Düşen beta hgc degerleri yeniden yükselir mi?m

gelbebicik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
367
154
39
Slm bayanlar doktorlarin söyledigine göre dış gebelik geciriyorum. Gecen hafta adetime yaklasik 16 gun kala kahverengi lekenme basladi. Eczaneden test aldim cok net iki cizgi cikmisti.Beta hcg testlerim de sirasiyla 722, ertesi gun 840, iki gun sonra 390 ve alti gun sonra da 252 oldu. Doktorlar keseyi goremediler Kanamam ise tam duracak diyorum yeniden basliyor. Bu kadar olumsuzluğa ragmen yine de insan umutlaniyor iste. Beta hgc degerleri dustukten sonra tekrar yukselerek saglikli bebegini kucagina alani duydunuz mu hic?

Geçmiş olsun canım maalesef sağlıklı bir gebelik olmadığı için değerlerin düşüyor, dış gebelik değilde kimyasal gebelik olabilir. Tekrar çoğalması mümkün olmayacaktır. Adetin tamamen bittikten sonra yumurtlama zamanında tekrar deneyebilirsiniz. Hayırlısı ile umarım gönlüne göre olur

shadowederim post: 42118600 .!.:
Geçmiş olsun canım maalesef sağlıklı bir gebelik olmadığı için değerlerin düşüyor, dış gebelik değilde kimyasal gebelik olabilir. Tekrar çoğalması mümkün olmayacaktır. Adetin tamamen bittikten sonra yumurtlama zamanında tekrar deneyebilirsiniz. Hayırlısı ile umarım gönlüne göre olur
Cok teşekkur ederim canim, insallah.

Doktorum bir ay sonra yeniden deneyebilirsin dedi. Peki bir ay icinde oldu ki beta hcg degerleri sifirlanmadi sizce sifirlanmanmasini beklemeli miyim yeniden denemek icin

cnm üzgünüm ama tekrar yükselmez zaten yukselmesın de bu asamada ddusen bır bebegeın genetıgı bozuk olur vucut bu yuzden atmaya çalışr tez zamanda saglıklı gebelık elde etmenı umıd ederım bunun ne zor bısey oldugunu bılıyom cnm cok uzulme lutfen

-adreost: 42124269 .!.:
cnm üzgünüm ama tekrar yükselmez zaten yukselmesın de bu asamada ddusen bır bebegeın genetıgı bozuk olur vucut bu yuzden atmaya çalışr tez zamanda saglıklı gebelık elde etmenı umıd ederım bunun ne zor bısey oldugunu bılıyom cnm cok uzulme lutfen
Cok tesekkur ederim canim moral verdigin icin. Gecen yil da böyle kimyasal bir gebelik yasadim malesef bu bebegi cok istiyorduk test pozitif cikinca cok heyecanlanmistik ama Rabbim en iyisini bilir. Peki degerlerim sifirlanana kadar beklemeliyim acaba?

Cok tesekkur ederim canim moral verdigin icin. Gecen yil da böyle kimyasal bir gebelik yasadim malesef bu bebegi cok istiyorduk test pozitif cikinca cok heyecanlanmistik ama Rabbim en iyisini bilir. Peki degerlerim sifirlanana kadar beklemeliyim acaba?
degerın cabuk sıfırlanır cnm kımyasal oldugu ıcın kurtaja ve beklemene de gerek yok bunlar ıyı seyler ben 23 haftalık erkren dogum yaptım yasamadı bebegım ıkı yıl korunma suresı verdıler bana o yuzden ınan kımyasal dusuk dıgerlerıne göre çok ıyı hata kötunun en ıyısı yani ama hepsı uzucu ıste :KK43:

degerın cabuk sıfırlanır cnm kımyasal oldugu ıcın kurtaja ve beklemene de gerek yok bunlar ıyı seyler ben 23 haftalık erkren dogum yaptım yasamadı bebegım ıkı yıl korunma suresı verdıler bana o yuzden ınan kımyasal dusuk dıgerlerıne göre çok ıyı hata kötunun en ıyısı yani ama hepsı uzucu ıste :KK43:
Cok uzuldum canim sana da buyuk gecmis olsun insallah bebegin obur dunyada şefahatci olur sana ve cennete cagirir

Cok uzuldum canim sana da buyuk gecmis olsun insallah bebegin obur dunyada şefahatci olur sana ve cennete cagirir
Amin cnm o yuzden dedım sana nolur cok uzulme dıye bır kere oldu yıne olur bence esını guzelce besle bal polen sperm kalıtesı çok önemli

-adre- .!.:
Amin cnm o yuzden dedım sana nolur cok uzulme dıye bır kere oldu yıne olur bence esını guzelce besle bal polen sperm kalıtesı çok önemli
Cok tesekkur ederim canim zaten sabahlari kahvalti yapmadan ikimiz de ise gidiyorduk bu dusukten sonra artik hergun kahvalti yapma karari aldik. Doktor esimin test yaptirmasini onerdi o da yaptiracak insallah, omega 3 ilaci verdi ikiniz de bundan icin dedi ama simdilik icmeyi biraksak da bebek bir ay sonra bebek denemelerine basladigimizda mi icsek bilemedim

Cok tesekkur ederim canim zaten sabahlari kahvalti yapmadan ikimiz de ise gidiyorduk bu dusukten sonra artik hergun kahvalti yapma karari aldik. Doktor esimin test yaptirmasini onerdi o da yaptiracak insallah, omega 3 ilaci verdi ikiniz de bundan icin dedi ama simdilik icmeyi biraksak da bebek bir ay sonra bebek denemelerine basladigimizda mi icsek bilemedim
Omega 3 antioksidan. Yani faydalı bişey. Devamlı içmen daha iyi. Folik aside de ara verme. Gebelikten en az 3 ay önce folik asit başlaman gerek. Şimdiden devam et. Folbiol içiyorsan kırıp yarım iç ya da en güzeli elevit ya da decavit iç. Hem vitamin hem folik asit var içinde. Vücutta vitamin eksikliği falan olursa da tutulmakta zorlanıyormuş bebek. Kaybın için üzüldüm. Geçmiş olsun. Şu an bende de durum aynı. Tüp bebekti , 3. Denememdi yine olmadı. Takdir böyleymiş. Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı bebeler versin sana da bana da.

n. Yani faydalı bişey. Devamlı içmen daha iyi. Folik aside de ara verme. Gebelikten en az 3 ay önce folik asit başlaman gerek. Şimdiden devam et. Folbiol içiyorsan kırıp yarım iç ya da en güzeli elevit ya da decavit iç. Hem vitamin hem folik asit var içinde. Vücutta vitamin eksikliği falan olursa da tutulmakta zorlanıyormuş bebek. Kaybın için üzüldüm. Geçmiş olsun. Şu an bende de durum aynı. Tüp bebekti , 3. Denememdi yine olmadı. Takdir böyleymiş. Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı bebeler versin sana da bana da.
Cok tesekkur ederim canim tavsiyelerin icin insallah ikimizi de Rabbim en hayirlisiyla saglikli bebegine kavustursun. Tum degerlerim sifirlana kadar testlere devam ediyorum en son 90 a kadar inmisti bugun yine test yaptim sonucunu bekliyorum

Kızlar 6+3 hamileyim değerlerim 5 gün önce 120 binlerdeydi tekrar yaptırdım 113 binlere düşmüş ve kahverengi akintim oluyor değerleri böyle olan varmıydı acaba bebeğim benden gidicek diye çok korkuyorum dua edin lütfen 🙏🙏🙏

X