Kontakt Lens dunyanin en dogal ve ucuz lensi (buyurun adore lenslerim )

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
Kizlar desio deset dream siparis vermistim bir hevesle ama cok acik renk oldu bende adore bi tone yellow aldim hem ucuz hem dogal

Eklentiler

• IMG_20150413_155940-2.jpg
    IMG_20150413_155940-2.jpg
    138,8 KB · Görüntüleme: 726
merhaba nereden aldınız bu lenslerı ve nasıl aldınız
numaralı mı
mesela her goze uyuyor mu bır olcusu var mı
bu arada cok yakısmıs

Tatlım çoğu optikte olur sanırım adore bi tone yellow yada pure yellow olarakta geçiyor el gözlerde sonuç çok iyi açık kahvedede ben 35 tl ye aldım daha once frechlook ve desio taktım ikiside bulanık görmeme sebep oldu bu bana daha rahat geliyor ama her göz farklı tepki veriyor.numaralı degıl ama kız kardesım numaralısını kullanıyor 60 tl

çok güzel olmuş. hoş gözler o kadar güzelki her lens yakışır[/QUO

Okypete canım desio deset dream a çok heveslenmiştim hatta italyadan sipariş verdim 1 ayda geldi takar takmaz hayal kırıklıgı çünkü bildiğin buz mavisi yeşil gibi durdu bende kurt gözü gibi oldugu gibi kardeşime verdim ertesi gunde gittim adore aldım eskiden kullanmıştım

açık yeşi değil bu flaşta açık çıkmış ben cok memnunum zaten sırıtsın istemiyorum onun için bu renk aldım tavsıye ederım ama beklentın cok acık yesılse öyle değil bu

cnm bu koyduğun resimlerin 3 üde aynı renk değilmi bende bir çok lens denedim ve dediğin gibi freshlook bulanık görmeme sebeb oluyor .solitica denedim çok kötü oldu .bousch lomb doğal durmadı. ben doğal bir lens arıyorum ve açık yeşil dursun istiyorum gözlerim kahverengi .senınkı resimde açık yeşil gibi görünüyor bana tavsiye edermisin cnm bunu

evet aynı renk ışıktan ışığa farklı çıkıyor