- 1 Temmuz 2022
- 61
- 51
- 8
- 34
Genelde yüksek doz kullanmam gerekti, 30 yaşındayım amh 0.33İlaç dozlarini nasi kullanıyorsunuz acaba birde amh değeriniz kaç ti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde yüksek doz kullanmam gerekti, 30 yaşındayım amh 0.33İlaç dozlarini nasi kullanıyorsunuz acaba birde amh değeriniz kaç ti
Ben israel aruha gıtmeye karar verdimGenelde yüksek doz kullanmam gerekti, 30 yaşındayım amh 0.33
İsrael Beyi çok duydum, eski hastalarından tanıdıklarım da var randevu alabildiyseniz ne mutluBen israel aruha gıtmeye karar verdimama yınede kokrmuyor değilim
Evet canım aldım.İlk muayene 1600 tl oldugunu soyledılerİsrael Beyi çok duydum, eski hastalarından tanıdıklarım da var randevu alabildiyseniz ne mutluben de çok korkuyordum ama inanın sürece başlayınca korkulacak bişey olmadığını anlıyorsunuz inş bi aksilik olmadan en kısa sürede alırsınız bebeğinizi kucağınıza
Benim de 0.275 çıktı bazı doktorlar düşük dozdan baslatiyormus ondan sordum herkesin tedavi şekli farklı sanirimGenelde yüksek doz kullanmam gerekti, 30 yaşındayım amh 0.33
Artık öyle ücretler maalesef medical 1750 olduEvet canım aldım.İlk muayene 1600 tl oldugunu soyledıler
Doğru olabilir ben 4 kere tedavi gördüm, sonuncusunda mini tüp bebek denen şeyi yaptık düşüz doz ilaçla daha çok embriyo elde eldildiBenim de 0.275 çıktı bazı doktorlar düşük dozdan baslatiyormus ondan sordum herkesin tedavi şekli farklı sanirim
Rica ederim canım.Çok teşekkür ederim bilgi için canim
Merhaba doktorunuz kim acaba?Doğru olabilir ben 4 kere tedavi gördüm, sonuncusunda mini tüp bebek denen şeyi yaptık düşüz doz ilaçla daha çok embriyo elde eldildi
Kusura bakmayın şimdi gördüm, medicalpoint Funda GödeMerhaba doktorunuz kim acaba?
Tüp bebek devlette ücretli raporsuz kaç transfer yapılıyor bilginiz var mı ...İlaç dozlarini nasi kullanıyorsunuz acaba birde amh değeriniz kaç ti
Merhaba, ben de medilcalpoint hastanesinde tüp bebek tedavisi görüyorum, Funda Göde doktorum. Amh düşüklüğü sebebiyle başladık aslında özel bir kliniğe bebek öncesi genel kontrole gittiğimde öğrendim durumumu doktorum Funda hocayı tavsiye etti. Amh düşüklüğü ile tüp bebekte rapor alınıp devlet ödeneği sağlanıyor Medicalpoint üniversite hastanesi olduğu için bu rapor çok kısa sürede kolaylıkla çıkıyor hastane bu konuda çok yardımcı, raporla devlet 3 deneme hakkı veriyor tedavi ve ilaçların bi kısmını devlet karşılıyor tamamı değil ama tabi ki. Biz Funda Hoca ve ekipten çok memnunuz, inanılmaz sistemli çalışıyorlar bir kere Funda hoca olmadığı için Volkan Hoca muayeneme girmişti kendisi çok tatlı ona da gözün kapalı güvenirim. Farklı bir sorunuz olursa seve seve cevaplarım
Çok ayrıntılı bilmiyorum ama bence şu yüzdendir; ben yoğun ilaç kullanılan bir tedavi gördüm devlet o kadar minimum doz belirlemiş ki neredeyse 1/3 fln karşıladı ilaçlarımın. Belki arkadaşınıza da öyle olmuştur hak çabuk dolduğu için normal ücret alıyolar.geçen bir arkadaşın konusuna denk geldim tüp bebek raporu olduğu halde özelde tedavi gördüğü için sgk ilaçları karşılamıyor nereye yazdırabilirim diyordu
medical point sgk anlaşması olduğu için mi ilaçlar karşılanıyor
kafam karıştı
Merhaba ben de funda hanıma gitmek istiyorum 2 yıldır süren bir hikayem var en son eşimde sperm sorunu çıktı ve onca tedaviye rağmen sonuç alamadık5 milyon sperm altında olanlar rapor alabiliyormus sizde de amh dolayı almışsınız. 2 asilama şartı vs başka şeyler arandı mi direk mi verildi rapor acaba?Çok ayrıntılı bilmiyorum ama bence şu yüzdendir; ben yoğun ilaç kullanılan bir tedavi gördüm devlet o kadar minimum doz belirlemiş ki neredeyse 1/3 fln karşıladı ilaçlarımın. Belki arkadaşınıza da öyle olmuştur hak çabuk dolduğu için normal ücret alıyolar.
Benim bildiğim kadarıyla şartlardan birini yerine getirmek yeterli mesela ben hiç aşılama olmadım. Neredeyse bi yıl oldu tabi değilen bir şey var mı bilmiyorumMerhaba ben de funda hanıma gitmek istiyorum 2 yıldır süren bir hikayem var en son eşimde sperm sorunu çıktı ve onca tedaviye rağmen sonuç alamadık5 milyon sperm altında olanlar rapor alabiliyormus sizde de amh dolayı almışsınız. 2 asilama şartı vs başka şeyler arandı mi direk mi verildi rapor acaba?
Belki bizde de sperm tahlili yeterli olur yarin konusacagizBenim bildiğim kadarıyla şartlardan birini yerine getirmek yeterli mesela ben hiç aşılama olmadım. Neredeyse bi yıl oldu tabi değilen bir şey var mı bilmiyorum
Merhaba bende ikinci tedavi için araştırıyorum sanırım tercihim funda Göde olacak raporu kendi hastanesi mi çıkarıyor bunun için ne yapmak gerek ve raporsuz fiyat şuan nedir acabaMerhaba, ben de medilcalpoint hastanesinde tüp bebek tedavisi görüyorum, Funda Göde doktorum. Amh düşüklüğü sebebiyle başladık aslında özel bir kliniğe bebek öncesi genel kontrole gittiğimde öğrendim durumumu doktorum Funda hocayı tavsiye etti. Amh düşüklüğü ile tüp bebekte rapor alınıp devlet ödeneği sağlanıyor Medicalpoint üniversite hastanesi olduğu için bu rapor çok kısa sürede kolaylıkla çıkıyor hastane bu konuda çok yardımcı, raporla devlet 3 deneme hakkı veriyor tedavi ve ilaçların bi kısmını devlet karşılıyor tamamı değil ama tabi ki. Biz Funda Hoca ve ekipten çok memnunuz, inanılmaz sistemli çalışıyorlar bir kere Funda hoca olmadığı için Volkan Hoca muayeneme girmişti kendisi çok tatlı ona da gözün kapalı güvenirim. Farklı bir sorunuz olursa seve seve cevaplarım
Bence hastaneyi arayıp görüşseniz daha iyi güncel fiyatları ve prosedürleri bilmiyorum. Biz görüşmeye gittiğimizde rapor alabileceğimizi bunun için bazı evraklar gerektiği söylendi kosa sürede de çıktıMerhaba bende ikinci tedavi için araştırıyorum sanırım tercihim funda Göde olacak raporu kendi hastanesi mi çıkarıyor bunun için ne yapmak gerek ve raporsuz fiyat şuan nedir acaba