- 28 Ocak 2015
- 273
- 189
- 53
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.701
hayırlısıyla inş bekletmeden gelir..
Saol canım iyiyiz Allaha şükür gördüğüm kadarıyla sende iyisinKızlar nasilsiniz hastaneden geldim simdi bebis 11+4 olmuş doktor hersey yolunda dedi ikili test için yonlendirdi herseyin hayırlısı Rabbim herkese tez zamanda hayirlisini sagliklisini versin
yok estağfurullah olurmu...coraspin başlamıştım günde bir tane içiyordum...şimdi yarıma düşürdük..kendim yapamıyorum.cesaretim yok...eşime yaptırıyorum...3 tane oldu ...korkuyorum iğneden ama bebek için herşeye değerİnsallah canım sen iğneyi hergün mu oluyosun kendin mi yapiyosun bide coraspin falan kullanmismiydin sende ay çok soru sordum ama korkmuştum ben bu iğne fikrinden ama deli gibi de bebek istiyoruz arafta kaldık yani ama bu pihtilasma olayı gecmicek bi durum galiba
ayyy inşallahh kaçıncı günün bugün canım genelde kaçıncı gün çatlıyo ? koyulaşır inşallahh hemencik gelir bebişlerrrİnşallah canım inşallah korkma bişey yoktur inşallah :) napıyım canım bende 2 qündür silik cıkıo ov.testi koyulaşır yarın birgün sol kasıqım aqrıo benimde yumurtadan dolayı heralde canım bakalım ne olcak qörücez canım...
ayyy kızlarrr sol kasığımm yumurtlamadan beri çok agırıyo bıcak saplanıyo hep bazen kasılıyoo ayy kist mi oldu acaba tırsıyorum çatlama iğneside yapmıştık ama yaaa offfprogestan yüzündende uykum var hem midm bulanıyooo offff sinirlerim bozuk bu ayda olmadı herhaldeeee
oooooooooo kocaman olmuş baksana hareketlimiydi beğin ne bilim ben en son 9+4 de gördüm daha kolları bacakları yeni oluşuyordu. onun için bişey anlamadım. bugünde 10+6 dayız tabi öne atmadıysaKızlar nasilsiniz hastaneden geldim simdi bebis 11+4 olmuş doktor hersey yolunda dedi ikili test için yonlendirdi herseyin hayırlısı Rabbim herkese tez zamanda hayirlisini sagliklisini versin
ayyy nasıll kızdıı :) evet daha varr bekliycemmm bakalımm evet gelmişsse gelmiştir meleğimm inşallahtaa gelmiştir yavrucumm annesineeee süpriz olur mucize olur yaneeeyahu daha adetine çok var sen şimdiden moral bozmaya başlamışsın akışına bıraksana hayırlısı neyse o olsun kasma yani. güzel haberlerini bekliyor olacağız
yapar tabi canım benim Rabbim büyük :) arıca kızarım tabi daha şimdiden moralini bozuyorsun senin moraleayyy nasıll kızdıı :) evet daha varr bekliycemmm bakalımm evet gelmişsse gelmiştir meleğimm inşallahtaa gelmiştir yavrucumm annesineeee süpriz olur mucize olur yaneee
evettt haklısınn ben biraz dua edip komedi filmi izliyim gerçi progestan yüzünden uykum ok ama yapacak bişi yokk 11 de kalktım ve uykum var doymuyommmyapar tabi canım benim Rabbim büyük :) arıca kızarım tabi daha şimdiden moralini bozuyorsun senin moraleihtiyacın var
Saol canım iyiyiz Allaha şükür gördüğüm kadarıyla sende iyisinBebişinde iyi ne qüzel Allah bozmasın saq salim kavuştursun sizi :)
İnşallah canım amin cok saol hepimizn qelir inşallah :) 11.gün canım 13 yada 14. günde catlıo gerçi gecen ayda 12.gün çatlamıştı ama ben takipteyim :)ayyy inşallahh kaçıncı günün bugün canım genelde kaçıncı gün çatlıyo ? koyulaşır inşallahh hemencik gelir bebişlerrr
Amin canım hayırlısı olsun bakalım. .Amin canım inşallah sende erteleme hayırlısıyla güzel saglıklı bebişlermiz olur bakalım bgün regli günüm ya hamileysem ya degilsem diye düşünüyorum test yaptım bse çıkmadı geç döllenmemi oldu acaba bugün belli olucak hayrlısyla rabbşm herkese annelik duygusunu yaşatmayı nasip etsin
Amin canım inşallah :)Amin canım benim Rabbim hepimize sagliklisini hayirlisini versin amin.
Kuzucum naptın cıktınmı yola ?a
Amin canım hayırlısı olsun bakalım. .
ahhhh ahhh uyuma imkanın var tabi uyu :) bugün bir arkadasımla konuştum yeni doğum yaptı bana dıyorkı bu gunlerının tadını çıkar bol bol uyu ben uyumam gereken zamanlarda işte oluyorum dedim. ve bende progestan kullanıyorum bide hamileliğin verdiği uyku varki offffffffffffffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffevettt haklısınn ben biraz dua edip komedi filmi izliyim gerçi progestan yüzünden uykum ok ama yapacak bişi yokk 11 de kalktım ve uykum var doymuyommm
oooooooooo kocaman olmuş baksana hareketlimiydi beğin ne bilim ben en son 9+4 de gördüm daha kolları bacakları yeni oluşuyordu. onun için bişey anlamadım. bugünde 10+6 dayız tabi öne atmadıysa
takibi bırakma vücudumuzun nasıl oynuyacağı belli değil inşallah bu ayy çok hamişli olur topiğimizzz inşallahhhİnşallah canım amin cok saol hepimizn qelir inşallah :) 11.gün canım 13 yada 14. günde catlıo gerçi gecen ayda 12.gün çatlamıştı ama ben takipteyim :)
benimkide 1 hafta geriden gidiyor :) ama sağlıklı olsunlarda gerisi boş. ben 12 şubata gidecem doktora o zaman 12 +5 olmuş olcak ikili tarama yapılcak bakalım ne olcak ben yaptırcam ama Allahın izni ile bişey çıkacağını sanmıyorum. çıkarsa da aldırmayı düşünmem zaten Rabbim bana onu mucize olarak verdi.Yok daha hareket yoktu cnm ayakları kafası kordonumuz olusmus kalp atisimiz 158 çıktı dakikada benimde 4 gün geriden geliyordu ama şimdide 2 gün ilerden gidiyor bizim minnak kendi kendine toparlaniyor bebek zamanla 2 hafta içinde ikili test yaptırman lazım dedi şimdi onu düşünüyorum yaptirsammi
ayyy sende işten ayrıll evet evinde rahat rahat keyifli geçir hamişliğini cidden sonradan bebiş uyutmuycakkahhhh ahhh uyuma imkanın var tabi uyu :) bugün bir arkadasımla konuştum yeni doğum yaptı bana dıyorkı bu gunlerının tadını çıkar bol bol uyu ben uyumam gereken zamanlarda işte oluyorum dedim. ve bende progestan kullanıyorum bide hamileliğin verdiği uyku varki offffffffffffffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffff
benim yerimeden uyu olurmu
ayrılamam canım ev aldık borç çok onun için çalışmam lazımayyy sende işten ayrıll evet evinde rahat rahat keyifli geçir hamişliğini cidden sonradan bebiş uyutmuycakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?