Düşük(Antalya)

deryaderya

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2008
2.119
1.685
Merhaba,
Firmamızda çalışan bayanın 4 aylık bebeği karnında ölmüş.10 günkadar önce.Hasteneye gittiklerinde aynı gün içinde 33 gebenin daha bu durumda olduğunu ve geçmişbirkaçgünde buolayın sıklıkla yaşandığını söylemişler.
Neden olarakta muhtemelen sudaki bir maddenin olabileceği ve çevredeki hamile insanların uyarılmasıgerektiğini bildirmiş ebeler.
Ben bu durumu bildirmek istedim sadece...
Sağlıcakla kalın...........
 
Son düzenleme:
allah korusun antalyanın sularındamı bısey varmış anlamadım hazır su içiyoruz ama caya yemege cesmeden kulanıyoruz uyarın ıcın tesekkurler
 
Rıca ederim.Ben evli değilim, hamilelikte yaşanan durumları bilemem ama budurum çok dikkatimi çekti.Bu durum sıklıkla belli bir zaman diliminde olduğu için sanırım doktorlar içilen su üzerinde durmuşlar.Antalya Atatürk Devlet Has.ne gitmiş bayan arkadaşımız.Doktorlar bunları söylemiş.Benbaşkasından duysan belki önemsemezdim ama birinci ağızdan duyunca uyarmak istedim.
Zaten bizimevin musluklarından akansudada değişik bir tat vardı sonbir aydır.Sanki tüp kokuyordu.Bizde hazırsuya geçtik.Ben sormadım arkadaşa hazırsunu içiyor diye ama sanırım musluktan içiyorlar.
 
denizemi girdiler acabaa????

ben 2 hafta önce mersindeydim akdeniz bölgesinde deniz analarının sıvıları vardı ve kıyıdaydı deniz anaları..acaba bunlar etki etmiş olabilirmi????
 
çünkü denize girince heryerimiz yanıyordu ve küçük küçük ısırıklar oluyordu sivri sinek gibi....bununda denız analarının bırakdığı sıvvılardan olduğunu söylemişlerdi fazlada giremedik denize o yüzden...
 
hemen kuzenimi arayıp haber vereyimm. böyle saçma bi sebepten bebeğinden olmasın
 
Son düzenleme:
Hayır denize girmez bu bayan .Sudan demiş doktorlar. Ama cidden son 1 aydır sularsabahları tüpgazgibi kokuyor. Bayanlar çayınızı yemeğinizi bile temizsuyla yapın.Bir günde 34 bebekkaybı ve o hafta artış nedensiz olamaz .Ayrıca bunu doktorlar ve ebeler söylemiş yani halk arasında dolaşan bir söylenti değil bu..
 
bende ataturk devlet hastanesinin doktorunun hastasıyım daha yeni gıttım dr boyle bır sey ıcın uyarmadı ama cesmeden ıcme dıe daha oncedende soyluyordu pazartesi gunude salı da tahlıl ıcın hastahanedeydım kadın dogum polıkılınıgınde boyle bırsey duymadım ama korktum cesmeden yemegıme bıle katmam artık
 
X