz hem dogal
merhaba nereden aldınız bu lenslerı ve nasıl aldınız
numaralı mı
mesela her goze uyuyor mu bır olcusu var mı
bu arada cok yakısmıs
çok güzel olmuş. hoş gözler o kadar güzelki her lens yakışır[/QUO
Okypete canım desio deset dream a çok heveslenmiştim hatta italyadan sipariş verdim 1 ayda geldi takar takmaz hayal kırıklıgı çünkü bildiğin buz mavisi yeşil gibi durdu bende kurt gözü gibi oldugu gibi kardeşime verdim ertesi gunde gittim adore aldım eskiden kullanmıştım
cnm lınk atarmsn nrden aldın optıklerde yok burda
ama istersen optigin telefonunu veririm sana kargoyla gönderir 5 tl kargo ucretı verırsın 40 tl olur tabi bulamazssan bence kendi cevrendekı optiklere sor ilk bastatatlım ben adanada yaşıyorum burda bir optikten direkt aldım internetten almadım
cnm bu koyduğun resimlerin 3 üde aynı renk değilmi bende bir çok lens denedim ve dediğin gibi freshlook bulanık görmeme sebeb oluyor .solitica denedim çok kötü oldu .bousch lomb doğal durmadı. ben doğal bir lens arıyorum ve açık yeşil dursun istiyorum gözlerim kahverengi .senınkı resimde açık yeşil gibi görünüyor bana tavsiye edermisin cnm bunu
cnm bu koyduğun resimlerin 3 üde aynı renk değilmi bende bir çok lens denedim ve dediğin gibi freshlook bulanık görmeme sebeb oluyor .solitica denedim çok kötü oldu .bousch lomb doğal durmadı. ben doğal bir lens arıyorum ve açık yeşil dursun istiyorum gözlerim kahverengi .senınkı resimde açık yeşil gibi görünüyor bana tavsiye edermisin cnm bunu
Peki senin doğal gözlerin hangi renkevet aynı renk ışıktan ışığa farklı çıkıyor