Düşen embriyo görülür mü??

astrogirl

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
59
22
Merhaba arkadaşlar benim tüplerim kapalı olması nedeniyle şubat ayında tüp bebek yaptırdım sonuç negatif oldu neden olduğunu araştırmak için histeroskopi yaptırdım ki iyiki yaptirmisim rahimde şekil bozukluğu varmış o yüzden tutunamamis.şimdi dondurulmuslarla tekrar denedik dün transferim oldu 3 tane embriyo vardi tuvalete kalkmadım sürgü istedim yaptıktan sonra idrarda beyaz pıhtı gibi birşey gördüm çok kucuktu eve gelince tekrar tuvalete girdimde 2 tane daha gördüm sonrasında birşey görmedim 3üde düşmüş olabilir mı çok korkuyorum ne kasık ağrısı ne de başka birşey var belirti olarak..ilkinde de böyle olmuştu olumsuz olacak diye çok korkuyorum lütfen görüşlerinize ihtiyacım var..

Merhaba arkadaşlar benim tüplerim kapalı olması nedeniyle şubat ayında tüp bebek yaptırdım sonuç negatif oldu neden olduğunu araştırmak için histeroskopi yaptırdım ki iyiki yaptirmisim rahimde şekil bozukluğu varmış o yüzden tutunamamis.şimdi dondurulmuslarla tekrar denedik dün transferim oldu 3 tane embriyo vardi tuvalete kalkmadım sürgü istedim yaptıktan sonra idrarda beyaz pıhtı gibi birşey gördüm çok kucuktu eve gelince tekrar tuvalete girdimde 2 tane daha gördüm sonrasında birşey görmedim 3üde düşmüş olabilir mı çok korkuyorum ne kasık ağrısı ne de başka birşey var belirti olarak..ilkinde de böyle olmuştu olumsuz olacak diye çok korkuyorum lütfen görüşlerinize ihtiyacım var..[/QUOT

Kızlar yardimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:))))) görülmesi mümkün değil merak etme... Mikroskopla bile kaç kat büyütülerek görülüyor. Ben 20 dk sonra kalkıp tuvalete gidip giyinip çıkmıştım merkezden. Öyle ayaga kalkmakla yürümekle tuvalete gitmekle hiç bişey olmaz korkma. Devamlıbyatma sakın rahminde kan akışın olmaz. Ağır kaldırma çok fazla eğilip kalkma... İnşallah pozitif olur sonucun

canım idrar yolu ile orası bambaşka yerler sıkma sen canını. pıhtı dediğin şey büyük ihtimal ilaçların etkisi ile oluşan akıntı.

Transferin hayırlı olsun arkadaşım. Gözle görülemez onlar merak etme :KK66: hayırlısı Pozitiftir inşallah.

Onu gorebilmek imkansiz gibi birşey :) sakin strese girme olumsuz düşünme
inşallah pozitif haberini okuruz burdan

Ben de de aynı durum oldu tuvalete gttğimde beyaz iki minik bişey gordm 3 embriyo transfer edilmişti bir tanesi tutmuştu bende doktoruma sordm gozukmez dedi ama iki tane gordm

Merhaba kizlar 3. Gunde de gozukmez degil mi? Bende jel kullaniyorum 3mm buyuklugunde bisey gordum cok uzuldum :KK43:

X