- 28 Şubat 2017
- 576
- 1.283
- 33
- Konu Sahibi Bones and Stones
Bir tuhaflık olduğunu anladım ve engelledim hemen. Bir akşam kız kıza dışarı çıktık. Kızlardan biri foto paylaşmış. Hemen msj attı bu saatte ne işiniz var dışarıda, eve dön, sen evine dönmeden uyuyamam demiş. Nasıl yani dedim kendi kendime. Cvp yazmadım bile. Mesajı okuyup da niye cvp vermiyosun, senin yüzünden sürekli sakinleştirici alıyorum yazınca direkt engelledim. Engelledikten sonra başka hesaptan yazmış. Hemen engeli kaldır, ben bunu kaldıramam, yıkılırım demiş. Wallahi başıma iş aldımOKB farklı bir şey, yani bu anlattığınızla alakası yok. Daha basittir OKB takıntıları, temiz olmadığını düşündüğünden el yıkamak, kapı kilitlemek falan filan gibi ritüelli zararsız hareketleri vardır. Bir de Obsesif Kompulsif Kişilik Bozukluğu vardır ama o da anlattığınız gibi bir durum değil. Bu arkadaş sizi saplantı haline getirmiş, anasını babasını aracı sokup size ulaşmaya çalışıyor gibime geliyor. OKB yatırılacak kadar ciddi boyuta ulaşmaz, anne babası yalan söylüyor muhtemelen. Ya şizofrenik durumları var ama öyle olsa konuşmalarından kendini belli ederdi diye düşünüyorum yani anlardınız bir anormallik olduğunu. Bence anasını babasını kendine zarar vermekle falan tehdit edip size ulaşmaya çalışıyor ya da yatırılacak kadar ciddi başka bir problemi var sizden gizleniyor. Ama ben yatırıldığını falan düşünmüyorum.