Duphaston kullanan varmı

ova3602

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2025
248
43
13
26
Merhaba kızlar duphaston kullanan varmı aranızda ben bu ay kullandım ve normalden 7 gün önce adet oldum daha ilaç bitmemişti ve normalden çok çok fazla kanamam oldu

Merhaba kızlar duphaston kullanan varmı aranızda ben bu ay kullandım ve normalden 7 gün önce adet oldum daha ilaç bitmemişti ve normalden çok çok fazla kanamam oldu
Ne icin kullanmistiniz. Adet sokturmesi icin mi gebelik icin mi acaba doktor ne icin vermisti

Allah allah. Yumurtlamadan sonrami basladiniz peki kullanmaya boyle olmamasi gerek cok mu kanamaniz yerlesme felan olabilir mi
Yumurtlama olmamıştı daha ben ilk defa kullandım yerleşme olamaz çünkü normal adetten çok daha fazla

Yumurtlama olmamıştı daha ben ilk defa kullandım yerleşme olamaz çünkü normal adetten çok daha fazla
Gebelik icin kullanilcagi zaman benim bildigim kadariyla yumurtlama gordukten sonra baslatiyor doktorlar gebelik olusursa tutunmasina yardimci olsun diye. Sizi yonlendirmedimi o sekilde. Belkide ondan erken söktürdü.

Gebelik icin kullanilcagi zaman benim bildigim kadariyla yumurtlama gordukten sonra baslatiyor doktorlar gebelik olusursa tutunmasina yardimci olsun diye. Sizi yonlendirmedimi o sekilde. Belkide ondan erken söktürdü.
Yok ya söylemedi gerçekten çok bilinçsizce verdi adetin 11. Günü başla dedi normalde zaten yumurtlama 14.gün falan oluyo ben testle takip yapıyorum bi türlü pik göremedim bi anda da adet oldum normal süreçte 4 kasım adet tarihim

Bence gidip doktorla konusun pazartesi gunu. Bu ilacin söktürücü ozelligide varmis siz beni uyarmadiniz diyin. Sacmalik gercekten artik doktorlarada guven kalmadi. Normalde 16. Gunu basla derler 14 yumurtlama diye her ihtimale karsi 16 derler yada yumurtlamayi kendisi takip icin tekrar çağırır ultrasonda gordukten sonra baslatir.

Bana da adet olmak için vermişti diğer ay haömile kaldim. Bence rahmi temizliyor bu ilaç benımde leke leke gelmisti sonradan bosalmıstı.. ama tabi doktor a sor gene ben kötü yönlendirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…