- 27 Temmuz 2015
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi gizemsercan35
Ablalarim , durum o kadar çok karışıkkı, lütfen cevap yazın yorum yazın, fikirlerinizi okadar ihtiyacım var ki. Erkek arkadaşımla 5 senedir bir ilişkimiz var , gayet herkesin bildiği ailelerin bildiği. Ben salak gibi mesajları silmemistim annem okumuş mesajlarını , yattigimizi öğrenmiş, okadar berbat haldeyim ki 3 gündür yemek yemiyorum. Ben pişmanlık olarak görmüyorum ben sevdim, cok sevdim. 1 gün goremesem Kahroldum! Annem söyledi böyle böyle diye sustum cevap vermedim kafamı tooluycam konuşuruz dedi. Tamam dedim. , erkek arkadaşım ailesi ben çesmeye gittik o gün daha onceden planlanmisti erkek arkadasima annem mesajlar atmış neler neler saydirmis, tamam dedi erkek arkadaşım nisanlanak im. Ben tamam dedim, ondan sonra akşam dönerken babasını aradı ablasi, hem babam hem annem ablasına ağır küfürler etmiş, hem de çok. Öldürmekle tehdit ablalarim ben baba yüzü görmedim. Bir kere öpmedi sadece kütükte babam. Görsem hatırlamam asla , annem sürekli hakaretler o gün eve gittin kovdu beni almadi , dışarı çıktım. Erkek arkadasima gittim ailesi biz de kal dedi. Kalmadim arkadaşımızın evine gittik ama annem kız da kaldım diye biliyor , sabah Gine aradı küfürler etti , erkek arkadaşım dayanamadi seninde allah belanı versin dedi ama ne laflar etti tahmin edebilyorsunuzdur, konuştum annemle tamam dedi, susucam dedi. Zaman geçsin dedi. Konuşuruz dedi. Dün Gine ablasına bizim konuşmalarımizin resmini atmış. Erkek arkadasimin ailesi artık beni istemiyor. Nasıl ailesi var diye haklı dir. Ama ablalarim ben yattım diye daha çok sahiplenmeleri gerek mezmi namus sonuçta. Namuslariyim, ve biz hala çıkıyoruz. Gizli yurutelim dedik, 2 hafta ben demiycem eve geç gidicem. En son sercanin beni zapt ettiğini anlayacak. Annem demiyor ki nisan takalim diye dünden raziyiz. Ben çok seviyorum onu , ben evlenmek için yattım. Yardım edin. Nolur.